Kızlarrr acil testime bakar mısınızzz

Hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah hep birlikte, Rabbim işini güzelleştirsin kolaylaştırsın inşallah. bende 6 gün kala yapmaya başlamıştım. Hangi marka sipariş verdin?
Softec diye bir markanın iyi olduğunu duymuştum forumdan. Ondan sipariş verdim. Elimde laboquick kaset testler vardı onlar gelene kadar yapayım dedim meraktan. İnşallah canım

Softec diye bir markanın iyi olduğunu duymuştum forumdan. Ondan sipariş verdim. Elimde laboquick kaset testler vardı onlar gelene kadar yapayım dedim meraktan. İnşallah canım
Hadiii inşallah güzel haberler bekliyoruz, olmazsa da üzülmüyoruz yeni ay demek hazırlık demek unutma

Hadiii inşallah güzel haberler bekliyoruz, olmazsa da üzülmüyoruz yeni ay demek hazırlık demek unutma
Merhaba benimde bugün yumurtlamadan sonra 14.gunum testlerim bu şekilde çıktı neye inancagimi şaşırdım açıkçası bende de erken gebelikte çok silik diğerlerinde bir tık net hepsini aynı anda yaptığım halde ilk idrar da değil

Eklentiler

• 1000016309.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000016312.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000016314.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 49
Erken gebelik testlerim gelmedi bugün ben de yine laboquick kaset test yaptım canım. Eki Görüntüle 3492846
Merhaba benimde bugün yumurtlamadan sonra 14.gunum testlerim bu şekilde çıktı neye inancagimi şaşırdım açıkçası bende de erken gebelikte çok silik diğerlerinde bir tık net hepsini aynı anda yaptığım halde ilk idrar da değil

Eklentiler

• 1000016314.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000016312.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000016309.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 43
Erken gebelik testinde göremedim ama kaset testlerde belirgin duruyor. Kaset testlerin markası nedir ve kaçıncı dakikada çıktı çizgi

Erken gebelik testinde göremedim ama kaset testlerde belirgin duruyor. Kaset testlerin markası nedir ve kaçıncı dakikada çıktı çizgi
Erken gebelikte çok silik hayali gibi o kafamı karistirdi zaten , diğerleri de kaset testler santa lady , bir tane de ovulasyon testi ile baktım bir gebe günlüğünün o kadar 1 dakika bile sürmedi çıkması cizgilerin 2 dk ya koyulasti şuanda bir tık daha koyu mesela bu cektiklerim haricinde

Kan ver bence için rahatlasın

Erken gebelikte çok silik hayali gibi o kafamı karistirdi zaten , diğerleri de kaset testler santa lady , bir tane de ovulasyon testi ile baktım bir gebe günlüğünün o kadar 1 dakika bile sürmedi çıkması cizgilerin 2 dk ya koyulasti şuanda bir tık daha koyu mesela
Kan ver bence için rahatlasın
Evet başka türlü rahatlmicak da işin kötü kısmı yakında hiç hastane yok özel acil de almıyor vurda gebelik testi

Yarın sabah sağlık ocağında kan verebilirsin

Canımmm hepsi bu şekildeyse var gibi görünüyor ama yeni olduğu için silik çıkıyor muhtemelen. Hadi durma kan vermeye git hemen emin olalım

Canım bi fikrini alabilir miyim kan testi bu şekilde kan vereyim mi sence yoksa erken mi
Hayır kuzum ben 2 gün kala verdim şu an varsa bile değer çok düşüktür seni yanıltmasın. Biliyorum çok heyecanlısın ama biraz daha sabret çok az kaldı 2 gün kala emin olmak için kan verirsin

Hayır kuzum ben 2 gün kala verdim şu an varsa bile değer çok düşüktür seni yanıltmasın. Biliyorum çok heyecanlısın ama biraz daha sabret çok az kaldı 2 gün kala emin olmak için kan verirsin
Haklısın canım öyle yapmaya karar verdim kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bu daha ilk ayım bebek denediğim. O yüzden sanırım bu sabırsızlık. Beklemek zormuş

Canımmm hepsi bu şekildeyse var gibi görünüyor ama yeni olduğu için silik çıkıyor muhtemelen. Hadi durma kan vermeye git hemen emin olalım
Ay inşallah ben emin olamıyorum ya erken gebelik testinde çok silik kaset testlerde böyle çıkınca muallakta kaldım yarın ilk idrarla denicem bakalım nasıl cikcak

Haklısın canım öyle yapmaya karar verdim kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bu daha ilk ayım bebek denediğim. O yüzden sanırım bu sabırsızlık. Beklemek zormuş
O kadar iyi anlıyorum ki seni, telaşını sabırsızlığını heyecanını Ama şöyle de bişey var benim mesela ilk hamile kaldığımda bebek yapmaya ilk karar verdiğimizden 4 ay sonra olmuştu. Bazen rahim geç alışabiliyor bu duruma. Boş gebelik oldu o peşine tekrar hamile kaldım o da 2 aylıkken düşük loldu. 6 ay ara verdim şimdi 3 aydır deniyoruz yeni tutundu öyle söyleyeyim sana. Bide bu ay ovülasyon testi aldım ben onu yaparak yumurtlama günlerimi değerlendirdi, ben daha geç sanıyordum ama erken yumurtlamam oluyormuş mesela. Bilgilendirmek için yazmak istedim kısaca süreci, inşallah rabbim en güzelini nasip eder sana da

İnşallah canım sağ ol uzun ve sabır isteyen bir süreç tabi. Allah yardımcımız olsun kayıpların için üzgünüm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…