- Konu Sahibi nisanurs98
evet çok üzüldüm ama çok heveslenmiştim inanmıştımAllah Allah teslerde sorun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok üzüldüm ama çok heveslenmiştim inanmıştımAllah Allah teslerde sorun var
Bende öyle tüm testlerde silik gördüm şaka gibievet çok üzüldüm ama çok heveslenmiştim inanmıştım
ayyy çizgi vaarKızlar lütfen acil bakın size testi attım aradan 5 dk geçti böyle çıktı
yoksa neden böyle görüyoruz ozaman haksız mıyım yükselme ihtimali yok dimiBende öyle tüm testlerde silik gördüm şaka gibi
Var demi belli bana öyle gelmiyorayyy çizgi vaar
Arkadasımın şaka gbı ama temmuzdan bu yana dört Kez pozitif cıktı testleriAaaaa testler pozitif gibiydi.. Kaçıncı günündü bugün yumurtlamanın?
Adet gormediysen umut var adet görene kadar beklicez progesteron 2.4 çıkmış nasıl acaba değer su asamadayoksa neden böyle görüyoruz ozaman haksız mıyım yükselme ihtimali yok dimi
3 ten üstü yumurta çatlamış demektir çatlatma iğnesi vurulduysanız idrar testi pozitif çıkar benim öyle oldu sonra sonra test negatif çıktı yani bu ay yumurtanız çatlamamış oluyorAdet gormediysen umut var adet görene kadar beklicez progesteron 2.4 çıkmış nasıl acaba değer su asamada
Ama bugün baktırdım onun normalde günü var 10.gun bakılıyor çatlayıp catlamadigi şuanda bilinmez ki3 ten üstü yumurta çatlamış demektir çatlatma iğnesi vurulduysanız idrar testi pozitif çıkar benim öyle oldu sonra sonra test negatif çıktı yani bu ay yumurtanız çatlamamış oluyor
ama idrar da pozitif olması için kanda da olması gerekmiyor muAdet gormediysen umut var adet görene kadar beklicez progesteron 2.4 çıkmış nasıl acaba değer su asamada
Evettt aynen öyle niye böyle anlamadim yarina çok kalmadı anlarız olursam olurum olmazsam da yenilerim gecikme olursaama idrar da pozitif olması için kanda da olması gerekmiyor mu
ozaman benim kesin negatif mi yani umudu kesiyim dimiEvettt aynen öyle niye böyle anlamadim yarina çok kalmadı anlarız olursam olurum olmazsam da yenilerim gecikme olursa
Özel de ki doktorum adetin 21. Günü çatladığını belli olur dedi sizde bi sayın isterseniz 3 ten yukarı olması lazımAma bugün baktırdım onun normalde günü var 10.gun bakılıyor çatlayıp catlamadigi şuanda bilinmez ki
Adet gelmeden ümidini kaybetme kafana da takma canımozaman benim kesin negatif mi yani umudu kesiyim dimi
25.gun bugün canım ,doğru anladım dimiÖzel de ki doktorum adetin 21. Günü çatladığını belli olur dedi sizde bi sayın isterseniz 3 ten yukarı olması lazım
nasıl kan da yükselebilir mi sizceAdet gelmeden ümidini kaybetme kafana da takma canım
Evet bu ay yumurtanız çatlamamış. Çatlatma veya aşılama tedavisine başlayın beta çok düşük yükselme ihtimali yok gibi25.gun bugün canım ,doğru anladım dimi
Silik var gibi ama daha baya var adete şuanda belli olur mu bilemedim benim dongum kısa suruyor zaten 17-18 gün temiz kalma süremMerhaba, sürekli yorumları okumaktan ve görsellere bakmaktan bir hal oldum ekte görsel mevcut göz yanilmasi mi yaşıyorum bilmiyorum ama sanki çok ikinci çizgi cooook silik olarak var gibi geliyor. Buarada reglime 15 gün var biliyorum daha çok çok erken ama kasık ağrısı mide yanmasi/bulantısı göğüs ağrısı yaşıyorum