Damlatir damlatmaz çıktı inanmadım bidaha yaptım onda da çıktı silik ama çıktı yani softec erken gebelik aldım onda da silik çıktı kan verdim ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama canlı hepsi pembe
Nnisanurs98Mmelo111
kızlar benimde adetim sizinki gibi oldu 1.5 gün sürdü ilk gün sadece su ve kan karışmış gibi baya akışkandı sonra normal kana döndü. İkinci gün sabah kan vardı sonra lekeye döndü ve kayboldu ve sonra gelen giden olmadı hiç sadece bu gün 4. Gün parmağımı kahverengi boyaya değdirip sürmüşüm gibi leke geldi başka yok ne oluyor anlamadım ben?
Nnisanurs98Mmelo111
kızlar benimde adetim sizinki gibi oldu 1.5 gün sürdü ilk gün sadece su ve kan karışmış gibi baya akışkandı sonra normal kana döndü. İkinci gün sabah kan vardı sonra lekeye döndü ve kayboldu ve sonra gelen giden olmadı hiç sadece bu gün 4. Gün parmağımı kahverengi boyaya değdirip sürmüşüm gibi leke geldi başka yok ne oluyor anlamadım ben?
Bende de aynen böyle oldu canım adet 5-6-7 de hicbisey gelmedi öyle yikandim bitti bende anlamadım denemelere başladık ondan sonrada biz işte şimdide devam