Benim doktorum ağrı kesici olarak PAROL ve MİNOSET önermişti bana ..
kızlar adet sancım çoğaldı yarın test yapmayı düşünüyordum inş. gelmez ama epey çoğaldı yaaa off(((
haklısın cnm öyle tabii buna şükür.. ya o çıkan 2 testteki çizgi okadar netti kii ya silik olsada bkytığımda görüyordum bu kez umudum çoktu bide günüm geçince çünkü epeydir düzenliydi...çok üzüldm gerçktn
kızlar adetim hala yok...yarın sabah yine test yapıcam bakalım adetime 1 gün kala silik çıkaran testten aldım yine bakalım şimdi ne çıkıcak yarında silik çizgisiz bi negatifse zaten artık umudum iyice biter bi taraftan okuyorum adet zamanında yada biraz geçince çıkmayan bekledikten sonra çıkan çok kişi varr bizde inş. onlardan oluruzz kızlarr birbirimiz için dua edelim...eşimde soruyor hergün,ağrın varmı?? adet belirtisi varmı ?? yok deyince nasıl seviniyor anlatamam diyorum ne olur Allahım benide eşimide bu sevinçten mahrum bırakma(( ama yoksa çaresiz insan duygularını içine gömmek zorunda kalıyor...
kızlar asya ile msn de görüştük adet olmuşama adeti bittikten sonra tekrar test yapmış hayalet çizgi tekara çıkmıştı doktora gitmini söylemiştim ama bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?