- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Kızlar slm c.tesi günü benimde isteme ve söz bir arada yapıldı.. ailesi geldi işte tabi bizde bir heyecan bir heyecan.. Salona oturdular bizde bir kaç dakika yanlarında oturup arkadaşımla mutfağa geçtik bir yarım saat sonra kahveleri yaparız diye düşünüyorduk ki derken 10 dk sonra arkadaşım içerden koşarak geldi safım benim bağırarak ''sedefff seni istiyorlarrrrr :sm_cool:'' diye bana seslendi sözde bir sağır sultan duymadı zatenkaydirigubbakcemile3 neyse babam verdim dedi ben paldır küldür içeriye gittim ellerini öptüm sonra tekrar mutfağa kahveleri yaptım, anneme felan soruyorum ''ya kahve içilirken istenmezmi kız?'' diyorum bilmiyorum diyorlar, içerdemi ? dışardamı? durayım diyorum.. bilmiyorum diyorlar delirdim delirdimmm sinirden ''daha önce 10 kere istendim ya ben bilicem herşeyi '' diye kızdımklava:kimse yönlendirmediği için kendi kafama göre kahve felan yaptım öyle karman çorman birşeyler yani kahveleri verdim içtiler felan arkasından hadi anne - teyze yüzükler ne zaman takıcaz felan diyorum beni duyan yok bunlar ikram hazırlıyorlar içerden abisi seslendi ''bizde yüzükleri bekliyoruz ama... '' deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü rezil olduk dedim kesin :sinifsinif: neyse yüzükleri getirdik hemen kurdelayı kesti büyük amcam tabi makas kesmiyor muhabbeti felan özlemim kaptı paraları kaydirigubbakcemile3 sonra ikramlar yenildi felan boşlar topla çayları doldur derken son fiyasko olarak ben söz çikolatasını tutmayı unutttummmmmm benneyaptımki misafirler gitti felan babam bana kızıyor ''niye çikolata tutmadın herşeyi hatırlatmakmı lazım'' diye oyyyy oyyyy gelde delirmeeeeklava: neyse artık resmen sözlü olmanın ve geceyi atlatmanın verdiği huzur ile kahve ve sigara keyfi yaptım balkonda:teytey:
aileler çok iyi anlaştı herkes birbirini sevdi... annem babam müstakbel eşimi çok beğendi beyefendi çocuk diyorlar abisi ve babam çok iyi anlaştı (babası 5 sene önce vefat ettiği için abisi istedi beni) Size tavsiyemherşeyi planlı programlı yapın birde mutlaka kişi sayısına göre yer ayarlayın bizimkiler ayakta kaldı sandalye taşıdık komşulardan o halde :mymeka:
aileler çok iyi anlaştı herkes birbirini sevdi... annem babam müstakbel eşimi çok beğendi beyefendi çocuk diyorlar abisi ve babam çok iyi anlaştı (babası 5 sene önce vefat ettiği için abisi istedi beni) Size tavsiyemherşeyi planlı programlı yapın birde mutlaka kişi sayısına göre yer ayarlayın bizimkiler ayakta kaldı sandalye taşıdık komşulardan o halde :mymeka:
Son düzenleme: