Kızlarr hayatınızın tek anlamı nedir?paylaşalım

prenses.

biricik kızım EYŞAN
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
65
0
86
44
İstanbul
kızlar benim hayatımın ve yaşama sevincimin tek gerçeği kızım..
gerisi boş bence...a.s.

benımde yaşama sebebim en değerli varlıklarım kızlarımmmmm bencede gerisi boşşşşş

hiç hayatın tek anlamı olur mu. Allah korusun kızınız ölürse hayatınıza son mu vereceksiniz. hayatın anlamı çok daha ulvi olmalı maddeye bağlı olmamalı bence

hiç hayatın tek anlamı olur mu. Allah korusun kızınız ölürse hayatınıza son mu vereceksiniz. hayatın anlamı çok daha ulvi olmalı maddeye bağlı olmamalı bence
acemi peri belki doğru söylüyosun fakat etrafında yaşamaya değer tek bi sebep yoksa evladına sarılıp hayata tutunmayı tercit ettim galiba o yüzden tek gerçeğim olduğunu düşünüyorum...tabiki allah kimseye evlat acısı vermesin ben tattım çünkü o duygu'yu allah düşmanıma yaşatmasın...sevdikleriniz hep yanınızda olsun arkadaşımkaydirigubbakcemile5

hayatimin anlami?tabiki evlatlarim,guzel kizimkaydirigubbakcemile2yakisikli oglumgamyoncuiremsuŞeniz

oğluşum tabi boncuk gözlüm..................
niye bu soruyu açtızın anne olanların hepsi çoçuğum diyecek
bekararn hepi ailem sevgilim
varmı başka söyleyen.......
merakla takip edeceğim

bekarsın annamazsın eğer çoçuğumuza allah korusun birşey olsa bile hayaliyle yaşarız canım...
benim gibi büsssürü anne var çoçuğu karnındayken ölen ve görmeyen ama bağlı kalan............
madde olmasın diyorsan hayatımın tek anlamı inancıma olan aşkım..........
mukaddes topraklar...................

oğluşum tabi boncuk gözlüm..................
niye bu soruyu açtızın anne olanların hepsi çoçuğum diyecek
bekararn hepi ailem sevgilim
varmı başka söyleyen.......
merakla takip edeceğim

evet aslında doğru bende bekarım ve ailem nişanlım diyorum evlenince ne derim bilmemki:1closedeyes: Hayatın tek anlamı olmaz ki, hayata anlam katan değerler vardır süprizzzzz

benim hayatımın anlamı? hayatımı değerli kılan şey inancım, içimdeki insan sevgisi, birilerine yardım etmek arzusu ve çabası. en büyük hayalim bir hayır vakfı kurmak.
evet bekarım evlat da kaybetmedim evlat sevgisi de tatmadım. çok yakınımdan birisinin ölümünü de görmedim bugüne kadar şükürler olsun.
evlat acısı elbette çook acı birşeydir Rabbim kimseye yaşatmasın.
bence hayatın anlamı tek olmamalı. her zaman tutunacak başka dallar bulabilmeli insan

tabi haklısın ama çoçuk olunca öncelik evlatlara geçiyor daha sonra dışarıya bakıyorsun...............çoçuk olmayınca hayatımız bitecek değil........ama kadınların önceliği çoçuklarıdır...........gamyoncuiremsu

sen de haklısın elbet. dedim ya evladım yok evlat sevgisini de tatmadan bilemem

sen de haklısın elbet. dedim ya evladım yok evlat sevgisini de tatmadan bilemem
hanımlar bu konuy iyiki açılmış.................hayatımızdaki değerinden çok bize kattığı değerleri bilelim.ve sahip çıkalım..........a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…