kızlara boş ver yaşasın erkek evladım !

Allaha sonsuz sukurler oyle degilim.gebeyim 23 haftaya dogru gidiyorum cok severim bebegimi onunla konusurum esimede agresif davranmam...cocuk yetistirme kitaplari okuyorum Cenabi Allah asla oyle ana baba yapmasin bizi hic kimseyi yapmasin.

Dilerim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bundan sonra babanda, kardeşinde eşin
ailenide hayatından sil yoksa hep depresyonlu olursun ki bebek olunca kendini iyi hissetmen gerek ,seni mutlu eden şeylere yönlen
Allaha sonsuz sukurler oyle degilim.gebeyim 23 haftaya dogru gidiyorum cok severim bebegimi onunla konusurum esimede agresif davranmam...cocuk yetistirme kitaplari okuyorum Cenabi Allah asla oyle ana baba yapmasin bizi hic kimseyi yapmasin.

haklisin.no mu aninda degistiririm asli olan esimin nosu ellerinde ve esimin bilmem kac yillik nosu.esim degistiremez ama ne yapsamda ulasmalarini engellesem.evet haklisin bunu yapmam lazim

numara engelleme var artık akıllı telefonlarda. gerçi hat üzerinden de engelliyor artık gsm şirketleri
abini babanı ve daha bilimum aynı şahısları engelleyin
hamilesin bir de üzülmemen lazım
bazen ne yaparsan yap düzelmez hiçbir şey. kendini suçlama, aileni sen seçmedin.
sınav dünyası işte seninde sınavın buymuş.

sagol..gecmisin izlerini silmem gerek ama kk da olacak gibi degil.ciddi sekilde tetapi almayi dusunuyorum.

arkadaş çok doğru bir noktaya değinmiş, hamilesiniz hiç zihninizi ya da hayatınızı meşgul etmeyin, benim babam ablamın eşine ulaşıp huzursuzluk çıkartmak istemişti eniştem verdi cevabını bir daha ne arayan var ne soran. hem bade'nin de dediği gibi numara engelleme olayı var o benim aklıma gelmemişti hemen gidip yeni hat almıştım düğünden sonra. bence kesin ve kararlı bir şekilde sıyırın kendinizi bu sizin hayatınız imtihanınız buymuş ama hayatı da kendinize zindan etmeyin bebeğiniz hayırla sağlıkla dünyaya gelsin onu doğru şekilde büyütün inşallah.

gsm engeller mi? bu cok iyi haber.aksam bakarim.sag ol

evet engel olayi kafama yatti bunu arastiririm.esim nazlim bir insan zaten yumusak yuzlu diye boyle usteliyor.bu aydan tezi yok nolari engelliycem

ve kesinlikle bu konuda psikolojik destek al, hem kendin için hem de çocuğunu düzgün yetiştirebilmen için bu önemli çünkü senin göremediğin bir çok noktayı dışarıdan bir gözün görüp sana destek olması çok farklı. ben çocukluktan itibaren depresyonun içerisindeymişim mesela haberim yoktu herşeyi kendim hallederim sanıyodum ama vucut bi yerde isyan ediyor sanırım arka arkaya hastalıklar çıktı hastanede yattım bir haftada 5 kilo verdim o dönemde ve ondan sonra anladım tek başıma halledemeyeceğimi. şimdi hayata hiç bakmadığım gibi bakıyorum :)

Farkında mısın hep benzer konular açıyorsun.Ailen özellikle abinle baban sen de takıntı olmuş.Her lafı birbirinize söyleyecek kadar yüzgöz olmuşsunuz.Babana pislik geber diyecek kadar sınırları yıkmışsın.Hem onlarla sık sık görüşüyor hem de şikayetleniyorsun.Mesela geçen konularından birinde de 2 gündür babamı aramıyorum mesafe koydum demişsin.2 gün ne ki.Sana bu kadar sıkıntı yaşatıyorlarsa mesafeni ciddi anlamda koyar bayramdan bayrama görüşürsün.Sizin birbirinizle kavga etmeniz ihtiyaç gibi birşey olmuş.

tum bunlar geçmiiiş bitmiş, mumkun oldugunca uzak durun ve tekrarlanmamasını saglayın bence.
su an herseyden onemli tek şey bebeginiz... moralinizi bozacak hicbir seye izin vermeyin.
size ulasamadıkca esinizin başında toplanacaklr belli ki, ona soyleyin fırsat vermesin ve sizi muhattap etmemeye calıssın.
nazar degmesin bebeginiz, kocaman sevginizle onu sardıgınız icin hayatı boyunca cok şanslı olacak

farkindayim..
ama konuyu hem iyi takip etmemissin hemde yorum yapiyorsun.
ben iki gun aramadim 2 gun sobra toplamda 4, gun aradi babba ben tel. acmadim caldi caldi sustu.facede yigenimin resmini gordum kiz kardesime tel. ettim kardesim babam sana tel etmis sen acmamissin istiyor tel. dedi.
ok???

