- 18 Şubat 2022
- 735
- 992
Zaten trol gibi. Yazar burda, " evlenmeden sevismen guzum. Soona sizi kimse almaz, beyaz poloya binemez oluusunuz" diye ahlak dagitiyor.Konu sahibininki bitmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten trol gibi. Yazar burda, " evlenmeden sevismen guzum. Soona sizi kimse almaz, beyaz poloya binemez oluusunuz" diye ahlak dagitiyor.Konu sahibininki bitmiş.
Konu sahibi eskortsa mantıklı yazdıkları
yeni bi kadin var, psikolog değil ama bir iki kursa gitmis psikolog cakmasi. Sürekli sosyal.medyada. Adi dilimin ucunda ama , aklima gelip hafizama kazinmaz insallah. Yalniz, cokbilmis yüzü gözümün önündeEmine şenlikoolu sen misin?
Müteveffa olmasa şule yüksel şenler misin derdim de, demek istemedim
O kadar çoklar ki tahmin bile edemedim. Bu kafalardan ekmek yiyen çokyeni bi kadin var, psikolog değil ama bir iki kursa gitmis psikolog cakmasi. Sürekli sosyal.medyada. Adi dilimin ucunda ama , aklima gelip hafizama kazinmaz insallah. Yalniz, cokbilmis yüzü gözümün önünde
Hatice Kübra Tongar mıyeni bi kadin var, psikolog değil ama bir iki kursa gitmis psikolog cakmasi. Sürekli sosyal.medyada. Adi dilimin ucunda ama , aklima gelip hafizama kazinmaz insallah. Yalniz, cokbilmis yüzü gözümün önünde
yok, orta yasli, her zaman asik suratliHatice Kübra Tongar mı
Saliha erdim.yeni bi kadin var, psikolog değil ama bir iki kursa gitmis psikolog cakmasi. Sürekli sosyal.medyada. Adi dilimin ucunda ama , aklima gelip hafizama kazinmaz insallah. Yalniz, cokbilmis yüzü gözümün önünde
evet o.adini umarim cabucak.unuturumSaliha erdim.
37 yaşında sizin deyiminizle ‘yiyiştiği için’ dayak yemiş gibi olmaz insan biraz bakım yapsaydın keşke 37lik ne taş gibi kadınlar var.Yaşım 37. Aynada yüzüme baktığımda, kavgadan çıkmış boksör gibi bir surat görüyorum.
Ay senelerce polo kullandim. Bebek arabasini soktun mu daha unut o bagaji. Ayrica bebek arabasi sigarsa da öp basina koy Araba seçimi yanlis bi kere.
Bence gözaltı torbaları icin cok başarılı kremler var, öyle bişey lazim buna.37 yaşında sizin deyiminizle ‘yiyiştiği için’ dayak yemiş gibi olmaz insan biraz bakım yapsaydın keşke 37lik ne taş gibi kadınlar var.
Ayrıca kurban ol sen o boksörlere Ben boksa değil direkt boksörlerin kendileriyle ilgiliyim o kaslı vücut o kavgadan şişmiş yaralı yüz uuu beybi, keşke herkes öyle olsa
Bahsettiğiniz hanım klinik psikolog. Lisans ve yüksek lisansı psikoloji üzerine yani çakma değil. Not: Kendisinin takıpçisi hayranı veya avukatı değilim sadece yanlış bir bilgi düzelttimHatice Kübra Tongar mı