• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlarr yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım merhaba seninkide sorunluymuş:çok üzgünüm:eskiden iştahı iyiydi'de demişsin şimdi ne oldu acaba?Çok ilginç şaşırdım doğrusu bildiğim iştahlı olan hep iştahlı gider yuva'ya falan başladımı,yada kardeş geldimi?Genelde öyle söylerler çocuk ciddi değişikliklerde kendi içinde sorunlar yaşarmış...Haliyle sende üzülüyorsundur aç kalıyor diye alışkın değilsin yememesine Ama gerçekten ilginç ve sinir bir durum yiyen çocuğun birden 1yıldır iştahsız olması kafamçokkarıştıDr götürdünmü peki?Ben alışkınım benimkinin oldum olası iştahı yoktur hiç bir zamanda görmedim iştahlı olduğun....Yemediği zaman vicdan azabı çekiyorum demişsin tabiki anne olarak çok üzülüyoruz haklısında,ama yapabilecek fazla bir şey yok ECE'NİN DE dediği gibi rahat bırak biraz bakalım ne olacak,benim üzüntüm inan daha fazla küçüğe yedirip o kalınca mahvoluyorum..Allah kolaylık versin sanada.:1hug:

sağol canım ya gerçekten çok zor oluyor.sinir harbi yaşıyorum.kardeş ve yuva yok bizde.sadece şehir değişikliği yaşadık.ama düzenini hiç aksatmadım.yerken iştahsızlaşması daha zor oluyor:çok üzgünüm:kızıma üstelik iki yaşına kadar anne sütü verdim.şimdi böyle olması üzüyor inan.Allah sanada sabır versin canım.iki çocukla uğraşmak yorucudur eminim.seninki daha yorucudur inanıyorum:teselli:

sağol canım ya gerçekten çok zor oluyor.sinir harbi yaşıyorum.kardeş ve yuva yok bizde.sadece şehir değişikliği yaşadık.ama düzenini hiç aksatmadım.yerken iştahsızlaşması daha zor oluyor:çok üzgünüm:kızıma üstelik iki yaşına kadar anne sütü verdim.şimdi böyle olması üzüyor inan.Allah sanada sabır versin canım.iki çocukla uğraşmak yorucudur eminim.seninki daha yorucudur inanıyorum:teselli:

Bende 2 yaşına kadar emzirdim hatta hamile kalınca zorla kestik artık,onunlada pek alakası yok,küçük simdi 14 aylık 2 ay önce kestim onun iştahı iyikafamçokkarıştıBence şehir değişikliği senin stresin ,sen nekadar belli etmesende onlar herşeyi anlıyorlar güzelim ,sıkma canını bence düzelir:belkide geçiş dönemi yaşıyorsunuz mutlaka atlatırsınız zaten çocuğun iştahlıymış düzelir inşallah.Başlıklarını okudum biraz umarım herşey yoluna girerde sende rahatlarsın.SEVGİLERa.s.

teşekkür ederim canım.umar bir an önce düzelir.haklısın herşeyi anlıyorlar.nasıl yaratıksa bunlar :Roflol:hiç birşey saklanamıyor.Allah sağlık versin onları başımızdan eksik etmesin:1hug:

anlıyorum gülsecim ama sen böyle davrandığın müddetce çocuk bu konuda hassas olduğunu düşünüp sonuna kadar bu kozu kullancak.belki çok katı gibi görünebilir yazdıklarım ama despotca değil tatlılıkla uygulasan artık yeni kararlar aldım bundan sonra evimizde yemekler saatli bu saatler dışında yemek yok deyip 3 gün uygulasan sana söz veriyorum %100 başarılı olucaksın.

Sevgili Ece söylediklerini dikkat etmeye çalışıyorum,bu aralar verdiğim vitamin denmi bilemiyorum hiç üstüne düşmediğim halde yemek konusunda biraz ilerleme katettik:nazar::nazar:Dediğin gibi bazı kurallar koydum bazen kaytarsa da yinede idare eder,eskisi gibi değiliz çok şükür:teytey:Bu arada kreşe de başladı onun etkiside var, İinşallah böyle devam eder ÇOK MUTLUYUM

