- 3 Nisan 2013
- 1.060
- 46
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
hoşgeldin canıms
hoşbuldum .........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canıms
amin ahaha
aminnn.... canım ben ısırgan otunu kaynatıp suyuyla yıkamıştım o iyi gelmişti.bide çampuanıma sarmısak atmıştım.bi dene istersen he ?:26:
geçmiş olsun canım önemli birşey deildir umarım ?:26:
hoşgeldin canım çene yapıoruz.iyiki açmşsın burayı yaw
allaaaaaaamm...saç isteyene saç,koca isteyene koca,bebe isteyene bebe,para isteyene para ver yarabbim,bizi bunlarla sınama ay bak yıne sınırlendım ben
sarımsak şampuanı sarımsak yağı oturgan otu şampuanı sığır iliği kürü neler denedim sayamıyorum şuan
derde bak beni delirtmekmi istiyosun sen
gürmüş işte daha ne istiyon doyumsuzmusun benimi delirtcen
ben burda 2 tüycüğümün derdine düşmüşken
beni sinir etme dertmiş
aman allah korusun okadar diil
Amin ben kocayı buldum gerisini istiyorum
sarımsak şampuanı sarımsak yağı oturgan otu şampuanı sığır iliği kürü neler denedim sayamıyorum şuan
Canim ya bukadar sevaba girdiğimi bilmiyodum :) cok sevindimmmmmmm hepimiz ayri illerde olsakta kaynasmamiz guzelllllll :) diğer taraflarda hep birbiriyle grup kurmuslar bizde burda bi grup olduk ama herkesi aramiza alan bi grup :)
Heeee benim sinifimda bi afro cocuk varda ona sorim dicektim nasil bakiyor saclarina diye. Severim gi ben kivirciK saclari, gel degis tokus yapak :82:
Canim ya bukadar sevaba girdiğimi bilmiyodum :) cok sevindimmmmmmm hepimiz ayri illerde olsakta kaynasmamiz guzelllllll :) diğer taraflarda hep birbiriyle grup kurmuslar bizde burda bi grup olduk ama herkesi aramiza alan bi grup :)
aynen canımmm çok iyi oldu bence de...bir teşekkürü hakettin
bende bebiş istiyorum ama sanırım daha zamanı değil..
evet sıcacık topik ve üyeleriii
oyle kuafor bulsak iyi 1 cm dersin 10 keser . Arkadasim hep der kadin kuaforlere gitme sacini kiskanir daha cok keser diye :)yok canım sadece ucundan 1 cm cik
Evet ben fazla bakamasamda siz güzel konusuyosinuz :))))
Nekadar senelik evlisin cnmben de istiyorum ben de....