• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

İşte yapmıyım sabırlı olmam için umutlanmak için engel oluyorlar yapmadım hiç test geçen ay adetime 8 gün kala başladım yapmaya kendim üzüldüm ben çok takmıştım şimdi daha iyiyim 🙈
O kadar kafana takarsan olacağı varsa da olmaz hiç takma oluruna bırak canım , test yapmamak değil sadece kafadan atman lazım biraz

Bende denim o zaman adette mi adettem sonramı kullanılıyor ne zaman etkisini gordn birde diyelim gebelik var ama bilmiyorsun sakıncası olur mu
Adetten sonra kullanılıyor İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünü yaz youteba çıkar mutlaka uygula çok iyi geliyor o nasıl yapılacağını soyliyoe hayırlısı olsun inşallah şifasını görürsün

Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı 🥹

Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı 🥹
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 4 gün kaldı bakalım gecikince belli olur zaten hiç dinleme bile kendini az kalmış gecikelim görelim umarım gebesindir 🙏🌸

Yok canım hep aynı marka aldım freely erken gebelik ve kaset test bugün de yaptım erken gebelikte çıktı çok silik bir şekilde kaset testte de çok silik çıktı belirginlesme olmadı yarib bidaha yapcam artık
Merhaba son durumunuz nedir benim de freely erken gebelik testi böyle çıktı emin olamıyorum

Eklentiler

• 1000009343.jpg
    1000009343.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba son durumunuz nedir benim de freely erken gebelik testi böyle çıktı emin olamıyorum
Merhaba adetinize ne kadar kaldı,ben çizgi görüyorum ama , kaset test yapıyorum ben erken gebelikler bitti her gün kaset test yapıyorum ama güvenemiyorum 🥹 belli bir çizgi çıkmıyor çünkü pembe ben burdayım demiyor yani o anı gormek için adet günümu bekliyorum 🥹 benimde testlerim freely idi

Merhaba adetinize ne kadar kaldı,ben çizgi görüyorum ama , kaset test yapıyorum ben erken gebelikler bitti her gün kaset test yapıyorum ama güvenemiyorum 🥹 belli bir çizgi çıkmıyor çünkü pembe ben burdayım demiyor yani o anı gormek için adet günümu bekliyorum 🥹 benimde testlerim freely idi
5 6 gün falan var tam kestiremiyorum pcos var bende bu adet döneminde de tüp bebeğe başlayacaktık inşallah gerek kalmaz 🥰

Back