- 14 Ağustos 2018
- 19.226
- 72.045
Hadi dayıcım sağ elinle devam et kokuşmuş odanda, burdan sana iş çıkmazSizlerin hayatı bitmiş bizde muhabbet bitmis çok mu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi dayıcım sağ elinle devam et kokuşmuş odanda, burdan sana iş çıkmazSizlerin hayatı bitmiş bizde muhabbet bitmis çok mu :))
Değişik fantaziler deyince hemen onun adı gelir.İlk aklima gelen surda yerimi alayim
Sibel Sibel SibelDeğişik fantaziler deyince hemen onun adı gelir.
Hadi dayıcım sağ elinle devam et kokuşmuş odanda, burdan sana iş çıkmaz
Sen anlat da öğrenelimGaliba hiç biriniz hayatınıza heyecan katmaya çalışmıyorsunuz hemen olayı dayılara bağlıyorsunuz
Üst seviye dediğin ne? Grup, partner değişimi, plastik vajina ya da vibratör?
Gerçi zy Zeynep de, hz hangi erkek isminin kısaltmışı çözemedim fkgkgkvö
Hamza galibaÜst seviye dediğin ne? Grup, partner değişimi, plastik vajina ya da vibratör?
Gerçi zy Zeynep de, hz hangi erkek isminin kısaltmışı çözemedim fkgkgkvö
Ama konuyu açarken heyecan yok diyordunuz.
Bence siz bizimle eğleniyorsunuz. Krem şantiye klasik dediniz yahu, burada, sevişirken ışığı açamayan kadınlar var.
Ayıp değil mi onlara şimdi, samimi ol Mahmut abi.
Doğru ama faNe yani gerçekten bu mudur? Uç nokta, Üst seviye deyip de dansöz kostümü fikrine tav olmanızda ne bileyim.
Evet ben ciddiyim, ışığı açamayanlara bir tavsiyeniz var mı mesela?Heyecan yok demedim heyecan arıyorum dedim :) Mahmutlar peşinizi hiç bırakmamış sizin :) daha üst seviye yaşamak isteyeniniz olmadı mı :) ya da farklı birseyler arayanlar :)
Işığı acamiyolarsa sıkıntı büyük
Mum yakıyoz biz.
Evet ben ciddiyim, ışığı açamayanlara bir tavsiyeniz var mı mesela?
Ama konuyu açarken heyecan yok diyordunuz.
Bence siz bizimle eğleniyorsunuz. Krem şantiye klasik dediniz yahu, burada, sevişirken ışığı açamayan kadınlar var.
Ayıp değil mi onlara şimdi, samimi ol Mahmut abi. Biz bizeyiz.