- 1 Eylül 2023
- 2.403
- 613
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Çok teşekkür ederim anlayışınız içinYazarım tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim anlayışınız içinYazarım tabi ki
Benimki de aynı şekilde sadece yanlarda ağrı varÇok teşekkür ederim yorumunuz için , en belirgin farklılık bende göğüs acıması , yanları çok acıyor adet olacağım zaman da açıyordu fakat bu kadar değil ve yürürken bile çok acıyor ,uçlarında hassaslık yok
Aaa gerçekten mi yürürken de açıyor muydu,benim yürürken bile bugün çok acıyor dün bu kadar degildiBenimki de aynı şekilde sadece yanlarda ağrı var
Evet evet oluyor ağrıAaa gerçekten mi yürürken de açıyor muydu,benim yürürken bile bugün çok acıyor dün bu kadar degildi
Kuzum benimde testim böyle çıkmıştı kan verdim çıkmadı 1 hafta sonra tekrar test yaptım çizgi koyulaştı. Sen de bekle biraz daha şimdi çıkmaz büyük ihtimalleAdetim düzensiz ovulasyon testi kullandım ona göre hesaplıyorum eğer yumurtlamadan sonra sayarsam 7 gün var adetime
Bu ay geçen aylardan en farklı olan şey bu galiba bebiş var bu sefer ya inşallah yani test yaptim hem erken hemde kaset freely marka gene sabah hiç çıkmamıştı çizgi erken gebelikte şimdi hiç sikismadan olan idrarla yaptığım erken gebelik ve kaset testte çizgi gene çıktı sabah ki kadar köyü değil sadece ama çıktıEvet evet oluyor ağrı
Çok teşekkür ederim yorumunuz için şimdide yaptım aynı marka testten gene çıktı beklemiş idrarda değildi öyle yarın sabah ilk idrarla bakicam tekrardan nasipseBöyle bakınca var görünüyor ama gününü bekle, kan testi ver direkt derim Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Ay hadi inşallah ama bu kadar sürekli lütfen test yapma direk sabah idrarınla yap lütfen üzme kendini Allah izniyle hamilesin inşallahBu ay geçen aylardan en farklı olan şey bu galiba bebiş var bu sefer ya inşallah yani test yaptim hem erken hemde kaset freely marka gene sabah hiç çıkmamıştı çizgi erken gebelikte şimdi hiç sikismadan olan idrarla yaptığım erken gebelik ve kaset testte çizgi gene çıktı sabah ki kadar köyü değil sadece ama çıktı
Merakımdan yaptım çok teşekkür ederim sende üzme kendini,rabbim nasip ettiyse bende hamileyimdir bekleyip gorucez bakalımAy hadi inşallah ama bu kadar sürekli lütfen test yapma direk sabah idrarınla yap lütfen üzme kendini Allah izniyle hamilesin inşallah
Muhakkak bana da haber ver sabah hemenMerakımdan yaptım çok teşekkür ederim sende üzme kendini,rabbim nasip ettiyse bende hamileyimdir bekleyip gorucez bakalım
Tamam dua et olur mu ,hamilelerin duası kabul olur unutursam da yazarmisin lütfenMuhakkak bana da haber ver sabah hemen
Tamam canımTamam dua et olur mu ,hamilelerin duası kabul olur unutursam da yazarmisin lütfen
Teşekkür ederim tekrardan iyi geceler dilerimTamam canım
Ben teşekkür ederim iyi gecelerTeşekkür ederim tekrardan iyi geceler dilerim
Canım senınle benım testlerım aynı gıbı duruyor varla yok arası ama 2. Cızıgı her sekılde bellı emın olamıyorum cızgı bellı ama 1 hafta dur kan verMerhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için , adetime 6 gün varken yaptim freely test onlar yarın sabah ilk idrarla tekrarlicam bakalım ne olcakCanım senınle benım testlerım aynı gıbı duruyor varla yok arası ama 2. Cızıgı her sekılde bellı emın olamıyorum cızgı bellı ama 1 hafta dur kan ver
Çok teşekkür ederim bu saate kadar 5-6 tane aynı marka test yapmisindir hepsinde çizgi çıktı idrar yoğun olmadığı için bu kadar net olmasa da çıktı merakımdan yaptım hep , yarın sabah ilk idrarla tekrarlicam bakalım , adet günümu de beklicemÇizgi çok belli direkt pozitif görünüyor. Testlerin yanılma payı olduğu için adetinin geçmesini bekle ve geciktiğinde kan ver hemen belli olur. İnşallah bebil vardır sağlıkla alırsın kucağına canım. Testlere bakılırsa var