• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Nerden biliyorsunuz ki negatif olduğunu adrt oldunuz mu ,karamsarlığa kapılmayın eşinizin spermlerine bakıldı mi , dublör ultrasona girdi mi hiç
Adet olmadım bugünde olmasam 3 gün olacak eşimde morfolojiii sorunu var ultrasonda varikosel var ama çok çok az dedi adetin 8 ncı günü ovulasyon testi pozitif oldu çatladı 1 hafta sonra akıntım oldu yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine iki çizgi köyü oldu alttaki 1 saat önce oldu yapalı

Eklentiler

• IMG_20241209_144526.jpg
    IMG_20241209_144526.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 92
Bilmiyorum canım benim 6+3 şuan ama bulantım yok
Benimde çok hafifledi hersyeden olabilir yediğim bişey de dokunmuş olabilir ama belim ağrıyor benim çoğunlukla ya kasıklarım da bişey yok böyle nadir batma oluyor o kadar belimin altına doğru kalçaya doğru ağrıyla batma arası bişey oluyor sanki

Teste çiziklik var ise düşük de olsa değeri kanda çıkıyor cumaya çok var ben dayanamazdım belkide mantıklı olan seninki ama işte sabırsızlık 🙈😂
Bu şekilde işte var ama cesaret edemiyorum negatif görmek istemiyorum yarın sabah tekrarlicam testi aynı marka hep zaten 🥹

Eklentiler

• 1000023362.jpg
    1000023362.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 91
  • f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 92
Adet olmadım bugünde olmasam 3 gün olacak eşimde morfolojiii sorunu var ultrasonda varikosel var ama çok çok az dedi adetin 8 ncı günü ovulasyon testi pozitif oldu çatladı 1 hafta sonra akıntım oldu yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine iki çizgi köyü oldu alttaki 1 saat önce oldu yapalı
Sence pcos varmı canim genelde o tarz şeylerde birden fazla günlerde çatlıyor yumurtalar sen değerlendir bence

Benimde çok hafifledi hersyeden olabilir yediğim bişey de dokunmuş olabilir ama belim ağrıyor benim çoğunlukla ya kasıklarım da bişey yok böyle nadir batma oluyor o kadar belimin altına doğru kalçaya doğru ağrıyla batma arası bişey oluyor sanki
Senin aynı marka değil hep farklı marka alman gerekiyordu ki biri yalancı pozitif olursa diğer marka dogruyu gösterir diye

Var o zaman yine ümitlendirmek istemem git kan testi var cuma gününe kadar vakit geçmez erkenden öğrenmiş olursun sonucu ben senden daha sabırsız çıktım 😂🙈
Hahahha evet de kan verip negatif olayından sıkıldığım için beklemek istiyorum ya güvenemiyorum yarın sabah da yapayım bakalım ne cikcak adetime daha var ya 4 gün ondan gidesim bile gelmiyor

Senin aynı marka değil hep farklı marka alman gerekiyordu ki biri yalancı pozitif olursa diğer marka dogruyu gösterir diye
İnternetten toplu almıştım ben dedim aynı marka alayım ordan algılamaları aynı olduğu için koyulasmaya bakarım dedim de yarın sabah da yapayım bakayım aynı çıkarsa farklı marka da alırım inşallah

Hahahha evet de kan verip negatif olayından sıkıldığım için beklemek istiyorum ya güvenemiyorum yarın sabah da yapayım bakalım ne cikcak adetime daha var ya 4 gün ondan gidesim bile gelmiyor
Benimde adetime bu günü saymazsak 4 gün var ama ben incelemeye alındım ailem ve eşim tarafından kıpırdamıyorum test bile almıyorum heycan yapıyorum sabırsızım diye ben yapamıyorum sen yap 😂

Back