Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba cnm
tebrik ederim. bende 2 gun once kan testi yaptirdim bende kasimda dogum yapicam sanirim. hesaplarima gore bebek 6 haftalik falan. ben daha doktor kontolune gitmedim bu hafta gidicem ama kesin bende kasimda olucak :teytey:
ah be canım keşke bende bende diyebilseydim:a015: ama maalesef işte:çok üzgünüm:..... bütün kasım ayı anne adaylarını çok ama çok kutluyoruma.s.... allah tamamına erdirsin:hooray:... hepiniz sağlıklı ve çok mutlu bir hamilelik sonrası bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah...
merhaba benimde kasımda allah kısmet ederse
Selam arkadaşlar ben de Kasım annesi olacağım kısmetse :) bebişimin olacağını daha iki gün önce öğrendim doktora bile gitmedim henüz kaç haftalık olduğunu bilmiyorum yani gidice haber veririm. Ama netten yaptığım hesaplamalara göre kasımda doğacak bebeğim inşallah
kızlarrrr,nerelerdesiniz yahu.kendimi yalnız hissediyorum ama.kasımda doğum yapacak yok mu?yeni daha belli olan bebeği.benim 5 hafta 2 günlükmüş fındık kurdummmmmmm:)
inşallah....bende 5+2 günlük hamileyim ama daha doktora gitmedim haftaya inşallah sat tarihin ne zamandı inşallah hayırlı bir şekilde kasım ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız
benimde 5 hafta 5 gunluk.tebrık ederim sizi...allah nasip ederse kasım ayında alıcaz kucagımıza bebeklerimizi