bayramdan bayrama gitmek mi???
8 aydir calmadim kapilarini
bence basina gelmeyen bilemez ben babamin ne mal oldugunu 20 yil anlamadim bunlar uyanislarim adam beni hala somurmeye calisiyor ve ben psikolojik olarak onlarin beni kullandigini kotuluk yapacaklarini sindirmeye cabaliyorum.bunun mucadelesini veriyorum.
hep sey demisim haksizmiyim ? boyle aile plur mu? babam bizi sevmiyor mu? bunlar nasil bir soku atlatmaya calistigimin kaniti ben
boyle bogusurken ettigin lafa bak..basina gelmeyen bilmez

aynı konunuz vardı ordada yazmıştım uzak durun görüşmeyin birdaha size zarar verenler aileniz bile olsa farketmez bence

aman nazar degmesin.yavrum cekmesin ben cektigimi ..hatta kimse cekmesin.aklima ayni sey geldi biliyormusun.bana ulassinda haberim olsun esim yuz goz olmasin diye numarami degistirmedim.bunlarla anca ben basederim ama psikolojim bozuluypr.hani kendimi savunamayacakmisim gibi geliyor.
evlenirken cok rezil oldum elimden bisey gelmedi yine mi oyle olucak diye korkum.

aynı konunuz vardı ordada yazmıştım uzak durun görüşmeyin birdaha size zarar verenler aileniz bile olsa farketmez bence
biliyorum farkindayim ayni konular.atlatmaya calisiyorum inaninki burda yazmak iyi geliyor ...baska insanlarda onlara kizinca guc birligi etmisim hissine kapiliyorum.boyle arkamda birileri var destek var gibi geliyor.bak baskalarida oyle dusunuyor diye

ck cok haklisin.tek basina olacak gibi degil.gun gun cokuyorum.terapi sart ilac alamam..Allah yolumuzu acik.etsin.iyice emin olfum tetapi sart

yazdıklarımız aynı degil, aman dikkat! esinizi sıkmasınlar siz konusun demedim,
siz konusmayın, esinize de konusmayacagınızı soyleyin ki onları cok dinlemesin, konusursa da size iletmesin dedim.

bu rezillik degil, su an esiniz sadece sizi degil yavrusunu da dusunerek hareket etmeli. dolayısıyla onlara karsı daha net olacak sizi de ezdirmeyecektir.

hep mutlu olun...

Son düzenleme:

insallah herkes mutlu olsun.tamam atiyorum kafamdan gidip tv izliycem.tel.engellemelerinide en kisa zamanda halletmeliyim.kafayi takip bebegimi uzmuycem

Son düzenleme:
Pardon da bana niye atarlandığını anlayamadım.Başına gelmeyen bilmez derken,ne sanıyorsun bu dünyada tek dert sen mi çekiyorsun.Kimin başına neler geldiğini bilemezsin.Sana çok büyük görünen bir dertbir başkasına devede kulak kalır.Madem 8 aydır görüşmüyorsun dert etme o zaman.İyi takip etmemişsin hem de yorum yapıyorsun derken bu nasıl bir cümledir.Neyin takibini yapacağım.Konular açmışsın okumuşuz yorumumuzu yapmışız.Sana uyan yorumlar mı yapmalıyız.Yorum yapan diğer üyelerle de ortak bir paydada buluşmuşuz.Herkes mesafe koy görüşme diyor.Görüşme bu kadar üzülme.Bu yorum mu kötü.Kavgacı bir yapın var sanırım.

Bbana pislik geber dedikten sonra bir daha yüzyüze bakmamanız en normali en doğalı.Ailenle ilgili sıkıntı yaşıyorsan az görüşür veya hiç görüşmezsin.Görüştüğünde mesafeli olursun.Para isterlerse yok dersin.Eğer bu denli seni çıldırtacak ağzından kötü laflar çıkacak kadar canını yakıyorlarsa Ararlarsa açmazsın aramazsın.Kızkardeşin seni bunalttıysa aramazsın.Yiğenine duyduğun özlem,çektiğin acıdan daha beter değildir.Tek derdin özlemek olur.

birde soyle dusun cnm bu konuyu acmak istiyor.cani isteyen yorum yazar paylasir istemeyen yazmaz.baktin konu sahibi nio okuma da yazmada bu kadar dertlendiysen olmaz mi?? hem bende senden bildirim alip rahatsiz olmamis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…