- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
babam hep çocuklarını eşit olarak sevdiğini söylerdi bende inanırdım...
ta ki iyice yüz göz olana kadar...
babam böbrek ameliyatı olmuştu 1 aya yakın gece hiç uyumadan yanında bekledim tv bile açmazdım çünki panik atak olmuştu geceleri korkuyordu ölecem diye
tuvalette 5 dakikaya bir kapısını tıklatmamızı isterdi ben böyle severdim babamı
şimdi ise nefret ediyorum..
babam kızlarını da oğlunu da eşit seviyormuş
Ben zerre saygi sevgi adalet bulunmayan bir evde büyüdüm , bende dahil 3 kardesiz bir abim iki kızkardeş ,kücüklügumde iyi gecmedi gencligimde söyle ki , babam annem daima kavga ederlerdi, cinsel olarak annem yetersizdi babam bunun hincini benden cikarirdi, açık açık yatmıyor benle bilmem ne yapmıyor diyesöylerdi gayet açık kaç kez bana anlatma dedim tiksiniyorum dedim..kiz kardesim okulda yahut odasinda oldugu icin ben ortalikta olurdum bana patlardi abimin zaten dokunulmazligi vardi babamdan da annemden de esit sekilde sozlu iskence gorurdum babam tam bir küfürbazdir akliniz alamayacagi küfürleri insanlarin icinde carsida okulda demeden siralayiverir bizi yerin dibibe sokardi, kaç kez intahırı denedim insanin ne gibi bir sorunu varsa onun üstünde durur adeta en büyük aciyi vermek icin ugrasirdi. (Bir zamanlar biraz kiloluydum on kilo fazlam vardi bunu öyle ballandira ballandira küfür ederdi ki sonra oniki kilo verdim bu sefer ilerleyen yasima takti kafayi ) annem komsulari icin canini disine takar adeta kendini seferber ederdi annemin bu durumundan biz istifade edemezdik yalniz yabancilara iyiydi heleki yeni tanistigi biriyse adeta peygamber olurdu, kaynanama kayın babama öyle yalakalık yaptı ki ben utandım insan azıcık ağırdan satar zaten özgüven asilanmadim olaninida bu sekilde kaybettim, Agabeyim tam bir pisliktir dul, evli, kiz cocuklu hiç farketmez herkese her kosulda asilir ' kızkardeşimin ve benim arkadaşlarımız bizim eve gelmezdi abim yüzünden korkarlardı sigara icer bir gun bile calismadi babam bakti ona ayda 200 tl sigara icerdi markette onun yuzunden istediklerimzden mahrum kalirdik ..bişey isteyince babam küfür ederdi karnınızı doyuruyorum ya diye...abim karpuzun orta kismini yer kenarlarini birakir süt kutusunu tepesine diker baska biride icer diye düsünmez defalarca eve alinan cips kola cikolata gibi seyleri odasina tasidigini gördüm hatta sucuk'u bile Annem babam abdest alip namaz kilarlardi (!) ama agabeyim eve üc kez kadin getirdi odasına çekilip 1 - 2 saat sonra duşa girerlerdi bariz yani..ben ve kardeşim bekarız o zaman ve tabi ki nikahsiz ona hos görüyorlardi eve gelen kizlarla oynasirdi yanimizda piskin , şikayette bulununca da kıskanç evde kalmış görümce derlerdi hem annem hem babam yaşımda 20-25 araları bir kaç kez kadın geldiği için 20 den 25 e kadar oldu yaşım. kizlara karsida asabi öfkeli saldirgan davrandi çoğu kez dövdü elinden aldık kizlar tek tek onu terk ettiler kizkardesim evlendi abim sarsildi calismiyordu parasi yoktu kizkardesimden daha degerliydi nasil olurda ondan önce evlenebilirdi ? mutlu olmak agabeyimin hakkiydi bu evlilikten sonra ickiye basladi tam bir alkolik oldu görseniz neişkenceler gecelere kadar bağırıp çağırmalar babamda ben ölüyorum ayaklarına beni başında bekletiyor zorla beni eski nio sanıyor babam ölmesin diye başında 1 ay uykusuz bekleyen nio. bende uyumak istiyorum içki almada içmesin dediğimde üstüme yürüdü babam kaç kez zorla bekletti başında sanki çok değerli de.. babam ickisini elleriyle getirirdi disariya tek basina yollamqzdi basina bisey gelir diye haniiçki satan yerler pek tekin olmaz ya kvgaya döğüşe takılır diye kendi gidip alıp geliyordu ( babam onu defalarca pisikologa ve psikiyatriye götürdü hic bir sorun cikmadi, takintiliymis sadece bu ) her türlü ayricaligin tanındigi abim işe bile gitmezken ki hic gitmedi zaten interneti sigarasi yiyecegi kahvaltisi suyu ayagina gelirken iyice bunalima girdi..kahvaltısını da biz hazırlardık hazırlmada gör..ve alkolik oldu 2 sene sonra ...sonra bende biriyle tanistim evlendim babamin evlenmedin baskilarina dayanamadim küfürlerden alkolik agbeyimden kacisim buydu...babam sürekli yediğime gözünü dikti çalıştığım halde 100 tl para veriyor gerisini alıyordu onuda vermemeye başladı son zamanlar 50 neyine yetmiyor diye..evlendim ama baim neler