- 22 Eylül 2024
- 127
- 61
- 26
-
- Konu Sahibi Nurerdas02
Çok teşekkür ederim, inşallah en güzel ve hayırlı zamanda size de nasip olur. Rabbim tüm güzellikleri nasip etsin inşallahCanım hamilesin,bende hep prodctor yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmıyor,o yüzden güvenmelisinbizede dua et
Çok haklısınız, risk olduğu için 3 gün beklemeyi göze almaya gerek yok. Yarın gidicem
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah en güzel zamanda rabbim o güzel duyguyu nasip eder sizlere debize de dua etmeyi unutmayın hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÇok teşekkür ederim, inşallah en güzel ve hayırlı zamanda size de nasip olur. Rabbim tüm güzellikleri nasip etsin inşallah
merhaba aynı test ile regl günü bende bu sonucu aldım benimde baya silikti. 4. gün gecikmede yaptım baya belirginleşmişti ama o gün betam 40 çıktı. yani bence yüksek ihtimal hamilesinMarka prodoctor, kan vermek için beklemeli miyim
Güzel haberlerini bekliyoruzSen
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu gidişle güzel destekleriniz için sabah ilk işim gidip kan vermek olacak
Yaaa çok sevindim senin adınamerhaba aynı test ile regl günü bende bu sonucu aldım benimde baya silikti. 4. gün gecikmede yaptım baya belirginleşmişti ama o gün betam 40 çıktı. yani bence yüksek ihtimal hamilesinama tavsiyem geciksin 4-5 gün geçsin öyle git çünkü betayı düşük görüp strese falan girersin. bende aynı marka ile yapmıştım şuan 5+2 deyim
Allahın izniyle inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa çok güzel umutlar veriyorsunuz, nasipse inşallahProdoctor ise olmayınca çizgi çıkartmıyor
Bu güzel haberi bizimle paylaştığın için teşekkür ederizV Vaveylaygelengiden K kbraysemr lapislazuli S Sunsun9 F freewoman1 1 1gazoz S sankicokzor Mystika
Kızlar bu akşam kan verdim test sonucum 39,51.
Sanırım gerçekten var
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu güzel haberi bizimle paylaştığın için teşekkür ederizRabbim sağ Salim kazasız belasız elinize almayı nasip etsin beybi
sinir stres yok sağlıklı beslenme bol bol peynir avokado kefir ceviz
Hayırlı olsun canım bizlere de nasip olsun inşallah sağlıcakla doğsunV Vaveylaygelengiden K kbraysemr lapislazuli S Sunsun9 F freewoman1 1 1gazoz S sankicokzor Mystika
Sanırım gerçekten var
Yeni doğum yapmış biri olarak tüm hamilelere ediyorum sana da ederimÇok teşekkür ederim Allah razı olsunbolca duaya ihtiyacım var
Hayırlı olsun canım evet varV Vaveylaygelengiden K kbraysemr lapislazuli S Sunsun9 F freewoman1 1 1gazoz S sankicokzor Mystika
Sanırım gerçekten var
Maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizeV Vaveylaygelengiden K kbraysemr lapislazuli S Sunsun9 F freewoman1 1 1gazoz S sankicokzor Mystika
Sanırım gerçekten var
Allah razı olsun inşallah allahın izniyle rabbim niyeti olan herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım bizlere de nasip olsun inşallah sağlıcakla doğsun
Ayy Allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Gözünüz aydın olsun, Allah sağlık sıhhatini eksik etmesin inşallahYeni doğum yapmış biri olarak tüm hamilelere ediyorum sana da ederim
Rabbim isteyene layıkıyla hak edene de nasip etsin