selaaaam, gülsecim az ve öz konuşacağım... kelin ilacı olsa, kendi başına sürerdi! :d valla benimkilerde aynı durumda... çözüm bulursan banada söyle şekerim. :teselli: muck's!a.s.
Canımcım kolay gelsin güzelim sana zor valla yemeyen çocuk :çok üzgünüm:gerçi ben bu sorunu burdaki arkadaşlar sayesinde biraz çözdüm sağolsunlar çok bilgili ve tecrübeli Arkadaşlarımız var ,bende çok zor günler yaşadım yinede öyle kolay yemez ama en azından eskiye oranla daha iyi,küçük güzel yer büyük problemliydi çok şükür şimdi daha iyi .Burda ki arkadaşlar bir çok şey önerdi Dr sordum ve Zinco yu kullandık,birde portakallı Minadex kullandım baya faydasın gördüm,halen daha Minadexi veriyorum.. Çok süper bir iştahı yok ama en azından midesine birşeyleer gidiyor.Darısı bütün aç yaşayan çocuklara.Ben azda olsa bu sorunu çözdüğüme inanıyorum:hoorayarısı başına
TAVSİYELERİM(benim uyguladıklarım)
1-Israrcı olmıycaksın o yerken hiç ilgilenme gerekirse isterse yardım et2-Sadece öğünlerde yemek vereceksin yemediyse bir dahaki öğüne kadar yemek yok 3-Yemediklerinde üzüldüğünü kızdığını belli etme(benim için değil kendin için yiyceksin)4-Aburcubur yok iştah kesebiliyo(bazen olabilir yemekten sonra)5-Çok sevdiği seyleri ödül olarak kullan(mesela ben yaşpasta,puding,çikolata...)6-Yememek için inatlaştığında sen bilirsin ozaman sana o çok sevdiğin tatlı dan yok diyceksin7-Porsiyonlarını iyice küçült gözü korkmasın doymazsa kendi istesin,eğer tabağını bitirmezse bitirmesi içinde ısrar etme8-En önemlisi Kararlı davranıcaksın hayır dediysen mutlaka hayır olduğunu bilmeli...
senağlamaAh ben neler çektim Biliyorum başta çok zor gelebiliyor insana ama inan daha sonra rahatlıyorsun
çocukta üzülmüyor sende yemek zamanı geldiğinde strese girmiyorsun yemek yemek zevk ve mutluluk haline geliyor:1hug: