LadyDelarose Atandım (09.07.2010) Kayıtlı Üye 2 Ocak 2007 620 2 96 Diğer 1 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #21 tebrik ederim canım.. akislikleri falan hiç takma bu işin tuzu biberi herkes yaşıyo:)
karbeyaz.ocean hedefler... hedefler... Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 1.112 7 116 İstanbul 1 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #22 okuyunca kendi söz günümü hatırladım birden...benimki biraz daha aksiyonluydu gerçi ama şükür atlatıldı:))) Allah mutluluğunuzu daim etsin nişan ve düğünün eksiksiz ve muhteşem geçer inş canım:)
okuyunca kendi söz günümü hatırladım birden...benimki biraz daha aksiyonluydu gerçi ama şükür atlatıldı:))) Allah mutluluğunuzu daim etsin nişan ve düğünün eksiksiz ve muhteşem geçer inş canım:)
S sssccc Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 2.510 2 66 İstanbul 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #23 tebrik edeirm. inşallah bende hayırlısıyla bu faslı atlatabilirim. ama buradan okuduğuma göre herkeste heyecan ve ufak tefek aksilikler oluyor.
tebrik edeirm. inşallah bende hayırlısıyla bu faslı atlatabilirim. ama buradan okuduğuma göre herkeste heyecan ve ufak tefek aksilikler oluyor.