- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
illa hesap yaptirtcan bana dimi :) bende 95 liyimm :)Bende 92 dogumluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
illa hesap yaptirtcan bana dimi :) bende 95 liyimm :)Bende 92 dogumluyum
bebe yağı kullanıo musun yada kakao yagı iyi gelir diyolarr karnına ve gögsüne günde iki kez sürmen gerek. denedin mi bişey ?
Bende 92 dogumluyum
illa hesap yaptirtcan bana dimi :) bende 95 liyimm :)
Kacinci ayda dogdun :)
22 yani cicegim
ben onlari kullanmayi cok seviyorum ama telden olmuyor malesef...
Selam kızlar ,yıllardır herşeyi forumdan takip ediyordum , artık üye olup bende birşeyler sorup birşeyler paylaşayım istedim , hayırlı uğurlu olsun
22 mi aramizda uc yas var amaa sen doldurdunmu
Hahah oyle :) o yuzden telden girince kullanmiyorum anca bende bunlar :)Protesto yapalim telde de istiyorum ben o smileyleri ekstra siteye girip bakiyorum hangi smiley nasil yaziliyo diye. Ay iskence yeminlen..
Yok hic bisey denemedim karmimda yok goguslerim gunden gune artiyo
himm bende o zaman 19 dimi :) bende temmuzYok ekimde doldurcam :)
Ekimmmmmmm :) bebegimde ekimde dogcakkk
Hahah oyle :) o yuzden telden girince kullanmiyorum anca bende bunlar :)
Napalim telden girince idare etcezzz :)Hic sempatik degil bu smileyler bunun :)) ve ^_^ disinda.
canım buraya arkadasta yazmıs vazelin bebe yağı yada kakao yagı en kötüsü bunları bulamazsan zeytinyagı bile iyi geliyomuş bnce bunlardan birini denemelisin düzelmeleri gördükçe moralin de yerine gelecek inanki. Canını sıkma yeterki derdin bu olsun hamilelerin duası kabul olurmus lütfen bna da dua et gelsn bebişim
Bir de ayni gün doguyomus. ..ohh miiiisss
himm bende o zaman 19 dimi :) bende temmuz
Ve lemomade uykuya dalar ve buralardan uzaklasip gider :) Herkese Allah rahatlik versin ben kaçiyore :) Saglikla kalinn :))