• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlığım bozulmuş mudur?

bana kızma canım seni yargılamıyorum hakkımda yok yani ama bence sende bir sorun var.önceden konunu okumuştum tecavüz şüphesi diye bugün baktımki bir daha açmışsın yok kız arkadaşımın sevgilisi geldi ben odadaydım beni bayıltıp tecavüz etmişmidir diye orayı okudum gözüm buna takıldı baktımki yine sen havuza hızla çakıldım bozuldu muu????bizde bazen acaba birşey olmuşmudur zarar görmüşmüdür diye şüphelere kapılmış olabiliriz ama bence sen ABARTIYORRRRRRSUUUNNN..NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMADIM...

bana kızma canım seni yargılamıyorum hakkımda yok yani ama bence sende bir sorun var.önceden konunu okumuştum tecavüz şüphesi diye bugün baktımki bir daha açmışsın yok kız arkadaşımın sevgilisi geldi ben odadaydım beni bayıltıp tecavüz etmişmidir diye orayı okudum gözüm buna takıldı baktımki yine sen havuza hızla çakıldım bozuldu muu????bizde bazen acaba birşey olmuşmudur zarar görmüşmüdür diye şüphelere kapılmış olabiliriz ama bence sen ABARTIYORRRRRRSUUUNNN..NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMADIM...

hela olsun dogru laf soylemişin cnm

çünkü iki konuyu da kafama takıyorum...bişey yapmaya çalışmıyorum

Tatlım korkma hiçbişi olmamıştır. Biz o kadar uğraştık zor bozuldu, senin bi oyun sırasında bozabilmiş olman; bize karşı yapılan bi haksızlıktır :1:
O kadar kolay değil yani.

tecavüz takıntım var bu birincisi,ikincisi de bu yıllar önceki olayı takıyorum,ya bozulduysa diye

evangelia, burada kim sana bozulmuştur ya da bozulmamıştır diyebilir ki? haydar dümene bile sorsan dalga geçer :) sorununa burada çözüm bulamazsın tatlım. önce bir jinekoloğa sonra da şu tecavüz takıntın için de bir psikoloğa gitmeni öneririm.

ço komik forum sayfasına böle sorumu sorulur biz mineccipmiyiz görmeden muayne etmeden saçma sapan konularla siteyi meşkul etmeyin....10 dk ayır ve git bir jinegolağa muayne ol bu kadar basit 4 yılda neymiş...töbe töbee ya normale dön....

canım diğer konunada cevap yazmıştım bunada denk geldim hiç bişe olmamıştır bak bu düşünceleri sen üretiyorsun ortada hiç bişe yok
lütfen bunları kafana takmamaya çalış ve kendinin ürettiğini bil ve kendini rahatlat yoksa böyle devam edemezsin
doktoruna git ilaçlarını belki değiştirir bende de panik atak var ve bazen çok zor oluyor devamlı ataklarım oluyor sebebini bilip kafaya takmayarak atlatıyorum çok geçmiş olsun

ço komik forum sayfasına böle sorumu sorulur biz mineccipmiyiz görmeden muayne etmeden saçma sapan konularla siteyi meşkul etmeyin....10 dk ayır ve git bir jinegolağa muayne ol bu kadar basit 4 yılda neymiş...töbe töbee ya normale dön...

seden seni soyledigin gibi doktara gitmeli kim nerden bilecek

ço komik forum sayfasına böle sorumu sorulur biz mineccipmiyiz görmeden muayne etmeden saçma sapan konularla siteyi meşkul etmeyin....10 dk ayır ve git bir jinegolağa muayne ol bu kadar basit 4 yılda neymiş...töbe töbee ya normale dön....

tek caresi var cnm doktor gitsin bu kadar

arkadaşlar ben de bir konuda muzdaripimm oyuzden size bir sorum olcakk
eger vajinamı okşayarak boşalırsam kızlık zarım bozulur mu cevap verirseniz sevinrimm !!!

çünkü iki konuyu da kafama takıyorum...bişey yapmaya çalışmıyorum

arkadaşlar ben de bir konuda muzdaripimm oyuzden size bir sorum olcakk
eger vajinamı okşayarak boşalırsam kızlık zarım bozulur mu cevap verirseniz sevinrimm !!!

ayyyy nemenem seymis bu kizlik yaaa
oleeee hemen bozulmuyo canim
evleninde kurtulun sunlardan

evet canım iç tarafta en az 3 cm bencede bişey olmamıştır:)

Back