- 3 Ocak 2021
- 2.424
- 787
- 35
-
- Konu Sahibi Nurerdas02
Yapmadığımız şey kalmadı diyeyim… hiç bir sorun yok yani en son rahim filmi çektirdim t rahim dedi doktor histeroskopi oldum denemeye devam dedi bakalım hala deniyoruzDoktorlar ne diyor bunun hakkında? Genetik araştırması yaptınız mı?
Yani Şuan tüp bebek yaptırdığınız dönemi anlamadım eğer öyleyse kaçıncı gününüz yada adet zamanınız mı?yani sizi üzmek istemem ama yalancı pozitif de olabilirMerhabalar Sonucunuz ne oldu bilen yazabilir mi ben 5 kez tüp bebek yaptırdım sabah iki damla bile değil kan geldi üzüldüm test yaptım böyle çıktı infertilite olduğum için pozitif olma ihmali zor görünüyor ama sizce hamile olabilir miyim ya testlerin böyle hatali çıktığı oluyor mu
Yok üzülmem alıştım zaten çok teşekkür ederim son tüp bebeğimi 1 yıl önce yaptırmıştım olmuyor artık diye bıraktım normal hayat akisimda 6 gün gecikti sabah test yaptım böyle oldu yalancı pozitif nasıl oluyorYani Şuan tüp bebek yaptırdığınız dönemi anlamadım eğer öyleyse kaçıncı gününüz yada adet zamanınız mı?yani sizi üzmek istemem ama yalancı pozitif de olabilir
Hamile de olabilirsin gecikmen de varmış kan versene canım yani test pozitif cıkıyor ama pozitif değil demek yalancı pozitifYok üzülmem alıştım zaten çok teşekkür ederim son tüp bebeğimi 1 yıl önce yaptırmıştım olmuyor artık diye bıraktım normal hayat akisimda 6 gün gecikti sabah test yaptım böyle oldu yalancı pozitif nasıl oluyor
Biraz bekleyim de eğer adet olmazsam vericem ins çok teşekkür ederim sizin böyle olunca pozitif olmusmuyduHamile de olabilirsin gecikmen de varmış kan versene canım yani test pozitif cıkıyor ama pozitif değil demek yalancı pozitif
Hayır negatif olduBiraz bekleyim de eğer adet olmazsam vericem ins çok teşekkür ederim sizin böyle olunca pozitif olmusmuydu
Teşekkür ederim darısı sana inşallahTebrik ederimben gece detaylı bakamamıştım şimdi tekrar bakıyım testlerinize ben bir tane erken test yaptım aynı böyle ip ince çıktı. Sonra tekrarlamadım batı bekliyorum
Ümidini kaybetmek yok, Rabbim en güzel zamanı ayırmıştır sizin için umarım. Şer bildiğinde hayır vardır unutma. Siz elinizden geleni yapın takdir Allah’ın. İnşallah tez zamanda kavuşursun evladaYapmadığımız şey kalmadı diyeyim… hiç bir sorun yok yani en son rahim filmi çektirdim t rahim dedi doktor histeroskopi oldum denemeye devam dedi bakalım hala deniyoruz
Canım böyle bir şüphen varsa ve tüp bebek geçmişinde bulunuyorsa adet olmayı bekleme zaten 6 gün gecikmişsin beklemenin bir anlamı yok bence. Bir testle daha tekrarla önce, aynı şekilde çizgin olursa kan ver hemen, eğer gebelik varsa geçmişinden dolayı doktorun tedbir almak isteyebilir. Erteleme bence, hayırlısı olsun hakkındaMerhabalar Sonucunuz ne oldu bilen yazabilir mi ben 5 kez tüp bebek yaptırdım sabah iki damla bile değil kan geldi üzüldüm test yaptım böyle çıktı infertilite olduğum için pozitif olma ihmali zor görünüyor ama sizce hamile olabilir miyim ya testlerin böyle hatali çıktığı oluyor mu
Belirtim adet olacakmış gibiyim. Çarşamba adet günüm. Test yapabilecek yerde değilim. Şehir dışındayım. Adet olmayı bekleyeceğim artık. İnşallah olmam daTeşekkür ederim darısı sana inşallah3 gün kala da tekrarlayabilirsin ya da regl ilk günü, belirtin var mı? Daha önce başından gebelik geçti mi bu arada?
