Merhaba herkese hayırlı cumalar bugün taryı günüm .
Başlangıç Tarihi:haziran 2014
başlangıç kilo:107.6
Güncel kilo:100.8
Verilen kilo:6,8
Hedef:70 inşallah
Cok guzel gidiyorsunnn sakon birakma sakn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkese hayırlı cumalar bugün taryı günüm .
Başlangıç Tarihi:haziran 2014
başlangıç kilo:107.6
Güncel kilo:100.8
Verilen kilo:6,8
Hedef:70 inşallah
Cok guzel gidiyorsunnn sakon birakma sakn.
İnş bırakmayı asla düşünmüyorum herkesin insdına zayıflıycam seneye bu zamanlar 65 kilo olucam . Annemin şu lafı çok zoruma gidiyo (kadın dediğin 100 kilo olurmu . Hiç 100 kilo kadınmı olurmuş kocana yazık )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim canim insanlar farknda degil agir konusuyolar bende 93 kilo ile basladim su an 82 kiloyum nisanliyom kac tanr cocugun var dogum kilolari falan mi
117 kilodan 97 kiloya düstüm diyet ve sporla fakat çalışmaya başladım ve masa başı işi şimdi 4 aydır çalışıyorum hiç veremedim çok üzgünüm size katılırsam belki banada faydası olur lütfen destek olun
Hoshgeldin Tevekkul, ben de bu foruma kilolarimdan kurtulmak icin uye oldum. 2 ayda 120 kilodan 102 kiloya indim ve kacamak yapmadan devam ediyorum. Agustos sonunda 97 kilo olmak isterim ben de inshaAllah.
Birbirimizi motive edelim mi, ya da gunluk achmishtim orda devam edelim mi. Kararli bir yol arkadashina ihtiyacim var.
çok sevinirim bacım ama forumda acemıyım sana nasıl ulaşırım bilemiyorum
Arkadaslik istegi yolladin, kabul ettim ben de canim. Ordan da slk slk haberlesiriz, forumda gunluk mu acsak me yapsak? Sen kendinden bahsetsene, bi de shuan neler yapiyorsun?