etti bana..nişan günüm kız kaçırdı o kızda sizin nişanınız var sonra kaçıyım dememiş çıkıp geldi babam abimin kalbini kıramadı nişan filan umrunda değildi babamın önemli olan oğluydu.. bende evlenip mutlu olunca abim maf oldu biz nasil olurda ondan iyi durumda olurduk acik acik bi ben kaldim bi ben evlenemedim diyordu...ben nişanlıyken abim bir akrabamızın kızını eve getirdi kadinin on iki yasinda bir oglu vardi abim ayni davranislari onada yapti kadin yedigi dayak sonrasi evden kacmis... Babam abimin imam nikahli evliligi nedeniyle hayli borclandi mobilyalar sarap parasi arti sigara cocugun masraflari abimin karisina vaat ettigi takilar giysiler hepsini babam karsiladi...halbu ki ben ve kardeşim evlenirken babam elini cebine sokmadı ..Esimin ailesi benim neden uzun zamandir aileme gitmedigimi onlarin beni özliyecegini merak edip taaruza basladilar hic istemeyerek gitmek zorunda kaldim onüc saatlik mesafedeler cok sükür onuc saatin sonunda eve ulastim bes alti bilezigim vardi kasitli takmadim babam alir ve odemez az cok biliyorum koltuga oturdum bir iki nefeslendim babam "Altinlarini ben almayayim diye mi takmadin " dedi kem küm dedim zaten evliligimiz ikinci ayinda babam iki milyar para istemisti vermemis direnmistim bes ay sonra bir milyar parayi küfür psikolojik baskiyla istemis yine direndigimi görünce en tatli yumusak babacan ses tonunu takinip bizzat esimin tel. Numarasini bulup kendisi istemis esim kiramamis vermisti..Sonra esime anlattim bu paranin ustune bir bardak su ic aklin varsa birdaha verme diye simdi rahat degilim huzursuzum...sana taktığım bileziği yolla dedi babam bana...insan kızına taktığı bileziği ister mi?? verdik gitti..geçen hafta aradı 80 milyara benim evimi alın ev nasıl olsa sizin diyor olmaz dedim 3 gün sonra yine aradı bu kezde olmaz dedim geçen gün aradım Allah senin b... versin geber dedim huzursuz ettin beni dedim..ben seni çekmek zorundamıyım pislik herif dedim..zıkkım ye dedim..
şimdi söyleyin babam eşit mi seviyor bizi?????
ta ki iyice yüz göz olana kadar...
babam böbrek ameliyatı olmuştu 1 aya yakın gece hiç uyumadan yanında bekledim tv bile açmazdım çünki panik atak olmuştu geceleri korkuyordu ölecem diye
tuvalette 5 dakikaya bir kapısını tıklatmamızı isterdi ben böyle severdim babamı
şimdi ise nefret ediyorum..
babam kızlarını da oğlunu da eşit seviyormuş
Ben zerre saygi sevgi adalet bulunmayan bir evde büyüdüm , bende dahil 3 kardesiz bir abim iki kızkardeş ,kücüklügumde iyi gecmedi gencligimde söyle ki , babam annem daima kavga ederlerdi, cinsel olarak annem yetersizdi babam bunun hincini benden cikarirdi, açık açık yatmıyor benle bilmem ne yapmıyor diyesöylerdi gayet açık kaç kez bana anlatma dedim tiksiniyorum dedim..kiz kardesim okulda yahut odasinda oldugu icin ben ortalikta olurdum bana patlardi abimin zaten dokunulmazligi vardi babamdan da annemden de esit sekilde sozlu iskence gorurdum babam tam bir küfürbazdir akliniz alamayacagi küfürleri insanlarin icinde carsida okulda demeden siralayiverir bizi yerin dibibe sokardi, kaç kez intahırı denedim insanin ne gibi bir sorunu varsa onun üstünde durur adeta en büyük aciyi vermek icin ugrasirdi. (Bir zamanlar biraz kiloluydum on kilo fazlam vardi bunu öyle ballandira ballandira küfür ederdi ki sonra oniki kilo verdim bu sefer ilerleyen yasima takti kafayi ) annem komsulari icin canini disine takar adeta kendini seferber ederdi annemin bu durumundan biz istifade edemezdik yalniz yabancilara iyiydi heleki yeni tanistigi biriyse adeta peygamber olurdu, kaynanama kayın babama öyle yalakalık yaptı ki ben utandım insan azıcık ağırdan satar zaten özgüven asilanmadim olaninida bu sekilde kaybettim, Agabeyim tam bir pisliktir dul, evli, kiz cocuklu hiç farketmez herkese her kosulda asilir ' kızkardeşimin ve benim arkadaşlarımız bizim eve gelmezdi abim yüzünden korkarlardı sigara icer bir gun bile calismadi babam bakti ona ayda 200 tl sigara icerdi markette onun yuzunden istediklerimzden mahrum kalirdik ..bişey isteyince babam küfür ederdi karnınızı doyuruyorum ya diye...abim karpuzun orta kismini yer kenarlarini birakir süt kutusunu tepesine diker baska biride icer diye düsünmez defalarca eve alinan cips kola cikolata gibi seyleri odasina tasidigini gördüm hatta sucuk'u bile
şimdi söyleyin babam eşit mi seviyor bizi?????