Kizlarrrrr bugün 400 gr. Vermis olarak çıktım tartıda o bile sevindirdi benibu arada bugün pirinç lapasi yicem yarin kina var 1 kilo eksik ciksam kàr kàrdir perşembe günü de düğün bi gün ara verip çarşamba gene yapmayı düşünüyorum bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler canımmmm :)
Kizlarrrrr bugün 400 gr. Vermis olarak çıktım tartıda o bile sevindirdi benibu arada bugün pirinç lapasi yicem yarin kina var 1 kilo eksik ciksam kàr kàrdir perşembe günü de düğün bi gün ara verip çarşamba gene yapmayı düşünüyorum bakalım
bir günü kaçamaklarla geçirdim bugün yeniden başladım arkadaşlar şimdilik iyi gidiyor spor yok tabi oda malum günde olduğum için zorlamadım kendimi .bu haftada ramazanda başlıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.günler çok uzun biraz alışmada zorlanırız ilk başlarda ,ama verdiği huzur paha biçilemez hep sevmişimdir ramazan insanın içine verdiği o huzuru ,bambaşka bişey
isteyince nasıl veriyorsun ama çok güzel böyle devam et.düğün diyede fazla abarttayım deme iyi eğlenmeler
Evet ramazana sayılı günler kaldı ama şu kilo konusu korkutuyo beni hatta ramazanda vermek istiyorum çünkü bayramda hiç görmek istemeyecegim bi kişiyi mecbur görücem onun için ramazanda kilo vermeyi çok istiyorum en az bi 5 kilo ama bakalım nası olcak gerçi ramazanda kilo almazsam dua ederim ama bi denemek lazım :)
iyiki Türkiye de yaşıyoruz çocukluğumda çok güzeldi ramazanlar inşallah böyle kalırda çocuklarımızda bunları yaşarlar.biz en azından özlenecek bir ramazan yaşıyoruz şükrolsun .çok sıkıntı çeken kardeşlerimiz var dış ülkelerde bizede onlara dua etmek kalıyor
o kadar korkutma gözünü verirsin .aklına getir istenmeyen kişiyi hırs yap bak nasıl veriyorsun
gün içinde nasıl besleniyorsun hangi saatlerde ne yiyorsun bir tablo oluşturalım kafamızda belki işe yarar
bende öyle dicektim ağzımdan aldın bende çalışabildiğim kadar ders çalışıp yatcam yarın görüşürüz o zman.Sanada Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?