çocullar seven seas ın portkalısını seviyorlar vişnelinin tadı kötüymüş yemeklerine muhallebilerine ceviz rendeleyebilirsin besleyici ve faydalı. çinkoyu denedin mi o da büyümeyi destekliyor ve birazcık da olsa iştah açıyor gibia.s.
:1hug:Canımcım vitamine başladık 3-4 gündür kullanıyoruz gelişmeleri yazarım sana bu arada içmek istemedi bende sabahları meyve suyuna koyuyorum sence aç karnına içebilirmi?Sen nasıl verdin?kafamçokkarıştı

senin tutumundaki değişikliği hissedip iyileşme göstermiştir.sen bi sözümü dinlesen ah nasıl değişir görüceksin ama sabredemiyosun işte problem çocuğunda değil sende bunu unutma!kreşi sevdiyse eğer orda toplulukla sofrada daha iyi yiyebiliyor bazı çocuklar.

senin tutumundaki değişikliği hissedip iyileşme göstermiştir.sen bi sözümü dinlesen ah nasıl değişir görüceksin ama sabredemiyosun işte problem çocuğunda değil sende bunu unutma!kreşi sevdiyse eğer orda toplulukla sofrada daha iyi yiyebiliyor bazı çocuklar.
Merhaba Ece herhalde biraz davranış,birazda kreşe başlamasının faydası oldu galiba ortam değişikliği iyi geldi :nazar: bu arada Zinco yu veriyorum ama:utangac:Sana da burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum ban verdiğin güzel destek ve arkadaşlığın için:1hug:Seninde iki oğlun var maşallah baya büyütmüşsün ,eğitimci olarak sende çocuklar daha küçükken bu gibi sıkıntılar yaşadınmı?

gülsecim merhabalar!tabiki bende yaşadığım zor zamanlarım oldu!benim ikizlerimden bitanesi öğretmenini sevmiyordu ve tepki olarak hiç bişey yemeden yani yavan ekmek yiyip geliyodu eve gözlerinin altı mosmor,yorgun,aç,daha üstünü değiştirmeden mutfağa saldırıyodu.ben tabi sonradan keşfettim öğrt. sevmediğini değiştirdim o dönemlerde bende balık yağı ,vitamin takviyesi yaptım.ben aynan burda yazdığımı yapıyorum takdiğim aynen odur.yemek saatlerine yakın zamanlarda abur cubur yok.yemekten sonra tatlı,çikolta vs.yenir.yemek yerken bide onları iştahlandırmak için mmmmmmh!çok lezzetli olmuş üstelik içinde proteinde var kemik gelişimini sağlar gibi yiyeceğin içindekileri ve faydalarını söyledim hep neyi ne için yemeleri gerektiğini bilsinler diye!şimdi onlar cips istediklerinde belki ayda 1 kez alınır.''anne zevk için yiyelim''derler.bilirlerki içinde faydalı bişey yok!işte böyle biraz kararlı istikrarlı ve tavizsiz olursak onlar aslında çok güzel uyum sağlıyabiliyorlar.tatlılıkla tabiki!
sevgilerimle!

Merhaba gülse bende seninle aynı dertten muzdaribim inan oğluma yemek yedirmek artık bana işkence inanırmısın oğlum 5 yaşında ama 3senedir hala 15 kilo.Yemeği ağzına verdiğimde 1 saat bekletiyor artık yut demekten fenalık geliyor bana ne yaptıysam doktorda dahil değişen birşey yok.Bende kendi haline bıraktım

Görüşmek dileğiyle hoşçakal a.s.

Merhaba gülse bende seninle aynı dertten muzdaribim inan oğluma yemek yedirmek artık bana işkence inanırmısın oğlum 5 yaşında ama 3senedir hala 15 kilo.Yemeği ağzına verdiğimde 1 saat bekletiyor artık yut demekten fenalık geliyor bana ne yaptıysam doktorda dahil değişen birşey yok.Bende kendi haline bıraktım

Görüşmek dileğiyle hoşçakal a.s.

