Kızlarrr Lütfen Akıllll verinn

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Buraya bir kaç kez sevgilimle olanla durumlarımı yazmıştım size aranızda belki hatırlayanlar olur.. 2 senelik ilişkim 4 ay önce bitmişti nedeni ise üzerime atılan iftira o olayda şöyle olmuştu bundan 5 sene önce kadar annemlerle kavga edip arkadaşıma kalmaya gitmiştim o arkadaşımın benim sevgilimin kardeşininde arkadaşı oluyor.. neyse o muhabbet geçiyor onlarda kaldığım mevzusu sevgilimin kardeşide bizi ayırmak için ailesine benim bir erkeğe kaçtığımı söylüyor ve haliyle evde kıyamet kopuyor. Kardeşi beni sevmiyor ve bizi ayırmak için daha önce buna benzer bise yapmıştı . Neyse biz kavga edip ayrılmıştık arada barışmak için ben çok çabaladım ama barışmadı ben daha 1 ay öncesine bu mevzunun olduğunu bile bilmiyordum. Neyseki bana inanıyor bu konuda. Dün ben o evinde kaldığım arkadaşımı aradım ve ses kaydı yapıp sevgilime dinlettim kız herşeyi anllattı onun haberinın olmadığını bizi ayırmak için yaptıklarını vs. vs . neyse dinleyince bunu yapmanana gerek yoktu ben neyin ne olduğunu göremiycek kadar salak değilim dedi. Buarada en büyük detayı diyim size ailesi aile dencek birileri değil benden önce kızlada ayırmışlar kendi buldukları kızla evlendirmek dertleri. Neyse barışalım dedi nasıl olcak dedım evi ben halletcem geçecem karşılarına önce kıza da aynını yaptınız ben seviyorum kabullenmıyorsanız hakkınızı helal edip diyip yanlarından ayrılcam dedi. şuan borcu var 12 bın kadar düzleğe çıkıp evle konuscam senin ailen böle bişe olursa kabul edermı dedı çabalıycaz dedim sen bunu göze alıyomsun aileni tamamıyle kaybetmeyi dedim yoruldum hayatımda tek yolunda giden sen varsın ayrılmamz gerekiyormuş seni sevdiğimi sen,in için çabalayabilceğimi anladım dedi. zor günler bizi bekliyor dedi.. Çok korkuyorum sonumuz ne olcak ailem kabul etcekmı annem biliyor sevgilimi ailesinin arkasında olmadığınıda biliyor yengeme demiş bi kaç sefer ailesi yok arkasında nasıl olcak diye :( Sizce yanlış mı yapıyorum barışmakla ben onla tek göz odalı bir evde bile kalırım çok seviyorum ama işler o derece geldiğinde o ailesini ya reddedemezse ya yıne aynı sey olursa kaldıramam :( sonuçta benden önceki kızıda bu sebepten bıraktı :( ailesine karşı çıkamadığı için :( Allahım çıkmazdayım... Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin okuyanlar. İnşallah karışık yazmamışımdır.

bence olacakları izle. olayları bile bile kardeşimi bilmiyo muyum diye sana atarlanmış sonuçta. ailesini bırakamayabilir

bence bu çocuktan bi yol olmaz.
şimdi ayrılan yine ayrılır. sana güvenmemiş inanmamış bi adam için fazla endişeleniyorsun.

ailende ailesi de kabul eder er geç herkes eder eğer merak ettiğin buysa.. ama bir ömür bu adamın şüpheleriyle uğraşırsın.
yazık etme kendine.

yok hayır kesinlikle şüphe denilen bişe yok daha önce de bizi ayırmak için böle bişe yapıldı sonuna kadar savundu beni şimdi durumda yine aynı bana inanıyor hatta barıştığımız da bana dediği şey annem cahil neereye çekerken oraya gider babam desen ök.ün onde gideni kardeş desen görüyosun yaptıklarını aile dencek bi tarafları yok o yuzden bu hayatta tek doğru şey hayatımda sensin dedi oda biliyor ailesnın ne olduğunu ama işte ne olursa olsun aile...

Bulaşma uzak dur.
Ayrıldıysanız bırak, olduğu yerde kalsın.

