Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Böyle bakınca var görünüyor ama gününü bekle, kan testi ver direkt derim Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Adetim düzensiz ovulasyon testi kullandım ona göre hesaplıyorum eğer yumurtlamadan sonra sayarsam 7 gün var adetime
Kuzum benimde testim böyle çıkmıştı kan verdim çıkmadı 1 hafta sonra tekrar test yaptım çizgi koyulaştı. Sen de bekle biraz daha şimdi çıkmaz büyük ihtimalle

Evet evet oluyor ağrı
Bu ay geçen aylardan en farklı olan şey bu galiba bebiş var bu sefer ya inşallah yani test yaptim hem erken hemde kaset freely marka gene sabah hiç çıkmamıştı çizgi erken gebelikte şimdi hiç sikismadan olan idrarla yaptığım erken gebelik ve kaset testte çizgi gene çıktı sabah ki kadar köyü değil sadece ama çıktı

Böyle bakınca var görünüyor ama gününü bekle, kan testi ver direkt derim Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim yorumunuz için şimdide yaptım aynı marka testten gene çıktı beklemiş idrarda değildi öyle yarın sabah ilk idrarla bakicam tekrardan nasipse

Ay hadi inşallah ama bu kadar sürekli lütfen test yapma direk sabah idrarınla yap lütfen üzme kendini Allah izniyle hamilesin inşallah

Canım senınle benım testlerım aynı gıbı duruyor varla yok arası ama 2. Cızıgı her sekılde bellı emın olamıyorum cızgı bellı ama 1 hafta dur kan ver

Canım senınle benım testlerım aynı gıbı duruyor varla yok arası ama 2. Cızıgı her sekılde bellı emın olamıyorum cızgı bellı ama 1 hafta dur kan ver
Teşekkür ederim yorumunuz için , adetime 6 gün varken yaptim freely test onlar yarın sabah ilk idrarla tekrarlicam bakalım ne olcak

Çizgi çok belli direkt pozitif görünüyor. Testlerin yanılma payı olduğu için adetinin geçmesini bekle ve geciktiğinde kan ver hemen belli olur. İnşallah bebil vardır sağlıkla alırsın kucağına canım. Testlere bakılırsa var

Çok teşekkür ederim bu saate kadar 5-6 tane aynı marka test yapmisindir hepsinde çizgi çıktı idrar yoğun olmadığı için bu kadar net olmasa da çıktı merakımdan yaptım hep , yarın sabah ilk idrarla tekrarlicam bakalım , adet günümu de beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…