- 1 Eylül 2023
- 2.464
- 622
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Nasıl incelemeye alındın ,test yapmadın mi hiccBenimde adetime bu günü saymazsak 4 gün var ama ben incelemeye alındım ailem ve eşim tarafından kıpırdamıyorum test bile almıyorum heycan yapıyorum sabırsızım diye ben yapamıyorum sen yap
Evet ama böyle bir durum yani pcosnlarda böyle oluyorsa bı kontrole gitsem iyi olurPcos mu şuan yok dedi canım
İşte yapmıyım sabırlı olmam için umutlanmak için engel oluyorlar yapmadım hiç test geçen ay adetime 8 gün kala başladım yapmaya kendim üzüldüm ben çok takmıştım şimdi daha iyiyimNasıl incelemeye alındın ,test yapmadın mi hicc
Pcos geçen birşey değil canım saracoglunun soğan kürünü öneririm bende de pco var çok iyi geldi gerçektenEvet ama böyle bir durum yani pcosnlarda böyle oluyorsa bı kontrole gitsem iyi olur
O kadar kafana takarsan olacağı varsa da olmaz hiç takma oluruna bırak canım , test yapmamak değil sadece kafadan atman lazım birazİşte yapmıyım sabırlı olmam için umutlanmak için engel oluyorlar yapmadım hiç test geçen ay adetime 8 gün kala başladım yapmaya kendim üzüldüm ben çok takmıştım şimdi daha iyiyim
Öyle yapıcam artık odak noktamı değiştirmeye karar verdim canım nasip bakalım hayırlısı artıkO kadar kafana takarsan olacağı varsa da olmaz hiç takma oluruna bırak canım , test yapmamak değil sadece kafadan atman lazım biraz
Bende denim o zaman adette mi adettem sonramı kullanılıyor ne zaman etkisini gordn birde diyelim gebelik var ama bilmiyorsun sakıncası olur muPcos geçen birşey değil canım saracoglunun soğan kürünü öneririm bende de pco var çok iyi geldi gerçekten
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinÖyle yapıcam artık odak noktamı değiştirmeye karar verdim canım nasip bakalım hayırlısı artık
Adetten sonra kullanılıyor İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünü yaz youteba çıkar mutlaka uygula çok iyi geliyor o nasıl yapılacağını soyliyoe hayırlısı olsun inşallah şifasını görürsünBende denim o zaman adette mi adettem sonramı kullanılıyor ne zaman etkisini gordn birde diyelim gebelik var ama bilmiyorsun sakıncası olur mu
Ben ilk hamileliğimi günüme 9 gün kala kan testiyle öğrenmiştimKan testi vermeye de korkuyorum açıkçası 6 gün öncesinden öğrenen var mı ki , birde erken gebelikte neden çıkmamış olabilir
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 4 gün kaldı bakalım gecikince belli olur zaten hiç dinleme bile kendini az kalmış gecikelim görelim umarım gebesindirKizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı
Ay ne güzel hayırlı olsunBen ilk hamileliğimi günüme 9 gün kala kan testiyle öğrenmiştim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 4 gün kaldı bakalım gecikince belli olur zaten hiç dinleme bile kendini az kalmış gecikelim görelim umarım gebesindir
Merhaba son durumunuz nedir benim de freely erken gebelik testi böyle çıktı emin olamıyorumYok canım hep aynı marka aldım freely erken gebelik ve kaset test bugün de yaptım erken gebelikte çıktı çok silik bir şekilde kaset testte de çok silik çıktı belirginlesme olmadı yarib bidaha yapcam artık
Çok az silik gördüm sanki ben gözüm mü bulandı anlamadımMerhaba son durumunuz nedir benim de freely erken gebelik testi böyle çıktı emin olamıyorum
Merhaba adetinize ne kadar kaldı,ben çizgi görüyorum ama , kaset test yapıyorum ben erken gebelikler bitti her gün kaset test yapıyorum ama güvenemiyorumMerhaba son durumunuz nedir benim de freely erken gebelik testi böyle çıktı emin olamıyorum
5 6 gün falan var tam kestiremiyorum pcos var bende bu adet döneminde de tüp bebeğe başlayacaktık inşallah gerek kalmazMerhaba adetinize ne kadar kaldı,ben çizgi görüyorum ama , kaset test yapıyorum ben erken gebelikler bitti her gün kaset test yapıyorum ama güvenemiyorumbelli bir çizgi çıkmıyor çünkü pembe ben burdayım demiyor yani o anı gormek için adet günümu bekliyorum benimde testlerim freely idi
Ben de acaba gönül gözüyle mi görüyorumÇok az silik gördüm sanki ben gözüm mü bulandı anlamadım
Bende de hafif pco var hayırlısı olsun canım benim inşallah vardır5 6 gün falan var tam kestiremiyorum pcos var bende bu adet döneminde de tüp bebeğe başlayacaktık inşallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?