- 15 Şubat 2014
- 563
- 10
- 34
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Kizlar trabzon veya antalya dan olan varmiiiii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli, mutlu, cocuklu arkadaslar varmis ya burda. Yaslariniz kac ablalar kardesler merak ettim :111::111:
Ben 18 ya sen ? :)Evli, mutlu, cocuklu arkadaslar varmis ya burda. Yaslariniz kac ablalar kardesler merak ettim :111::111:
Iyi bol bol acikmali uykularim duzensiz :) simdiden catlaklr var gogsumde oyle :26:
hmm çatllaklar için erken mi acaba ? kaç aylık oldu ki ?
evli,mutlu,çocuksuz... 25 yaşındayım........
Ben 18 ya sen ? :)
Sac muhabbeti nerden cikti :) herkes dokuldu iyi oldu guzel kaynattik :) bi yandanda telefondan girmek cok zor oluyooo
Oh oh ne güzel. Allah hayirli evlatta nasib eder insallah ^_^
Bende 22 :)
Evett bende duymustum sacin kendi yagina ihtiyaci varmissCok sık sacini yikama bide fon duzlestirivi vs kullanma ama boya kullanabilirsin cunku sac telini kalinlastrip guclendiriyo
Oh oh ne güzel. Allah hayirli evlatta nasib eder insallah ^_^
Bende 22 :)
Sac muhabbeti nerden cikti :) herkes dokuldu iyi oldu guzel kaynattik :) bi yandanda telefondan girmek cok zor oluyooo
Telden girmek cok uyuz bisey :)
çok sağol canım benim...........
aynen oyle yetismeye calisiyorum :) ama yavas maleseffTelden girmek cok uyuz bisey :)
4 ay a gogsum catladi valla moralim bozuluyo bakinca
4 ay a gogsum catladi valla moralim bozuluyo bakinca
ben onlari kullanmayi cok seviyorum ama telden olmuyor malesef...Ya hakkaten telden zor oluyo ben siteden hic giremiyorm.sitedeki Smileyler olmuyo dimi telden.
vazelin sür canım memişinede göbüşünede.benim dr önermişti.tek çatlağım yok karnımda kocamandı üstelik