Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Hayırlısı olsun canim bende merak ettim varsa çıkıyor ben regliye 6 gun Kala öğrendim yumurta çatlatma gününu biliyorsan üzerinden 7.8 gun geçtikten sonra varsa çıkıyor testinde bu şekilde idi
[/QUOTE]
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama öyle herkeste 6 gün önceden çıkmıyor canım aynı testten bende yaptım reglime 4 gün kala negatifti 2 gün kala pozitif oldu şuan 7+4teyiz🥹🙏🏻💖

Hayırlı olsun canim nasil öğrendin
Teşekkür ederim benim reglim düzensizdi ama her ay olmasamda 40-45gün içerisinde mutlaka oluyordum bu sefer olmadım geçen hafta test verdim negatifti 1 hafta geçti hala olmadım içim kalkıyordu resmen kasıklarımda adet sancılarına benzer sancı bel ağrısı falan olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgiydi 2 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitifti🥹🙏🏻🌸

Teşekkür ederim benim reglim düzensizdi ama her ay olmasamda 40-45gün içerisinde mutlaka oluyordum bu sefer olmadım geçen hafta test verdim negatifti 1 hafta geçti hala olmadım içim kalkıyordu resmen kasıklarımda adet sancılarına benzer sancı bel ağrısı falan olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgiydi 2 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitifti🥹🙏🏻🌸
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne güzel 🥹 benim o kadar pozitif çıktı olmadı

Dün test yaptım ben negatif kuruma çizgisi bile yok regl de olmadım iki gün gecikti anlamadım çok düzenli adetim normalde stresten kaçtı sanki

X