• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Çok teşekkür ederim bu saate kadar 5-6 tane aynı marka test yapmisindir hepsinde çizgi çıktı idrar yoğun olmadığı için bu kadar net olmasa da çıktı merakımdan yaptım hep , yarın sabah ilk idrarla tekrarlicam bakalım , adet günümu de beklicem 🤲🏻🌸

Haber verr bize de 😊😊

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
B bolibpl

Merhaba kızlar
Sabah ilk idrar
Öğlen idrar ile
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
sara98 sara98 belirti olarak da goguslerimin yanları con acıyor yürürken bile , belimde ağrı var hafif ve kasıklarım da Nadir batma oluyor adete 5 gün kaldı

Merhaba kızlar
Sabah ilk idrar
Öğlen idrar ile
X xxxmucizebeklxx

Merhaba kızlar
Sabah ilk idrar
Öğlen idrar ile
Direkt kan ver canım hiiç uğrwşma testlerle bence hamilesin💐🙏🏻😍😍

Regle 5 gün kala negatifti kaset testim. 3 gün kala kafayı yedirten var mı yok mu anlamadığımız bir şekilde pozitifti. 2 gün kala hafif pembelikte pozitifti.

Belirtilerim hep regl ağrısı çektim birde hiç sevmediğim cipse baya bir dadanmıştım regle son birkaç gün kala :)
Merhaba benim bugün bata 5 var. Sizin dediğiniz gibi var mı yok mu anlamadığım bir çizgi var acaba sizinde mi böyleydi?🥺

Eklentiler

• IMG_20241208_122856.jpg
    IMG_20241208_122856.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba benim bugün bata 5 var. Sizin dediğiniz gibi var mı yok mu anlamadığım bir çizgi var acaba sizinde mi böyleydi?🥺
Merhaba. Ortası boş gibi duruyor çizgilerin ama testte yıpranmış sanırım çok farkedemedim. Siz 3 gün kala tekrar yapın inşaAllah vardır☺️❤️

Yok canım hep aynı marka aldım freely erken gebelik ve kaset test bugün de yaptım erken gebelikte çıktı çok silik bir şekilde kaset testte de çok silik çıktı belirginlesme olmadı yarib bidaha yapcam artık
Farklı marka alıpta yap ben 4 tane hepside farklı marka test alıp yapmıştım hepsinde silik çizgi çıkmıştı

Back