Bir erkeğin özel hayatına bu kadar müdahale edebilen bir aile iyi değildir.
Zaten evladını adam akıllı yetiştiren bir aile (kız veya erkek) kendisine uygun olacak şekilde gelin/damat getireceğini bilir.
Ben bu zihniyeti hiç anlamam zaten...
Anası babası istedi diye biri ile evlenir mi insan ya? Hangi devirde yaşıyoruz.

Neyse, uzak dur kısaca.
Çok acı çekersin, çok üzülürsün, kalbini kırarlar...
Ailen için de aynı şey geçerli...

ben bide bunu kalbime dinletsem keşke kalbim savaş diyor :( mantığım bu işin sonu yok diyor

Allah aşkına ses kaydı yapıp dinletmeye ne gerek vardı ne kadar gereksiz şeyler. Size inanmayan insan ses kaydıyla inanacaksa bir değeri var mı bunun sizin için. Hem bu yüzden ayrılmadık bir erkeğe kaçmadığıma inanıyor demeediniz mi o zaman neden ses kaydı dinletme ihtiyacı duydunuz? demek ki başka sorunlar var hem de ailesiyle sorunlar var kardeşi şimdi bunu yaptıysa ilerde neler yapar. Şimdi aileme rest çekicem der ilerde yapamaz işi gücü var mı bak borcu var diyorsun olmaz bu iş. Çocuksunuz daha siz belli.

Allah aşkına ses kaydı yapıp dinletmeye ne gerek vardı ne kadar gereksiz şeyler. Size inanmayan insan ses kaydıyla inanacaksa bir değeri var mı bunun sizin için. Hem bu yüzden ayrılmadık bir erkeğe kaçmadığıma inanıyor demeediniz mi o zaman neden ses kaydı dinletme ihtiyacı duydunuz? demek ki başka sorunlar var hem de ailesiyle sorunlar var kardeşi şimdi bunu yaptıysa ilerde neler yapar. Şimdi aileme rest çekicem der ilerde yapamaz işi gücü var mı bak borcu var diyorsun olmaz bu iş. Çocuksunuz daha siz belli.

Birincisi çocuk değiliz ben 27 yaşındayım sevgilim 29. ikincisi yaşanmış 2 sene var bu senede çok şey oldu hepsini burdada tek tek yazamıyorum üçüncüsü ise ben kendimi aklamak için dinletmedim kardeşinin ne kdar şerefsiz olduğunu görsün diye dinlettim benim ne yaşadığımı ne sorunlar olduğunu şuraya yazdığım 5 satırla bilemezsiniz

Sinir oluyorum böyle elalemin kızıyla sevip kendine bağlayıp sonra ailem isteme seni kendi istediklerini alacaklar bana diyenleri... Bundan bir cacık olmaz emeğine yoğurduna yazık... Evliliğin Temel'inde endişe olmaz sevgi ile birlikte güven olmalı...

Birincisi çocuk değiliz ben 27 yaşındayım sevgilim 29. ikincisi yaşanmış 2 sene var bu senede çok şey oldu hepsini burdada tek tek yazamıyorum üçüncüsü ise ben kendimi aklamak için dinletmedim kardeşinin ne kdar şerefsiz olduğunu görsün diye dinlettim benim ne yaşadığımı ne sorunlar olduğunu şuraya yazdığım 5 satırla bilemezsiniz
30 40 yıllık evlilikler bitiyor sen 2 yıldan bahsediyorsun anlamıyorum şu yıl takıntısı olan flörtlere olmayınca olmuyor anlayın sizi huzursuz kılacak olmayacak duaya ısrarla AMİN demek neden ki siz kendiniz olmayacağına inanın bence bizi inandırsanız ne olacak?:işsiz:

Bu aile size rahat vermez çok açık.Şimdi ailesini reddetse bile sonradan dayanamaz barışır.Annesi ağlar sızlar dayanamaz.
Evlenirken ailesine rest çekmesi işine gelir çünkü senden de aynısını bekler.Ben ailemi sildim sen benim için silemiyorsun der.
Ayrıca 12 bin borcu nasıl yapmış ? Maddi durum iyi değil,aile iyi değil,karakter bu aileyle ve yaşananlara bakınca ne kadar iyi olabilirse artık...Ne kaldı geriye ? Aşk diyeceksin o da 3 günlük.Aynı çatıya girince,maddi ve ailevi sıkıntılar basınca aşk meşk kalmıyor.

