• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Kimilerinin çıkıyor testte kimilerinin çıkmıyor ,gec döllenme falan da olabiliyor hiç yaptin mi test
Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌹

Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌹
Olur tabi 9 ay boyunca bile hamile olduğunu anlamayan öyle doğuran insanlar var

Farklı marka alıpta yap ben 4 tane hepside farklı marka test alıp yapmıştım hepsinde silik çizgi çıkmıştı
Aa ben aynı markadan yaptım az önce de yaptım silik çıktı yarın sabah bidaha denicem bakayım her türlü adet tarihini beklicem ya ader günü farklı marka ile yaparım bugün çok midem bulanıyor nornal mi ya

Canım her hamilelik inan ki farklı oluyor ,kimsenin belirtileri kimseye benzemiyor genel anlamda belirtilerden bahsediliyor burda hep ,adetin gecikmiş zaten en mantıklısı test yapmak eğer çizgi çıkarsa da kan vermek ,burda ne konuşsak boş çünkü en doğru sonucu kan verecektir,burda konuşulan şeyler seni strese sokmaktan başka biseye yaramaz inan bana ,hiç yapmadın mi test

Canım her hamilelik inan ki farklı oluyor ,kimsenin belirtileri kimseye benzemiyor genel anlamda belirtilerden bahsediliyor burda hep ,adetin gecikmiş zaten en mantıklısı test yapmak eğer çizgi çıkarsa da kan vermek ,burda ne konuşsak boş çünkü en doğru sonucu kan verecektir,burda konuşulan şeyler seni strese sokmaktan başka biseye yaramaz inan bana ,hiç yapmadın mi test
Yok çünkü 3 yıldır 2 kimyasal hariç ki buda olumsuz hep negatif sonucu alınca yapmadım bu sefer

Kızlar sabah ilk idrarla yaptım bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000018788.jpg
    1000018788.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 136

Eklentiler

• f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 116
  • 1000023362.jpg
    1000023362.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 99