Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Hayırlısı olsun canim bende merak ettim varsa çıkıyor ben regliye 6 gun Kala öğrendim yumurta çatlatma gününu biliyorsan üzerinden 7.8 gun geçtikten sonra varsa çıkıyor testinde bu şekilde idi
[/QUOTE]
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama öyle herkeste 6 gün önceden çıkmıyor canım aynı testten bende yaptım reglime 4 gün kala negatifti 2 gün kala pozitif oldu şuan 7+4teyiz

Hayırlı olsun canim nasil öğrendin
Teşekkür ederim benim reglim düzensizdi ama her ay olmasamda 40-45gün içerisinde mutlaka oluyordum bu sefer olmadım geçen hafta test verdim negatifti 1 hafta geçti hala olmadım içim kalkıyordu resmen kasıklarımda adet sancılarına benzer sancı bel ağrısı falan olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgiydi 2 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitifti

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne güzel benim o kadar pozitif çıktı olmadı

Dün test yaptım ben negatif kuruma çizgisi bile yok regl de olmadım iki gün gecikti anlamadım çok düzenli adetim normalde stresten kaçtı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…