- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
ayhh ne güzel yaaaaa kıskandım yaw
kullan işte sende o şampuanı uzasınn :) kestirmeyi düşünüyorum zayıfladı uçlarıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adı restorex yeni bir şampuan ama beğendim ben çabuk uzatıyo hemde paraben içermiyo
bugün ağlayasım geldi mesela avuç avuç saç döküldü gene bıktı artık
kullan işte sende o şampuanı uzasınn :) kestirmeyi düşünüyorum zayıfladı uçlarıı
Selammlar bende geldim burlara nasılsınız keyifler nasıl
Ne kadar bu şampuanın fiyatı ben şu aralar uzatma derdindeyim yine
Bildiğim kadarıyla insanlarında senede bir yogun dökulme dönemı oluyor benımde oluyor bazen öyle. Ben haftada bir bemix ampul+badem yagı+su uyguluyorum 2 gun vıtamın kokuyorum sadece Bazısı buna bişey otuda eklıyorlardı adını unuttum şimdi ben kaynatmaya usendıgımden yapmıyorum
Arada sirada dökülüyo sürekli topuz halinde oldugu icin. Ve hemen uzayiveriyor. Önceden her ay kesiyodum. Artik pes ettim. Ama tas gibi mübarekler iyiler :)
boşver kız sen bunları,bize hava atıyorlar bize, saçlarım şöyle uzun böyle uzun diye hıhhh!!! ( allaaaaaam benim saçlarım nezaman uzayacak)
o bendede olmştu canım alın çevremden kel bi kadındım ahaha
ama sonra hint yağı ve b vitaminiyle düzeldiler
Bildiğim kadarıyla insanlarında senede bir yogun dökulme dönemı oluyor benımde oluyor bazen öyle. Ben haftada bir bemix ampul+badem yagı+su uyguluyorum 2 gun vıtamın kokuyorum sadece Bazısı buna bişey otuda eklıyorlardı adını unuttum şimdi ben kaynatmaya usendıgımden yapmıyorum
boşver kız sen bunları,bize hava atıyorlar bize, saçlarım şöyle uzun böyle uzun diye hıhhh!!! ( allaaaaaam benim saçlarım nezaman uzayacak)
denemek lazım ben bi araştırim şunu hele
oldu canım oldu
kuzum tahlilerde bişi yoksa üzülme derim ben mevsim değişikliğinde doğal bi durum.bende troid var mesela o dönem çok dökülmüştü.kullandığın şampuanı 6 ayda bi değiştir sık değişiklik ii deil
söle çabuuk saçların ne durumda
limonatam haklı stres çok etkili gerçi herşey ondan oluoya nesse
Bir deneneyim tatlımbir ay kullandım omuzumda
Olan saçlarım bir cm uzamış çok şaşırdım birde defne sabunu
Çok uzatır
hoşgeldin canım
noldu kuzumm kim söürdü senii
yıllar oldu böyleyim hangi mevsim
Valla hava olsun diye demedimm bi an ne zamandan beri kestirmedigimi hatirladim uclarida cansiz kalmis ondan yanii.. İnsallah seninki benden daha guzel olurr daha gur daha uzun olur insallah :)ahaha havan bata uyus seni
Benim saclardan vereyim. Banada bikkinlik geldi zaten uzun sactan.
hoşgeldin canım
valla hatırlamıyorum kii normal fiyatı öyle çok gelse bende almazdım :)
canım benim günde 100 tel normalmiş çokmu fazla seninki?
allaaaaaaamm...saç isteyene saç,koca isteyene koca,bebe isteyene bebe,para isteyene para ver yarabbim,bizi bunlarla sınama ay bak yıne sınırlendım ben