• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlığım bozulmuş mudur?

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
kızlar 4 yıl önce kız arkadaşlarımla aqua park'a gitmiştik :( ve kavisli bir biçimde havuza uzanan kayaklar vardı,binmek istemedim arkadaşım ısrar etti,gidenler bilir sert bir şekilde zıplayıp kaykaya geri çakılıyorsunuz,ordan inene kadar canım çıktı ve kaymaya başlar başlamaz bikinim neredeyse içime kaçtı :S :S indiğimde de sert bi şekilde havuza düştüm ve vajina çevrem ağrımıştı,çok korkuyorum sizce kızlığım bu yüzden bozulmuş olabilir mi :S?

evangelia
kızlığım bozulmuş mudur?

bence bozulmamıstır. korkma o kadar cabuk bozulcak bisey değil.. kan gelmediyse sorun yok. eger az geldiyse de o acıdıgı icindir. korkma bisey olmaz. ama yine de bi dr.a görün istersen ...:34:

kız korkma bişey olmaz. sen içini rahatlatmak için dr a git anlat durumu seni muayene etsin.

:))))))))) beni güldürdün allah ta seni güldürsün.
birkere oraya bu parkı yapan kişiler, bu olasılığı zaten göze alamazlar. sende unut bence.
ben bazen bisiklete biniyorum. ağrısından oturamıyorum. böle bişey seninkide

Arkadaşım senin acilen psikologa görünmem lazım. Bu şekilde yaşayamazsın!

ne psikolog nede jinekolog hiçbirşeye ihtiyacın yok tatlım..
böyle birşeyden dolayı kızlık zarının zarar görmesi neredeyse imkansız hatta kan gelmediyese zaten
kafadan imkansız..

Back