Buraya bir kaç kez sevgilimle olanla durumlarımı yazmıştım size aranızda belki hatırlayanlar olur.. 2 senelik ilişkim 4 ay önce bitmişti nedeni ise üzerime atılan iftira o olayda şöyle olmuştu bundan 5 sene önce kadar annemlerle kavga edip arkadaşıma kalmaya gitmiştim o arkadaşımın benim sevgilimin kardeşininde arkadaşı oluyor.. neyse o muhabbet geçiyor onlarda kaldığım mevzusu sevgilimin kardeşide bizi ayırmak için ailesine benim bir erkeğe kaçtığımı söylüyor ve haliyle evde kıyamet kopuyor. Kardeşi beni sevmiyor ve bizi ayırmak için daha önce buna benzer bise yapmıştı . Neyse biz kavga edip ayrılmıştık arada barışmak için ben çok çabaladım ama barışmadı ben daha 1 ay öncesine bu mevzunun olduğunu bile bilmiyordum. Neyseki bana inanıyor bu konuda. Dün ben o evinde kaldığım arkadaşımı aradım ve ses kaydı yapıp sevgilime dinlettim kız herşeyi anllattı onun haberinın olmadığını bizi ayırmak için yaptıklarını vs. vs . neyse dinleyince bunu yapmanana gerek yoktu ben neyin ne olduğunu göremiycek kadar salak değilim dedi. Buarada en büyük detayı diyim size ailesi aile dencek birileri değil benden önce kızlada ayırmışlar kendi buldukları kızla evlendirmek dertleri. Neyse barışalım dedi nasıl olcak dedım evi ben halletcem geçecem karşılarına önce kıza da aynını yaptınız ben seviyorum kabullenmıyorsanız hakkınızı helal edip diyip yanlarından ayrılcam dedi. şuan borcu var 12 bın kadar düzleğe çıkıp evle konuscam senin ailen böle bişe olursa kabul edermı dedı çabalıycaz dedim sen bunu göze alıyomsun aileni tamamıyle kaybetmeyi dedim yoruldum hayatımda tek yolunda giden sen varsın ayrılmamz gerekiyormuş seni sevdiğimi sen,in için çabalayabilceğimi anladım dedi. zor günler bizi bekliyor dedi.. Çok korkuyorum sonumuz ne olcak ailem kabul etcekmı annem biliyor sevgilimi ailesinin arkasında olmadığınıda biliyor yengeme demiş bi kaç sefer ailesi yok arkasında nasıl olcak diye :KK43: Sizce yanlış mı yapıyorum barışmakla ben onla tek göz odalı bir evde bile kalırım çok seviyorum ama işler o derece geldiğinde o ailesini ya reddedemezse ya yıne aynı sey olursa kaldıramam :KK43: sonuçta benden önceki kızıda bu sebepten bıraktı :KK43: ailesine karşı çıkamadığı için :KK43: Allahım çıkmazdayım... Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin okuyanlar. İnşallah karışık yazmamışımdır.
Biraz daha olgunlaşmanız gerekiyor ikinizinde.Olgunluk ve kendi ayakları üzerinde durabilme vasfı,aileleri geri plana atar zaten.Ama şunu unutma,öyle bir iki mevzuyla aile silinmez.Bugün ailesini silen,seni ezer geçer.Tek göz oda sevmek mevmek hikaye.Çalışın ekmeğinizi kazanın,dik durun sonrasında evlenin.Aile silerek,destek bekleyerek olmaz bu işler.

Sizi şimdi ayırmaya çalışan müstakbel görümce ileride daha fazlasını da yapabilir. Her defasında suçsuz olduğunuzu ispatlamaya çalışmaktan yorulmayacak mısınız?
Belki öyle bir durum olacak ki kendi tanıklığınızdan ve sözünüzden başka bir şey olmayacak, sözünüze güvenecek mi?
Başkalarından da ayırmış ailesi diyorsunuz. Kendi istedikleri kişi gelinleri olmadan rahat durmayacaklar gibi geliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Birincisi aman ailesiyle evlenmiyorum sonucta dersen en buyuk hatayı yaparsın.ikincisi benim icin ailesinden vazgecer dersen gecemezler erkekler ailesine dayanamaz barisirlar..3.su oldu ki sana güven verdi yüzde yüz yapabilecekmisin ailesiyle ugrasmaya uc gun degil bes gun degil..duygularindan emin ol 2 sene birsey degil gecirecegin bir omurun yaninda

Back
X