- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 568
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Hayırlı olsunHamileyiimmmDaha çok yeni olduğu için kesesi belli değil dedi
Naptın canım hamile misinHayırlı olsun
Malesef regl oldumNaptın canım hamile misin
Teşekkür ederim benim reglim düzensizdi ama her ay olmasamda 40-45gün içerisinde mutlaka oluyordum bu sefer olmadım geçen hafta test verdim negatifti 1 hafta geçti hala olmadım içim kalkıyordu resmen kasıklarımda adet sancılarına benzer sancı bel ağrısı falan olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgiydi 2 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitiftiHayırlı olsun canim nasil öğrendin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim benim reglim düzensizdi ama her ay olmasamda 40-45gün içerisinde mutlaka oluyordum bu sefer olmadım geçen hafta test verdim negatifti 1 hafta geçti hala olmadım içim kalkıyordu resmen kasıklarımda adet sancılarına benzer sancı bel ağrısı falan olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgiydi 2 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitifti
Ne güzelTeşekkür ederim benim reglim düzensizdi ama her ay olmasamda 40-45gün içerisinde mutlaka oluyordum bu sefer olmadım geçen hafta test verdim negatifti 1 hafta geçti hala olmadım içim kalkıyordu resmen kasıklarımda adet sancılarına benzer sancı bel ağrısı falan olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgiydi 2 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitifti
merhaba bir sey sorucam sizin adetiniz normal mi oldu her zamanki gibi, benim 2 gün kan geldi 3. günden beri kahverengi ve aşırı az bi problem mi var acabaNe güzelbenim o kadar pozitif çıktı olmadı
Benimde aynen öyle oldu canim 2 gün yoğun sonra çok az oldu yarını bekledim yikancammerhaba bir sey sorucam sizin adetiniz normal mi oldu her zamanki gibi, benim 2 gün kan geldi 3. günden beri kahverengi ve aşırı az bi problem mi var acaba
Ama senin testlerde hep pozitif cıkıyor sonra regl oluyorsun neden acabaMalesef regl oldum
Kalp atışı duydnzmuSenin aynı marka değil hep farklı marka alman gerekiyordu ki biri yalancı pozitif olursa diğer marka dogruyu gösterir diye
Ben anlamadım neden kaynaklı,bu sefer bir sürü yaptım hepsinde de çıkmıştı sok oldumAma senin testlerde hep pozitif cıkıyor sonra regl oluyorsun neden acaba
Normal normal sokulmusun ondan kaynaklıİkinizinde kimyasal oldu bence ondan öyle oldu N nisanurs98 M melo111 ben bende adet oldum bu gün ama ilk günden pıhtı gelmesi normal mi acaba
Olabilir dün galiba tüm kanı boşalttım bu gün çok açık pembe ve akışkan su gibi geliyor nedenseNormal normal sokulmusun ondan kaynaklı
Olabilir bu ay denemeye devam bitsin deOlabilir dün galiba tüm kanı boşalttım bu gün çok açık pembe ve akışkan su gibi geliyor nedense
Kimyasal oluyor o zamanBen anlamadım neden kaynaklı,bu sefer bir sürü yaptım hepsinde de çıkmıştı sok oldum
Doktorum ocakta cagırdı o zaman duyucazKalp atışı duydnzmu