Ay ben de sırf anlet için gelmiştim.dkdkdAnket nerde
Hayal kırıklığı oldum jdjdhdhAy ben de sırf anlet için gelmiştim.dkdkd
Oyle bir zorunlugunuz yokHamile kalma durumumu yeni tanıştığım birine nasıl anlatıcam nasıl başlıcam Buda beni kurcalıyor
Amaç seni parmağında oynatmak işte... Gerçekten hala onu anlamaya calisiyorsan i-ih senden olmaz zaten... Ne diyelim istiyorsun seni çok seviyor mutlaka ona dön yaz ara dememizi mi? Sevgi değil onun yaptığı sadece seni yönetme çabası, bakalım ne zaman kurtaracaksin kendiniEvet anladı ama düzelttim bunu yazmıcam daha ve daha önce başkalarıyla oturup kalktım baya çok hatalarım oldu o yüzden diyor bunları. Ağırdan alip ne yapmaya çalışıyor benden bekliyor amaç ne
Niye anlatacaksınız böyle bir şeyi heni tanıştığınız kişiye? Kimseye söylemek zorunda değilsiniz.Hamile kalma durumumu yeni tanıştığım birine nasıl anlatıcam nasıl başlıcam Buda beni kurcalıyor
Tabiki yok ama ciddi bir ilişkiye başladığımda böyle birşey söylemek te ne bilim zaten uzun bir süre sevgiili olmazdaOyle bir zorunlugunuz yok
Ya engelleyen benim zaten Şuan farkında mısın beni anlamaya çalışmıyorsun ben ilk defa sevildiğimi hissetmiştim bu ilişkide baba sevgisi görmeyen biri olarak . İlk kez birisi bu kadar çabaladı bırakmadı hatalarıma rağmen sevmiyordum basta sevdirdi kendini farklı iste ne bilim yazmıcagim kesin ama ya evlenseydim ne olurdu acaba düzelirmiydikAmaç seni parmağında oynatmak işte... Gerçekten hala onu anlamaya calisiyorsan i-ih senden olmaz zaten... Ne diyelim istiyorsun seni çok seviyor mutlaka ona dön yaz ara dememizi mi? Sevgi değil onun yaptığı sadece seni yönetme çabası, bakalım ne zaman kurtaracaksin kendini
Baba sevgisi mi? Hmmm ok.Ya engelleyen benim zaten Şuan farkında mısın beni anlamaya çalışmıyorsun ben ilk defa sevildiğimi hissetmiştim bu ilişkide baba sevgisi görmeyen biri olarak . İlk kez birisi bu kadar çabaladı bırakmadı hatalarıma rağmen sevmiyordum basta sevdirdi kendini farklı iste ne bilim yazmıcagim kesin ama ya evlenseydim ne olurdu acaba düzelirmiydik
Derken ? Evet bazı yanlış seçimlerin altinda bunun da olduğunu düşünüyorum sayfayı terkedin.Baba sevgisi mi? Hmmm ok.
Ay ben konuları karıştırmışım kusura bakmayın lütfen. Yorumum asla sizin konunuza değildi yanlışlık oldu.Derken ? Evet bazı yanlış seçimlerin altinda bunun da olduğunu düşünüyorum sayfayı terkedin.
Hee evet engelle kaldır engelle kaldır, sen de onun ipini bi yerden yakalamaya çalışıyorsun işte... Anlamaya çalışmama gerek yok yaşadım diyorum sen anlamıyorsun... Hee evlenseydin düzeldi kesin... Belli kesin yazmayacaksin... Valla bir tane hayatın var, devam et böyle manyakliklarda sevgi kırıntısı aramaya madem ne diyeyim...Ya engelleyen benim zaten Şuan farkında mısın beni anlamaya çalışmıyorsun ben ilk defa sevildiğimi hissetmiştim bu ilişkide baba sevgisi görmeyen biri olarak . İlk kez birisi bu kadar çabaladı bırakmadı hatalarıma rağmen sevmiyordum basta sevdirdi kendini farklı iste ne bilim yazmıcagim kesin ama ya evlenseydim ne olurdu acaba düzelirmiydik
Ya laf sokmaya mı geliyossunuz anlamıyorum insan gibi kibarca söylesen nolurdu acaba hadi naş.Kendime saygım yok ilişkisi bu, kendinize saygınız olsa bunca yılınızı böyle toksik bir ilişki ile harcamazdınız. Ben olsam hattımı falan değiştirir hiçbir şekilde muhatap olmam, bana ne yazar mı yazmaz mı beni ilgilendirmez ötesi berisi.
sana soranda hata zaten tepkilere bak ya dövecek gibi sizde manyaksınızHee evet engelle kaldır engelle kaldır, sen de onun ipini bi yerden yakalamaya çalışıyorsun işte... Anlamaya çalışmama gerek yok yaşadım diyorum sen anlamıyorsun... Hee evlenseydin düzeldi kesin... Belli kesin yazmayacaksin... Valla bir tane hayatın var, devam et böyle manyakliklarda sevgi kırıntısı aramaya madem ne diyeyim...
Manipüleye gelll. 5 gün napmak için engelledin beni diyo. Bi haltlar yemek istesem seni engellemeden de yerim canım merak etmeSelam benim 7 yıllık toksik bir ilişkim var hep hakaret kavga daha neler neler rezil bir ilişki çok arkadas çevrem vardi onun yüzünden hiç arkadaşım kalmadı çalışmıyorum da bi şekilde bitmiyor hep beraberdik sürekli peşimdeydi engellerdim arardı kapıma gelirdi son 1 senedir biraz daha ağır başlı takılıyor anlamıyorum bugün de 2 gün yazmamıştı bana ortada birşey yokken normal konuşurken birden yazmayı kesti 3. