Kızlarr hayatınızın tek anlamı nedir?paylaşalım

hayatımın anlamı yaşama sebebim herşeyim birtanem bebeğim canım büyük aşkım eşim tabiki onsuz bende yokum çooooooooooooook seviyorum bana değer veren tek kişi:asigim::asigim:

hayatımın anlamı tek sebebim herşeyim önce Allah sonra sevgilim canımmmm...:)

umutlarım ümitlerim beklentilerim
ve henüz gerçekleştiremediğim hedeflerim ideallerim

hayatımın anlamı tek değil.. ohoo saysam sayfalar yetmez boshayallersmile

Hayatımın anlamı öncelikle Rabbim. Ona karşı mahcup olmamak. Görevlerimi yerine getirmek. Hatalarımı düzeltmek.
Ve ailem. Tek bir anlam olamaz bence de. Hepsi birbirine bağlı.

Belki hepinizin garibine gidecek bu söylediklerim ama ben yinede diyeceğim. Konuyu açan arkadaş neredeyse bu sorunu tüm gün düşündüm ve gerçek bir cevaba vardım , ben bu zamana kadar ölümlü birini sevmedim sevemedim tam olarak hep birşeyler eksikti anne sevgisinde bile bu böyleydi hep birşey eksikti ben bu yüzden ölümlü birini sevme hakkını kendime vermedim . Sorunun cevabına gelecek olursak eğer hayatımda - hayatımın tek anlamı yok birçok anlamı var hayatımı tek birşey anlamlaştıramaz çünkü ; hayatımda eksikte olsa sevgi var, gururum var onurum var , özgürlüğüm , mutluluğum , üzüntülerim , göz yaşlarım var bunların hepsi çok anlamlı . Üzüntülerim , göz yaşlarım hayatımın asıl büyük anlamlarında onlar olmasa hayatın tadına tam olarak varamazdım belkide. En önemliside huzurum var . Eğer hayatında bu soyut şeylerden birisi bile olmazsa hayatımın tadına tam olarak varamam heralde. Halada vardığımı sanmıyorum daha çok gencim çünkü .

hayatın tek anlamı ailem sonra sevgilim ama en önemliside bunları bana veren RABBİM

Bence hayatın tek bir anlamı olmaz,benim için ailem,sevgilim ve en yakın 2 arkadaşımdır.

Back