kızlarr ilginç bişey oldu

tşkler kızlar yarını bekliyorum bende yada en garanti gelmezde 22 sinde yaparım testi çünkü ağrım oluyor adette gelebilir ...benm adet zamanımda midemde bulanır o bile var bu yüzden biraz daha beklemek istedim..

arkadaşım akınıtın devam ediyor mu? Benim de bu ay beyaz akıntım var adetime yumurtlama gününe göre 4-5 gün kaldı. Diğer aylarda bazen kupkuru olurdu bazen de su gibi akıntı olurdu. Ama bu sefer beyaz ve krem gibi. Bir de diğer aylar çok afedersiniz taharet alırken vajinam sert gelirdi sanki bu sefer yumuşak gibi geliyor. Kuruntu mu yapıyorum yine diyorum ama ümitlenmeden de olmuyor işte.

evet cnm beyaz akıntım var ama arada yoğunlaşıyor adet ağrım var ama bi fark daha var bu ay adetimin tam geliceği gün yada bi gün önce krem rengi gibi bi akıntım oluyordu ve kırmızı renge dönüşüyordu bu bi günde oluyordu yani gelme anında şuanda buda yok hatta dünden beri beyaz akıntıda yok

Selam asya bende yazilari takip ediyorum insallah guzel haberi aliriz haa unutma bizlere duyurmayi merak ediyozzzzzzz canim

kızlar dayanamadım yine test yaptım yarım saat önce 4 saat tutmuştum idrarımı bu kez başka marka test almıştım ya oncamed bundada aynı silik çizgi var kızlarrr yoksa hamilemiyim yaaa kan testine gitmem şart oldu adet ağrım var bayağı yoğun hemde bu nedir ya şaka mı silik testler banamı denk geldi hep bu kez markada değişik kızlar olabilirmi gerçekten yaaa ....iyice heyecanlanmaya başladım !!..

Ayy canım çokmu silik eskisi kadar silikmi dahamı belirgin..

daha belirgin değil cnm hemen hemen aynı daha belirgin olması gerek biliyorum ama değil (( belkide değilim belkide adet gelicek adet ağrımda bi çoğalıyor bi azalıyor bi an hiç yok off iyice psikolojm bozuldu (( en iyisi ya kan testi yada adeti beklemek ama kan testinede hep böyle zamanlarda gidiyordum 2-3 gün içinde adet geliyordu boşuna gitmişim keşke bekleseydim diyordum böyle olsn istemediğim için gitmekte istemiyorm çünkü en azından bi yarınıda atlatmam gerekk zaten ayın 22-23 te de gelmezde kan testine giderim tekrar idrar testi yapmam

sağol cnm inş. dua ediyorum bol bol adetim gelmesinde hamile olayım diye hepinizin güzel dilekleri için çok tşkler kızlarr

Bence adetin geçsin 1-2 gün yine test yap canım inşallah hamilesindir ya dualarım seninle ..

saol cnm evet en sağlıklısı o olucak sanırım bide gelirse onda umut onca testler hepsi boşa olması daha üzücü ((

Olsun canım her işte bir hayır vardır sen yine de umutlarını kaybetmeyeceksin sonraki ay olmazsa sonraki ay gelecek hayırlısıyla bebişin asla umudunu kaybetme ama streste yapma bu konuyu içinde stres çok etkiliyo çünkü..
Benim defalarca her yolu denemesine rağmen, 6 kere kürtaj olmasına rağmen, 7. haftada bebekleri karnında ölen normal yolla hamile kalmasına rağmen belkii daha sağlam embryo olur diye tüp bebek bile yapan ama onu da 7. haftada kaybeden ve tedavisini yapan doktorun üzgünüm anne olamayacaksın kendini alıştır diye acımasız yorumundan sonra tedaviyi bırakan ve 2-3 ay sonra hamile kalan ve 5 martta doğum yapacak olan bi tanıdığım var canım.. Daha ne denir baksana olaya, mucizeye..
Allah büyük hayırlısı olsun inş..

kızlar bugun adet günümdü ama gelmedii ağrım vardı ama gelmedi hatta şuanda ağrım yok gbi...tabi ben yinede ayın 23 yada 24 ünü beklicem test için tabiki gelmezse...tam tamına 5 aydır bi gün bile sekmemişti eğer hamilelik yoksa ve gecikme yaşıcaksam çok üzülürüm çünkü hamile kalamıyorum birde buna düzensizlik eklenirse gerçekten çok üzülürüm ((

Canım bence sen hamilesin yarın sabah tekrar idrar testi yap bence çizgiyi daha net göreceksin bu kez.. Gözün aydın desemmi şimdiden :teytey:

çokkk sağol cnmm aman deme yinede çok sağolll güzelim ama demeyelim bide gelirse yıkılırım ozaman...okadar var diye düşnmemeye çalışıyorum şuan oldu mesela ağrım var ama adet yine yokk..testi yarın sabah yapıcm cnm en sağlıklısı o olur 22 de kritikti bnm için

konuyu acan arkadaş son durunun ne inş hamilesindir canım ama 8ay demişssin bnce panıkyapmk için çok erken daha bırazdaha oluruna bkırak canım neakdrlık evlısn

2 senedir evliyim cnm..yok panik yapmıyorum şuanda bende merak içindeyim sadece adetim gelicek gibi karnım ağrıyor ayın 20 sinden beri ama bişey yok testlermde o şekilde çıkınca bu kadar yoğun düşünmemek mümkün değill.. bakalım inş. vardır cnm Allah biliyor artık olmasada elimizide değil ki onu yaratmak her ne kdar üzülücek olsamda...

konuyu ilk actıgında test yaptım ayzmısısn bıda yaptınmı test yaptıysan odamı pozıtıf cıktı

Canım senin adetin geçen ay hangi gün gelmişti ve daha öne hiç gecikmen olmuş muydu?

benim akıntım devam ediyor. Benim de yumurtlamaya göre bugün yarın olmam lazım ama çarşamba ya kadar beklicem test için. Ara sıra karın ağrım oluyor sonra geçiyor hafif bir mide bulantısı ama kondurmak istemiyorum. 9-10 gibi yumurtlama oldu bu arada yumurtlamadan sonra ısı ölçüyorum sürekli 36,9 geçen ay bu zamanlar bu kadar yüksek ısı yoktu bugünlerde 36,6-36,7 arası çıkıyordu. O da beni biraz ümitlendiriyor. İnşallah Asya23 arkadaşımızla beraber hamileyiz haberi veririz önümüzdeki hafta inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…