Canım merhaba seninkide sorunluymuş:çok üzgünüm:eskiden iştahı iyiydi'de demişsin şimdi ne oldu acaba?Çok ilginç şaşırdım doğrusu bildiğim iştahlı olan hep iştahlı gider yuva'ya falan başladımı,yada kardeş geldimi?Genelde öyle söylerler çocuk ciddi değişikliklerde kendi içinde sorunlar yaşarmış...Haliyle sende üzülüyorsundur aç kalıyor diye alışkın değilsin yememesine Ama gerçekten ilginç ve sinir bir durum yiyen çocuğun birden 1yıldır iştahsız olması kafamçokkarıştıDr götürdünmü peki?Ben alışkınım benimkinin oldum olası iştahı yoktur hiç bir zamanda görmedim iştahlı olduğun....Yemediği zaman vicdan azabı çekiyorum demişsin tabiki anne olarak çok üzülüyoruz haklısında,ama yapabilecek fazla bir şey yok ECE'NİN DE dediği gibi rahat bırak biraz bakalım ne olacak,benim üzüntüm inan daha fazla küçüğe yedirip o kalınca mahvoluyorum..Allah kolaylık versin sanada.:1hug:
sağol canım ya gerçekten çok zor oluyor.sinir harbi yaşıyorum.kardeş ve yuva yok bizde.sadece şehir değişikliği yaşadık.ama düzenini hiç aksatmadım.yerken iştahsızlaşması daha zor oluyor:çok üzgünüm:kızıma üstelik iki yaşına kadar anne sütü verdim.şimdi böyle olması üzüyor inan.Allah sanada sabır versin canım.iki çocukla uğraşmak yorucudur eminim.seninki daha yorucudur inanıyorum:teselli: