- 1 Eylül 2023
- 2.441
- 617
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Hadi ya ay inşallah cuma günü yaptırırim inşallah hemen vermek istemiyorum yaİçimden banada bebiş var geldi canım yaptıra bilirsen kan testi taptır garanti olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya ay inşallah cuma günü yaptırırim inşallah hemen vermek istemiyorum yaİçimden banada bebiş var geldi canım yaptıra bilirsen kan testi taptır garanti olsun
Evet koyulaşmış githemen kan verrSence koyulasmis mi canim
Bilmiyorum canım benim 6+3 şuan ama bulantım yokAa ben aynı markadan yaptım az önce de yaptım silik çıktı yarın sabah bidaha denicem bakayım her türlü adet tarihini beklicem ya ader günü farklı marka ile yaparım bugün çok midem bulanıyor nornal mi ya
Teste çiziklik var ise düşük de olsa değeri kanda çıkıyor cumaya çok var ben dayanamazdım belkide mantıklı olan seninki ama işte sabırsızlıkHadi ya ay inşallah cuma günü yaptırırim inşallah hemen vermek istemiyorum ya
Adet olmadım bugünde olmasam 3 gün olacak eşimde morfolojiii sorunu var ultrasonda varikosel var ama çok çok az dedi adetin 8 ncı günü ovulasyon testi pozitif oldu çatladı 1 hafta sonra akıntım oldu yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine iki çizgi köyü oldu alttaki 1 saat önce oldu yapalıNerden biliyorsunuz ki negatif olduğunu adrt oldunuz mu ,karamsarlığa kapılmayın eşinizin spermlerine bakıldı mi , dublör ultrasona girdi mi hiç
Ay cesaret edemiyorum ya adete 4 gün var ya yarın bidaha yapcam testEvet koyulaşmış githemen kan verr
Benimde çok hafifledi hersyeden olabilir yediğim bişey de dokunmuş olabilir ama belim ağrıyor benim çoğunlukla ya kasıklarım da bişey yok böyle nadir batma oluyor o kadar belimin altına doğru kalçaya doğru ağrıyla batma arası bişey oluyor sankiBilmiyorum canım benim 6+3 şuan ama bulantım yok
Bu şekilde işte var ama cesaret edemiyorum negatif görmek istemiyorum yarın sabah tekrarlicam testi aynı marka hep zatenTeste çiziklik var ise düşük de olsa değeri kanda çıkıyor cumaya çok var ben dayanamazdım belkide mantıklı olan seninki ama işte sabırsızlık
Sence pcos varmı canim genelde o tarz şeylerde birden fazla günlerde çatlıyor yumurtalar sen değerlendir benceAdet olmadım bugünde olmasam 3 gün olacak eşimde morfolojiii sorunu var ultrasonda varikosel var ama çok çok az dedi adetin 8 ncı günü ovulasyon testi pozitif oldu çatladı 1 hafta sonra akıntım oldu yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine iki çizgi köyü oldu alttaki 1 saat önce oldu yapalı
Canım hemen mi çıktı kuruma çizgisi değil demi yarın sabah yapınca at merak ettim umarım vardır BebişinBu şekilde işte var ama cesaret edemiyorum negatif görmek istemiyorum yarın sabah tekrarlicam testi aynı marka hep zaten
Çizgi hemen çıktı canim ama bu kadar koyulasmasi durdukça oldu ,pembe renkte amaCanım hemen mi çıktı kuruma çizgisi değil demi yarın sabah yapınca at merak ettim umarım vardır Bebişin
Var o zaman yine ümitlendirmek istemem git kan testi var cuma gününe kadar vakit geçmez erkenden öğrenmiş olursun sonucu ben senden daha sabırsız çıktımÇizgi hemen çıktı canim ama bu kadar koyulasmasi durdukça oldu ,pembe renkte ama
Çok net gözüküyor çizgi bencede hamilesinÇizgi hemen çıktı canim ama bu kadar koyulasmasi durdukça oldu ,pembe renkte ama
Yani vardı ilaç kullandım doktora gittim şuan yok demiştiSence pcos varmı canim genelde o tarz şeylerde birden fazla günlerde çatlıyor yumurtalar sen değerlendir bence
Senin aynı marka değil hep farklı marka alman gerekiyordu ki biri yalancı pozitif olursa diğer marka dogruyu gösterir diyeBenimde çok hafifledi hersyeden olabilir yediğim bişey de dokunmuş olabilir ama belim ağrıyor benim çoğunlukla ya kasıklarım da bişey yok böyle nadir batma oluyor o kadar belimin altına doğru kalçaya doğru ağrıyla batma arası bişey oluyor sanki
Hahahha evet de kan verip negatif olayından sıkıldığım için beklemek istiyorum ya güvenemiyorum yarın sabah da yapayım bakalım ne cikcak adetime daha var ya 4 gün ondan gidesim bile gelmiyorVar o zaman yine ümitlendirmek istemem git kan testi var cuma gününe kadar vakit geçmez erkenden öğrenmiş olursun sonucu ben senden daha sabırsız çıktım
Ay inşallah ya freely kaset test o koyuluk bekledikçe oldu ama çizgi çıktı hemen , adete 4 gün var gene de güvenemiyorumÇok net gözüküyor çizgi bencede hamilesin
Pcos mu şuan yok dedi canımYani vardı ilaç kullandım doktora gittim şuan yok demişti
İnternetten toplu almıştım ben dedim aynı marka alayım ordan algılamaları aynı olduğu için koyulasmaya bakarım dedim de yarın sabah da yapayım bakayım aynı çıkarsa farklı marka da alırım inşallahSenin aynı marka değil hep farklı marka alman gerekiyordu ki biri yalancı pozitif olursa diğer marka dogruyu gösterir diye
Benimde adetime bu günü saymazsak 4 gün var ama ben incelemeye alındım ailem ve eşim tarafından kıpırdamıyorum test bile almıyorum heycan yapıyorum sabırsızım diye ben yapamıyorum sen yapHahahha evet de kan verip negatif olayından sıkıldığım için beklemek istiyorum ya güvenemiyorum yarın sabah da yapayım bakalım ne cikcak adetime daha var ya 4 gün ondan gidesim bile gelmiyor