Öyle mi çok teşekkür ederim tekrarlayim o zamanCanım böyle bir şüphen varsa ve tüp bebek geçmişinde bulunuyorsa adet olmayı bekleme zaten 6 gün gecikmişsin beklemenin bir anlamı yok bence. Bir testle daha tekrarla önce, aynı şekilde çizgin olursa kan ver hemen, eğer gebelik varsa geçmişinden dolayı doktorun tedbir almak isteyebilir. Erteleme bence, hayırlısı olsun hakkında
Anladım hakkınızda hayırlısı ins çok teşekkürler fikir icinHayır negatif oldu
İnşallah canım benim güzel duan için çok saol iyi geldiÜmidini kaybetmek yok, Rabbim en güzel zamanı ayırmıştır sizin için umarım. Şer bildiğinde hayır vardır unutma. Siz elinizden geleni yapın takdir Allah’ın. İnşallah tez zamanda kavuşursun evlada
O zaman hayırlısı Allahtan, inşallah gönlünce olur canım Allah yardımcın olsunBelirtim adet olacakmış gibiyim. Çarşamba adet günüm. Test yapabilecek yerde değilim. Şehir dışındayım. Adet olmayı bekleyeceğim artık. İnşallah olmam dadaha önce başımdan gebelik geçmedi. 4 yıldır bekleme sürecindeyim
Bizi de haberdar etÖyle mi çok teşekkür ederim tekrarlayim o zaman
Canım ben şok eve geldim bi ovalüsyon yapayım dedim bildiğin yumurtlama dönemi gibi pil yaptı elimde setimde kaset test vardı gebelik testi onu yaptım negatif çoktı yani ben anlaşmadım tekrar mı yumurtluyorum normalde bugün yumurtlamadan sonra 14.gün ve gebe değilsem bugün adet olmam gerekiyordu ben hiç bişey anlamadımO zaman hayırlısı Allahtan, inşallah gönlünce olur canım Allah yardımcın olsun
Canım ben daha önce bazı ovülasyon testlerinin gebeliği belirlediğini okumuştum, hormon seviyesi yükseldiği için gebelik testi gibi o da çift çizgi verebiliyormuş. Ama sen üstüne normal testte yapmışsınCanım ben şok eve geldim bi ovalüsyon yapayım dedim bildiğin yumurtlama dönemi gibi pil yaptı elimde setimde kaset test vardı gebelik testi onu yaptım negatif çoktı yani ben anlaşmadım tekrar mı yumurtluyorum normalde bugün yumurtlamadan sonra 14.gün ve gebe değilsem bugün adet olmam gerekiyordu ben hiç bişey anlamadım
Canım daha önce gebeliğimi de böyle öğrenmiştim ama bilemedim hiç adet olacak gibi değilim elimde artimed kaset testi vardı ama o test yalancı negatif vermiş yani atıyorum hcg si 100 200 olan birinde negatif çıkarmış yani bilemedim acaba test mi hatalı elimde erken gebelik testi kalmadı en son cumartesi yapmıştım o güne kadar yaptırdıklarım hep sonradan oluşan çizgiydi burayada atmıştım biliyorsun ama şöyle bişey de var bugün ki kaset testte de sonradan çizgi oluştu hatta atayım bide ovalayın baya koyu çıktı bilmiyorum eğer yarında silikleşmezse gebelik diye düşünecem Trendyol dan erken gebelik testi sipariş etmiştim yarın yada en geç çarşamba günü gelir onu beklerim birde bugünü değerlendirsem mi bilmiyorum ya gebelik varsa da diyorum bu arada hiç belirtim de yoktu ama bugün sol kaşık batması yaşadım genelde hep sağ da olurdu bilemedim sen ne düşünüyorsunCanım ben daha önce bazı ovülasyon testlerinin gebeliği belirlediğini okumuştum, hormon seviyesi yükseldiği için gebelik testi gibi o da çift çizgi verebiliyormuş. Ama sen üstüne normal testte yapmışsınÇok enteresan bir durum çünkü adet döneminde yumurtlama olmaz ki Ya gebelik var hassas bir test olduğu için pozitif verdi ya da regl döneminde de hormon seviyesi yüksek olduğu için pozitif verdi. Ben bile stres yaptım şu an, erken gebelik testi falan yok mu elinde?
Valla karanlık bir gölge çizgi görünüyor ama karanlıkta kaldığı için çok emin olamadım daha aydınlık atma şansın var mı. Yani şöyle kuzu regl döneminde olduğun için yumurtlama gerçekleşeceğini düşünmüyorum ben açıkçası ama ben öğrenmeden önce benimde ağırlıklı solda ağrı vardı. İnşallah testin yarın ulaşır hemenCanım daha önce gebeliğimi de böyle öğrenmiştim ama bilemedim hiç adet olacak gibi değilim elimde artimed kaset testi vardı ama o test yalancı negatif vermiş yani atıyorum hcg si 100 200 olan birinde negatif çıkarmış yani bilemedim acaba test mi hatalı elimde erken gebelik testi kalmadı en son cumartesi yapmıştım o güne kadar yaptırdıklarım hep sonradan oluşan çizgiydi burayada atmıştım biliyorsun ama şöyle bişey de var bugün ki kaset testte de sonradan çizgi oluştu hatta atayım bide ovalayın baya koyu çıktı bilmiyorum eğer yarında silikleşmezse gebelik diye düşünecem Trendyol dan erken gebelik testi sipariş etmiştim yarın yada en geç çarşamba günü gelir onu beklerim birde bugünü değerlendirsem mi bilmiyorum ya gebelik varsa da diyorum bu arada hiç belirtim de yoktu ama bugün sol kaşık batması yaşadım genelde hep sağ da olurdu bilemedim sen ne düşünüyorsun