Söz Kesimi kızlarr en sorunu atlattımmm :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar slm c.tesi günü benimde isteme ve söz bir arada yapıldı.. ailesi geldi işte tabi bizde bir heyecan bir heyecan.. Salona oturdular bizde bir kaç dakika yanlarında oturup arkadaşımla mutfağa geçtik bir yarım saat sonra kahveleri yaparız diye düşünüyorduk ki derken 10 dk sonra arkadaşım içerden koşarak geldi safım benim bağırarak ''sedefff seni istiyorlarrrrr :sm_cool:'' diye bana seslendi sözde bir sağır sultan duymadı zatenkaydirigubbakcemile3 neyse babam verdim dedi ben paldır küldür içeriye gittim ellerini öptüm sonra tekrar mutfağa kahveleri yaptım, anneme felan soruyorum ''ya kahve içilirken istenmezmi kız?'' diyorum bilmiyorum diyorlar, içerdemi ? dışardamı? durayım diyorum.. bilmiyorum diyorlar delirdim delirdimmm sinirden ''daha önce 10 kere istendim ya ben bilicem herşeyi '' diye kızdımklava:kimse yönlendirmediği için kendi kafama göre kahve felan yaptım öyle karman çorman birşeyler yani kahveleri verdim içtiler felan arkasından hadi anne - teyze yüzükler ne zaman takıcaz felan diyorum beni duyan yok bunlar ikram hazırlıyorlar içerden abisi seslendi ''bizde yüzükleri bekliyoruz ama... '' deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü rezil olduk dedim kesin :sinifsinif: neyse yüzükleri getirdik hemen kurdelayı kesti büyük amcam tabi makas kesmiyor muhabbeti felan özlemim kaptı paraları kaydirigubbakcemile3 sonra ikramlar yenildi felan boşlar topla çayları doldur derken son fiyasko olarak ben söz çikolatasını tutmayı unutttummmmmm benneyaptımki misafirler gitti felan babam bana kızıyor ''niye çikolata tutmadın herşeyi hatırlatmakmı lazım'' diye oyyyy oyyyy gelde delirmeeeeklava: neyse artık resmen sözlü olmanın ve geceyi atlatmanın verdiği huzur ile kahve ve sigara keyfi yaptım balkonda:teytey:

aileler çok iyi anlaştı herkes birbirini sevdi... annem babam müstakbel eşimi çok beğendi beyefendi çocuk diyorlar abisi ve babam çok iyi anlaştı (babası 5 sene önce vefat ettiği için abisi istedi beni) Size tavsiyemherşeyi planlı programlı yapın birde mutlaka kişi sayısına göre yer ayarlayın bizimkiler ayakta kaldı sandalye taşıdık komşulardan o halde :mymeka:

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktan benim nişanımdada yer kalmadı karsı taraf 30 kişi gelınce evde 120 m2 olunca bizde komsulardan ıstedık ama merak etme ılerde hıııc hatırlanmıyorlar onlar.Allah mesut etsın canımm

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

çok panik yaptın ama bak bitttiii sonunda yerimseniben

canım çok sevindim senin için..heleki babanın enişteyi beyenmesi anlaşmaları v.s çok mutlu oldum inan.

darısı başıma yaaaa :gitme:

hayırlısıı olsun canım..sırada ben warım heralde 10 gunumuz kaldı bakalım..küçük aksilikler olur yaa nazarlık diyelim gecelim...allah tamamına erdırsın ınsalllahhh

Canımmm benimmm valla bitti ama bende bittim dedimya iyi org. olmak lazım valla çok kafası karışıyor insanın :teselli: ama yinede güzeldi herşey
hihoyyyt

canım bizim salon 20 m2 25 kişi oturmaya çalıştık düşünseneeeee :1shok:

Allah Tamamına Erdirsin Cnm..

Boşver O Kusurları Onlarda Heyecandan Görmemişlerdir :)

canım hayırlı olsun....ne güzel atlaşmışsın işte darısı başıma benim de kurban bayramına olacak inşallah:Saruboceq:
ben de şimdiden plan program yapmaya başlayayım bari o gün zaten heyecandan unutucazkaydirigubbakcemile3

bişey sorucam SÖZ TEPSİNİ SEN Mİ ALDIN? :sm_confused:

yok canım biz söz tepsisi felan yapmadık..

Allah tamamına erdirsin tatlım,
Mutluluklar dilerim.
Kıyafet tercihin neydi?
Bir tarif edermisin lütfen .

Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim. darısı benim ve tüm bekarların başına innnşallah:) aileler tanıştı ama beklemedeyiz

ayy canım ya allah yardımcın olmuş bak benimkindede buna benzer bi fiyasko yaşadım yanii ama çok komikmiş tabi ben mutfaktan çıkamadım ki benim istemem ve söz ayrı yapıldı isteme yapıldığında ben mutfaktaydım kavun kesmekle meşguldum geldi halam özlem baban verdi seni dedi benimde sözlümün babası konuşamadığından amcası istedi allahın emri demiş peygamberin kavli diyememeiş babam tamamlamış cümleyi eminim çok komik olmuştur neyse istendiğim akşam kahve vermeyi unuttukkk:))))rezil oldum ama olsun fark etmediler galiba bende söz günü verdim daha güsel oldu ama söz de30 kişiyidik ki bizim ev ufak zar zor sığdık.

benimde benzer oldu canım karşı taraf 30 kişi geldi,bizde 10 kişi filan ev doldu taştı kim ne dedi ne oldu ne ara istendim ne zaman kahve gitti bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 bir ara apar topar içeri götürdüler beni mutfaktan çıkarıp işte öptüm filan ellerini yüzüklerimizi taktılar fotoğraf çekildik ben hala diyorum ki ee hani Allahın emri Peybamgerin kavli dendmedi kaydirigubbakcemile3 istendğim anı duymamıştım çok üzülmüştüm mafoldumben ama nişan tamamen kız tarafının kontorlünde olduğu iin nişanım hakkıkında her detayı hatırlıyorum ve aksaklık oladan mükemmel bir nişan oldu... nişanda rövanşı aldım yani:hooray:

hayrlısı olsun cnm olur öyle aksilikler heyecandan bende aynı heyecanı 17 ekimde yaşadım benimde isteme söz bir oldu rabbim herkese hayırlısını nasip etsin herkese allah tamaına erdirsina.s.

nişan için telaşlıyım zaten moralim sıfır yani mekan problem elbise problem desen erkek tarafının nişan istemeyişi bazen hevesim kaçıverio ya neymiş nişanda yapılcak masrafı düğünde yapalım sinir oluom böle konuşmalara düğünde ne yapcan aynı yapacaklarını işte fazla artı bişi yapılmıcak kii

canım benm.. heyecandan elin ayağına dolanmış..bu çok normal.ve eminim benmde böyle olacak =) olsun,buda ilerde hatırlayıp güleceğininz tatlı bi anı olarak kalıcak. Allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…