- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
Buraya bir kaç kez sevgilimle olanla durumlarımı yazmıştım size aranızda belki hatırlayanlar olur.. 2 senelik ilişkim 4 ay önce bitmişti nedeni ise üzerime atılan iftira o olayda şöyle olmuştu bundan 5 sene önce kadar annemlerle kavga edip arkadaşıma kalmaya gitmiştim o arkadaşımın benim sevgilimin kardeşininde arkadaşı oluyor.. neyse o muhabbet geçiyor onlarda kaldığım mevzusu sevgilimin kardeşide bizi ayırmak için ailesine benim bir erkeğe kaçtığımı söylüyor ve haliyle evde kıyamet kopuyor. Kardeşi beni sevmiyor ve bizi ayırmak için daha önce buna benzer bise yapmıştı . Neyse biz kavga edip ayrılmıştık arada barışmak için ben çok çabaladım ama barışmadı ben daha 1 ay öncesine bu mevzunun olduğunu bile bilmiyordum. Neyseki bana inanıyor bu konuda. Dün ben o evinde kaldığım arkadaşımı aradım ve ses kaydı yapıp sevgilime dinlettim kız herşeyi anllattı onun haberinın olmadığını bizi ayırmak için yaptıklarını vs. vs . neyse dinleyince bunu yapmanana gerek yoktu ben neyin ne olduğunu göremiycek kadar salak değilim dedi. Buarada en büyük detayı diyim size ailesi aile dencek birileri değil benden önce kızlada ayırmışlar kendi buldukları kızla evlendirmek dertleri. Neyse barışalım dedi nasıl olcak dedım evi ben halletcem geçecem karşılarına önce kıza da aynını yaptınız ben seviyorum kabullenmıyorsanız hakkınızı helal edip diyip yanlarından ayrılcam dedi. şuan borcu var 12 bın kadar düzleğe çıkıp evle konuscam senin ailen böle bişe olursa kabul edermı dedı çabalıycaz dedim sen bunu göze alıyomsun aileni tamamıyle kaybetmeyi dedim yoruldum hayatımda tek yolunda giden sen varsın ayrılmamz gerekiyormuş seni sevdiğimi sen,in için çabalayabilceğimi anladım dedi. zor günler bizi bekliyor dedi.. Çok korkuyorum sonumuz ne olcak ailem kabul etcekmı annem biliyor sevgilimi ailesinin arkasında olmadığınıda biliyor yengeme demiş bi kaç sefer ailesi yok arkasında nasıl olcak diye
Sizce yanlış mı yapıyorum barışmakla ben onla tek göz odalı bir evde bile kalırım çok seviyorum ama işler o derece geldiğinde o ailesini ya reddedemezse ya yıne aynı sey olursa kaldıramam
sonuçta benden önceki kızıda bu sebepten bıraktı
ailesine karşı çıkamadığı için
Allahım çıkmazdayım... Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin okuyanlar. İnşallah karışık yazmamışımdır.