Güzelim ben bu aralar biiraz olsun bu konuda rahatladım,Ece nin taktikleri,verdiğim vitaminler ve kreşe başlaması bizim için çok iyi oldu oğlumda baya gelişme var:teytey::nazar::nazar:Bence sende biraz üstüne düşme ,demesi kolay biliyorum dayanamıyoruz bir anne olarak senide çok iyi anlıyorum,bende senin gibiydim sinir oluyordum yemek zamanları ikimiz birden strese giriyorduktatlicadiarzu:çok üzgünüm:

:1hug:Canımcım vitamine başladık 3-4 gündür kullanıyoruz gelişmeleri yazarım sana bu arada içmek istemedi bende sabahları meyve suyuna koyuyorum sence aç karnına içebilirmi?Sen nasıl verdin?kafamçokkarıştı

ben yarı tok yarı aç karnına veriyorum çinkoyu ama seven seası sabakları aç kanına veriyorum

ben yarı tok yarı aç karnına veriyorum çinkoyu ama seven seası sabakları aç kanına veriyorum

Anladım canım ben dün akşam ikisini birden verdim tek tek istemiyor:utangac:seninkinde ilerleme varmı peki? yoksa birzaman dan sonra vücut alışıp yine eskisi gibi oluyormu ?SEVGİLERLE KAL:1hug:

merhaba gulse,ben 2hafta once kizim hic yemk yemiyor diye geoogleden girdim ve senin bu yazdiklarin cikti sirf burda banada yardim eden olur diye bu sayfaya uye oldum ve bende simdi her firsatta yazmisim kizim yemiyor aclik hissi yok diye,suanda senin en son yazili okudum ve rahtladigi artik azda olsa duzeldgini gordum,ama ben halen cekyiorum,bn kiz 2ayindan itibaren hic yemiyor ben vermedikce ve acikmyir yapmadigim sey kalmadi granadini surubu bile aldim buldum :) ise yaramadi,ictah acici denedim olmadi sizin bebklerin en azindas evdigi bi yemk oluyor yada tatli meyva suyu iciyor benim kiz inan,hicbirsey yemiyor sunada ben cildiracam inan su bile icmiyor,bu aralar artik 22aylik diye 2yasina basacak diye bende zorlamk istemyiorum 3gundurde zorlamiyorum ve 3gundur sadece ictigi yedigi 3bardak cay abartisz onun diinda hicbirsey,doktrlara gittim sonuc yok,kusmalarida var,umarim bnde senin gibi guzel bir sonuc alirim,eger mesaji okursan ne yaptigini soylersen sevinirim,sevgilerimle

neden uye oldum cunku herseye basvurdum burada paylasimlarnizi gordum,artik herseyi deniyorum kendimi bilgilendiriyorum sana yazilanlari ve simdi bana yazilanlari okudukca en azindan yanliz olmadigimi goruyor ve azda olsa rahatliyorum,suanda sabredem,ve en onemlisi saglik oda var sukur,bugune kadar ben zorladim bakalim simdi nasil olacak,

merhaba gulse,ben 2hafta once kizim hic yemk yemiyor diye geoogleden girdim ve senin bu yazdiklarin cikti sirf burda banada yardim eden olur diye bu sayfaya uye oldum ve bende simdi her firsatta yazmisim kizim yemiyor aclik hissi yok diye,suanda senin en son yazili okudum ve rahtladigi artik azda olsa duzeldgini gordum,ama ben halen cekyiorum,bn kiz 2ayindan itibaren hic yemiyor ben vermedikce ve acikmyir yapmadigim sey kalmadi granadini surubu bile aldim buldum :) ise yaramadi,ictah acici denedim olmadi sizin bebklerin en azindas evdigi bi yemk oluyor yada tatli meyva suyu iciyor benim kiz inan,hicbirsey yemiyor sunada ben cildiracam inan su bile icmiyor,bu aralar artik 22aylik diye 2yasina basacak diye bende zorlamk istemyiorum 3gundurde zorlamiyorum ve 3gundur sadece ictigi yedigi 3bardak cay abartisz onun diinda hicbirsey,doktrlara gittim sonuc yok,kusmalarida var,umarim bnde senin gibi guzel bir sonuc alirim,eger mesaji okursan ne yaptigini soylersen sevinirim,sevgilerimle

