- 5 Ocak 2023
- 88
- 20
İlk olduğu için anlamiyorum fazla tekrar kan testi için saglik ocagina geldim yarına belli olur inşallah vardırkız allah seni yapmasın hamilesin tabiii, sağlıkla ilerlesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olduğu için anlamiyorum fazla tekrar kan testi için saglik ocagina geldim yarına belli olur inşallah vardırkız allah seni yapmasın hamilesin tabiii, sağlıkla ilerlesin :)
Çoookk teşekkürlerEllaya rağmen mi hamile kaldınız? Nasibi varmış, tebrikler
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKaç çıktı değeriniz?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKaç çıktı değeriniz?
gün olarak daha çok erken bir şey söylemek için, ikinci çizgi ne zaman belirdi?Merhaba sizce hamılemıyım reglime 9 gün var kaşıklarım acayip ağrıyor özellikle sol kaşığım ve beyaz yoğun bir akıntım var
5-10 dk ama bugün doktora gıttım muayene etti sadece sağ yumurtalığın catlamıs dedi en sonki birliteliğim bu ayın 3 de oldu bugünde randevum vardı doktora gıttım önceden almıştım randevuyugün olarak daha çok erken bir şey söylemek için, ikinci çizgi ne zaman belirdi?
Sonucunuz ne çıktıİlk olduğu için anlamiyorum fazla tekrar kan testi için saglik ocagina geldim yarına belli olur inşallah vardır
Çok erken yapmışsınız ama olabilir gibi inşallah vardır kan testi gerdiniz miMerhaba sizce hamılemıyım reglime 9 gün var kaşıklarım acayip ağrıyor özellikle sol kaşığım ve beyaz yoğun bir akıntım var
Bugün doktora gittim kan testi yapmadı önceden aldığım bir randevuydu sadece muayene etti sağ yumurtan catlamıs dedi en birlikteliğim bu ayın 3 de oldu dün gece de yine test yaptım Bırsey çıkmadı amaÇok erken yapmışsınız ama olabilir gibi inşallah vardır kan testi gerdiniz mi
Bugün doktora gittim kan testi yapmadı önceden aldığım bir randevuydu sadece muayene etti sağ yumurtan catlamıs dedi en birlikteliğim bu ayın 3 de oldu dün gece de yine test yaptım bırsey çıkmadı amaÇok erken yapmışsınız ama olabilir gibi inşallah vardır kan testi gerdiniz mi
Diyelim ki hamilesin o cana nasıl kıyıpta aldıracak sınçok moralim bozuk gerçekten ,ertesi gün hapına güvendim inşallah hamile değilimdir psikolojim kaldırmaz mümkün değil kürtaj düşünmek zorunda kalırım . Şu an olmaması gerekiyor hakkımda hayırlısı olsun yine de
125 çıktıSonucunuz ne çıktı
Yaninizdaki evlada kiyabilirmsnz? Tabiki sizin karariniz ama eger hamileyseniz yaninizdakinden tek farki sizinle ayni bedende oda bir süre sakin şeytana uymayin derim ben, imtihan dünyası bunu dusunmek bile sıkıntı, yada saglam korunun ella ile bir cok kisi hamile kaliyo , nasibi varki o bebek olusuyo böyle düşünün insallah hamile degilsinizdirçok moralim bozuk gerçekten ,ertesi gün hapına güvendim inşallah hamile değilimdir psikolojim kaldırmaz mümkün değil kürtaj düşünmek zorunda kalırım . Şu an olmaması gerekiyor hakkımda hayırlısı olsun yine de
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin125 çıktı
Merhaba canım bende ella kullandım hemen hemen saat aralığım seninle aynıydı ve şuan hamileyim adet gününden biraz geçsin de test yap benceHerkese merhaba , korunmasız ilişki sonrası 12 saat sonra Ella kullandım ama ilk hamileliğimde hissettiğim gibi karında batmalar oluyor . Ella da bunu yapıyor olabilir mi yoksa hamile kalmış olabilir miyim acaba . Yaşayan başına gelen var mı Ella da bu batmaları yapıyor olabilir mi?
Peki karında batma hissettiniz mi ? Böyle sızı gibi gelip gidiyor hemenMerhaba canım bende ella kullandım hemen hemen saat aralığım seninle aynıydı ve şuan hamileyim adet gününden biraz geçsin de test yap bence
Siz başta istemediniz ama sonra kabullendiniz mi ? Yani mutlu musunuz şu anda duygu durumunuz nasıl ilerlediMerhaba canım bende ella kullandım hemen hemen saat aralığım seninle aynıydı ve şuan hamileyim adet gününden biraz geçsin de test yap bence