- 3 Haziran 2023
- 1.084
- 243
- 43
- 31
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederimKimilerinin çıkıyor testte kimilerinin çıkmıyor ,gec döllenme falan da olabiliyor hiç yaptin mi test
Olur tabi 9 ay boyunca bile hamile olduğunu anlamayan öyle doğuran insanlar varMerhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah vardırOlur tabi 9 ay boyunca bile hamile olduğunu anlamayan öyle doğuran insanlar var
Aa ben aynı markadan yaptım az önce de yaptım silik çıktı yarın sabah bidaha denicem bakayım her türlü adet tarihini beklicem ya ader günü farklı marka ile yaparım bugün çok midem bulanıyor nornal mi yaFarklı marka alıpta yap ben 4 tane hepside farklı marka test alıp yapmıştım hepsinde silik çizgi çıkmıştı
Evet bencede gidiceksen baktirt ,bende adet günümu beklicem kaldı 4 gün çok midem bulanıyor bugün jiye bilmiyorumBen salı günü ilaç yazdırmaya gidecem gitmişjen beta baksın mantıklı bence. Mecbur gidecem ilaç yazdırmaya.
Canım her hamilelik inan ki farklı oluyor ,kimsenin belirtileri kimseye benzemiyor genel anlamda belirtilerden bahsediliyor burda hep ,adetin gecikmiş zaten en mantıklısı test yapmak eğer çizgi çıkarsa da kan vermek ,burda ne konuşsak boş çünkü en doğru sonucu kan verecektir,burda konuşulan şeyler seni strese sokmaktan başka biseye yaramaz inan bana ,hiç yapmadın mi testMerhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Yok çünkü 3 yıldır 2 kimyasal hariç ki buda olumsuz hep negatif sonucu alınca yapmadım bu seferCanım her hamilelik inan ki farklı oluyor ,kimsenin belirtileri kimseye benzemiyor genel anlamda belirtilerden bahsediliyor burda hep ,adetin gecikmiş zaten en mantıklısı test yapmak eğer çizgi çıkarsa da kan vermek ,burda ne konuşsak boş çünkü en doğru sonucu kan verecektir,burda konuşulan şeyler seni strese sokmaktan başka biseye yaramaz inan bana ,hiç yapmadın mi test
Nerden biliyorsunuz ki negatif olduğunu adrt oldunuz mu ,karamsarlığa kapılmayın eşinizin spermlerine bakıldı mi , dublör ultrasona girdi mi hiçYok çünkü 3 yıldır 2 kimyasal hariç ki buda olumsuz hep negatif sonucu alınca yapmadım bu sefer
Koyulasma var mi?Adete 4 gün kaldı bu sabah da test yaptım kaset test çıktı gene kızlar
Canım ben birşey göremedim yaKızlar sabah ilk idrarla yaptım bi bakarmisiniz
Bu şekilde koyulaşma olmuş mi senceKoyulasma var mi?
Sence koyulasmis mi canimFarklı marka alıpta yap ben 4 tane hepside farklı marka test alıp yapmıştım hepsinde silik çizgi çıkmıştı
Bende bir şey göremedim ne kadar var adetineKızlar sabah ilk idrarla yaptım bi bakarmisiniz
Gördüm adetinize ne kadar varBu şekilde koyulaşma olmuş mi sence
Bence koyulasma var.Sence koyulasmis mi canim
4 gün var konumda eski yaptığım testler de var sanki bugün daha koyu gibi geldi banaGördüm adetinize ne kadar var
Hadi yaBence koyulasma var.
İçimden banada bebiş var geldi canım yaptıra bilirsen kan testi taptır garanti olsun4 gün var konumda eski yaptığım testler de var sanki bugün daha koyu gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?