inş. cnm şuanda ışığa tuttuğumda çok belli çizgi.. şu topiklerde var ya cnm pozitif test örnekleri onlara baktım ama onlar gibi değil onlar bayağı net öyle olsa zaten uçardım yaa burdada gönül rahatlığıyla haykırırdımmm..
zaten 1 haftadan fazla oldu zor uyanıyorum kalkmasam zaten hep uyucam gibi göğüslerimde acı var dolgunlar...ateş buna hiç dikkat etmedim!!.. beyaz bi akıntım vardı bide iştah artışı var ama ben bunu adete bağladm çünkü adete yakın hep olur bende !!..çizgi çok belirdi durdukça zaten vardı şuanda dahada net hale geldi aynen senin gibi çekmeye çalışıyorum buraya koyucam ama belli olmuyor fotoda
cnm bide bnm test markası acon du normal testlere göre pahalıydı güvenemeyim mi bugun ii ce dağıldım yaaa(
cnm sağolsn yaa şimdi bile öyleyim...zaten yapımdada var heyecanlı olmak daha kahvaltı edemedim hala açım teste bakıyorum ikide bir o çizgiyi görüyorum gördükçe kalbim nasıl atıyorr teste bir daha bakmama kararı aldım eşimede söylemiycem tabi kan testine gitme kararı alırsam söylerimde şuanda söylemiycem.. az önce netten araştırdım acon marka gebelik testi daha önce k. k. den biri yazmış o marka silikte olsa yanılmaz diyee dahada heyacan bastıı.. şu adet bir gün geçte ohh çekicem çnkü kaç aydır geçicik diye beklerken gnü ne kelime saati şaşmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?