Canım inan yazdıklarını yaşadıklarına okadar üzüldümki anlatamam:çok üzgünüm: bence çok gecikmeden bir dr götürün tamam bende çok sıkıntılar yaşadım hala daha yaşıyorum ama seninki kadar değil benimkinin en azından sevdiği istediği bazı şeyler var bende yapıyorum benimki en çok sabahları yemek istemez öğlen 2,3 kadar hiçbirşey yemeden durabilir.Süt üde çok zorla kardeşinden görüp kıskançlığı tutarsa içiyor:çok üzgünüm:Ama seninki daha sıkıntılıymış Allah sabır versin güzelim hiç kolay değil yaşadıkların tahmin ediyorum seni Anne yüreği işte ne kadar üzülüyorsundur kimbilir Bence DR tekrar git mutlaka faydalı olucak birşeyler önerirler birde sana tavsiyem yanlış anlamazsan lütfen çay verme yada azcık damlat hiç faydalı birşey değil!Ben çok istediklerinde biberonlarına azıcık pekmez damlatıp içine de su koyuyorum:roflol:Ama çok fazla üzerine düşme ve yemesi için zorlama daha da inatlaşıyorlar:çok üzgünüm:

sagol canim inan dediklerinizi uygulayacam keske faydasi olsa bugun kacinci gun olsa hicbirsey yemiyor,ne süt ne cay,bnde cay vermk istemyirum süt denedim,meyva suyu denedim herseyi nesguik,olmadi,bnde hic cay sevmem oda hic icmezdi bi ara denedim 1bardak icti obeni sevindirdi hani hic olmazsa sivi icsin yari su yari cay yapiyorum ne yapimki baska hicyemeyen acikmayan birine,ne alsa baksa ona seviniyorum,keske senin cocuk gibi en azindan sevdigi biseysi olsa ama nerde ogunleri 4gözle bekleyecem,tek tesellim saglik li olmasi bunada sukur,tsklerrrrrrrrrr

sagol canim inan dediklerinizi uygulayacam keske faydasi olsa bugun kacinci gun olsa hicbirsey yemiyor,ne süt ne cay,bnde cay vermk istemyirum süt denedim,meyva suyu denedim herseyi nesguik,olmadi,bnde hic cay sevmem oda hic icmezdi bi ara denedim 1bardak icti obeni sevindirdi hani hic olmazsa sivi icsin yari su yari cay yapiyorum ne yapimki baska hicyemeyen acikmayan birine,ne alsa baksa ona seviniyorum,keske senin cocuk gibi en azindan sevdigi biseysi olsa ama nerde ogunleri 4gözle bekleyecem,tek tesellim saglik li olmasi bunada sukur,tsklerrrrrrrrrr

İnşallah canım inan bende yaşadıklarına üzüldüm bir an kendi yaşadıklarım geldi aklıma işin zor Ama bence çok sabırlı ve inançlı olmalısın umutsuz olma sen lumsuz olmaz düzelmez diye düşünürsen tabikide düzelmez.Bence bir daha çay verme veriyorsanda sadece damlat sana tavsiyem bitki çayları içir komposto filan yap içmesede evde bulunsun mutlaka bir gün merak edip içer onu sonrada beğenir hep ister.Sabırlar versin sana....

Canım Allah yardımcın olsun. Bilirim ne zordur yemeyen çocukla uğraşmak. Benim oğlumda 2.5 yaşına kadar hiç birşey yemedi, bademcik ameliyatı olduktan sonra da önünden alamaz olduk. Şimdi oğlumda protein alerjisi çıktı süt bile içemiyo artık bütün vücudu kabarıyor.
İstanbulda olsaydın sana bu konuyla ilgilenen çok iyi bir dr. tavsiye edrdim.

arkadaşım salatalık seviyorsa yemekten 1 2 saat önce yemesini sağla çok güzel iştah açıcı özelliği var kabuğuyla yerse daha iyi olur ben denedim faydasını gördüm.

Çok üzgünüm çoook Merhaba arkadaşlar benim sorunum 3 yaşındaki oğlum çok zor yemek yiyor herşeyi denedim aç bıraktım problemli,hiç bir zaman kendiliğinden gelip bizimle masada oturup yemek yemiyor...Sütlü tatlı çok seviyo kahvaltıda bile yemek istiyor bu sıcaklarda iyice iştah gitti sütüde zorla içirmeye çalışıyoruz ama zor yemeyen çocuk nekadar zormuşş:çok üzgünüm:Lütfen yardımcı olun bana akıl verin önerilerinize ihtiyacım var?

selaaaam, gülsecim az ve öz konuşacağım... :D kelin ilacı olsa, kendi başına sürerdi! :d valla benimkilerde aynı durumda... çözüm bulursan banada söyle şekerim. :teselli: muck's!a.s.

Back