- 22 Eylül 2024
- 125
- 59
- 26
-
- Konu Sahibi Nurerdas02
Hamilesin bence hayırlı olsunn, kan ver netlessinEki Görüntüle 3492500 Eki Görüntüle 3492501
Kızlar Martta kürtaj oldum düşük sebebiyle, eşimle 3 aydır korunmasız yumurtlama günlerimi değerlendiriyoruz. Bugün itibariyle regl tarihime 3 gün kaldı ve ben erken öğrenebilirim belki diye test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk 5 dakika içinde oluşmaya başladı fakat silik olarak kaldı. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen cevap yazar mısınız
Bunun için birkaç gün daha beklesem iyi mi olurİnceden var gibi kan vermelisin
Marka prodoctor, kan vermek için beklemeli miyimTestin markası ne acaba? Gölge gibi çizgi görünüyor ama en iyisi kan testi
Ben olsam beklerim hayatım 3-4günBunun için birkaç gün daha beklesem iyi mi olur
Marka prodoctorTestin markası nedir?
2 kere kürtaj olduğum için düşük riskinden dolayı da sabırsızlanıyorum açıkçasıBen olsam beklerim hayatım 3-4gün
Ya Allah razı olsun motive içinHamilesin bence hayırlı olsunn, kan ver netlessin
SabırsızlanıyorumEğer gebelik varsa kanda çıkar mutlaka önce beta HCG hormonu kana geçiyor ztn
Ahhh kıyamam2 kere kürtaj olduğum için düşük riskinden dolayı da sabırsızlanıyorum açıkçası
Muhtemelem pazartesi kan vericemAhhh kıyamaminşallah güzel haberler alır anne adayı olur bize güzel haber verirsin ama bence var çok sabırsızsan kan ver gitsin beynini
Bence gebelik var bekletmeden kan verin düşük geçmişiniz de var ya belki önleyici bişeyler yapalım bu seferMuhtemelem pazartesi kan vericemçok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım hamilesin,bende hep prodctor yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmıyor,o yüzden güvenmelisinEki Görüntüle 3492500 Eki Görüntüle 3492501
Kızlar Martta kürtaj oldum düşük sebebiyle, eşimle 3 aydır korunmasız yumurtlama günlerimi değerlendiriyoruz. Bugün itibariyle regl tarihime 3 gün kaldı ve ben erken öğrenebilirim belki diye test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk 5 dakika içinde oluşmaya başladı fakat silik olarak kaldı. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen cevap yazar mısınız
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu gidişle güzel destekleriniz için sabah ilk işim gidip kan vermek olacakBen de gördüm canım. Bu test için güvenilir diyorlar. Kan ver için rahatlasın. İnşallah sağlıklı ilerler hamileliğin. İçini ferah tut
Çok haklısınız, risk olduğu için 3 gün beklemeyi göze almaya gerek yok. Yarın gidicemBence gebelik var bekletmeden kan verin düşük geçmişiniz de var ya belki önleyici bişeyler yapalım bu sefer