kızlar çok ö.dilerm testi yapamadım..daha doğrusu eşimle dün gece konuştuk tam adet günümü beklememi istedi sonuçta daha garanti olması açısından üzülmemide istemiyor o ozaman benden çok üzülüyor.. ve yarın asıl adet günüm yarında gelmezse ozaman yaparsın dedi çünkü oda biliyor dakik şaşmıyor adetim(( gelmezse zaten tek çare test !!..bende bu yüzden erteledim ve sizede yazamadım kuzen bendeydi geç uğurladım onuda giremedim kızlar sizide merakta bıraktım (( bu arada adet ağrısı gibi ağrım epey varr ve üzüntüm artmaya başladı bugun kaç kez vc ye çıktım geldimi diye hatta bi ağrı kesici içmek zorunda bile kaldım ağrı çoktu şuanda görüntü olarak bişey yok gelsin hiç ama hiççç istemiyorum (( kızlar HAMİŞ OLUPTA AĞRI ÇEKENLER AĞRINIZZ AYNI ADET AĞRINIZ GİBİMİYDİ ?????
valla açıkçası minoset içtim düşük mg olanını tabi haklsıın onuda düşündüm ama ağrı kötüydü cnm ya sennde bu kadar varmıydı adet ağrının aynısımıydı nasldı ??
valla açıkçası minoset içtim düşük mg olanını tabi haklsıın onuda düşündüm ama ağrı kötüydü cnm ya sennde bu kadar varmıydı adet ağrının aynısımıydı nasldı ??
hamileseniz eger hissettiginiz agri dogal vucut dollenme oldugu andan itibaren adet olma belirtilerini verebiliyor hatta bundan sonraki ayda adet doneminizdede lekelenme ayni agrilari hissedebilirsiniz cok siddetli olmasada endiselenmeyin ...........gelelim agri kesicilere gebelikte ve emzirme surecinde kullanacaginiz agri kesici PARACETAMOL dur dr eminim uyarida bulanacaktir tabi adet tarihinizi bekledikten sonra testi yapmaniz en dogrusu umarim hayirli haberler verirsiniz
vallahi cnm benmde ağrım var bide ister istemez üzülüyorumda bi türlü uykum gelmedi ..
adet cnm sanırım yazılanlara bakmadın derdim nedir okusan öğrenirdin cnm... adet zamanımı bekliyorum günü yarın ve gebelik şüphem oldu pozitif sonuç almak için dua ediyorum ama ağrımda var bunu kasttetm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?