Kızlar Yumurta Dondurma yaptıracağım

svdkrdmr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
11
1
37
Kızlar 37 yaşındayım bekarım erken menepoz tanısı aldım yumurta dondurma yaptırmamı önerdi doktorum . Amh 0.01 korkuyorum . Yaza evlenmeyi düşünüyorum
Amh düşük olup yumurta donduran var mı aramızda yada bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi

Merhaba, bence çok doğru bir karar olur yumurta dondurmanız, benim bekar arkadaşım geçen ay yaptırdı seneye tekrar yaptıracak. 0.01 en düşük değer sanırım, kaç yumurta görüldü, adet düzensizliği erken menopoz belirtisi vs var mı tesadüfen mi öğrendiniz?

Adet düzensizliği için gittim erken menepoz başlangıcı dedi iki yıldır cylo prognava kullanıyordum ağustos da ilacı bıraktım kendiliğinden Eylül de regl oldum . Bekledim acaba ikinci ay da olur muyum diye Ekim dede oldum şükürler olsun dr a gittim test yaptı fsh 1.87 düşmüş e2 155 lerde gayet iyi sol da bir yumurtan görünüyor dedi

Bende de aynı durum var fsh 37 Yaşım daha 28 erken menopoz dedi yumurtalarını dondurabilirsin dedi amh 23 bilemiyorum ben de sizin daha az yumurta rezerviniz riske atmadan dondursaniz daha iyi olur karar verdiniz mi

Erken menepoz hastasıyım ve bir yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz gitmediğimiz doktor kalmadı . Her vucüt aynı değildir tabiki de fakat size tavsiyem varsa imkanınız yumurta dondurmanız çok iyi olacaktır . Nişanlıyken durumu öğrendim ve o zaman iki adet yumurtam vardı donduralım dediler zaten evlenicem diye kulak asmadım şuan hiç yumurtam yok ve çocuk sahibi olamıyoruz çok pişmanım . Benim hatama kimse düşsün istemem yine rabbim ol derse olur ama kulunda önlem ve dikkat alması gerek . Kesinlikle aynı değildir herkes her vucüt farklılık gösterir ama doktorunuza danışın ve her ay horman takibinizi yaptırın derim geçmiş olsun inşallah rabbim şifa versin hepimize

Bende de aynı durum var fsh 37 Yaşım daha 28 erken menopoz dedi yumurtalarını dondurabilirsin dedi amh 23 bilemiyorum ben de sizin daha az yumurta rezerviniz riske atmadan dondursaniz daha iyi olur karar verdiniz mi
Yumurta dondurmayı yaptıracağım ama doktorum önce prp ve eksozom yapalım yumurtalıklarını canlandıralım daha fazla yumurta elde etme şansımız olabilir dedi kabul ettim şimdi adetimin gelmesini bekliyorum ikinci gün planlama yapılacak prp için sonrası da Allah Kerim

Ahh bende çok pişmanım ilk tanı aldığımda yaptırsaydım diye . Şimdi yaza evlenmeyi düşünüyorum bu korku içimi sarıyor ya olmazsa diye . Önce prp yapılacak sonra olursa toplama ve dondurma . Dua eder misiniz . Siz de ümidi yitirmeyin Allah büyük yumurta geliştirme ilaçları takviye yada prp gibi seçenekleri denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…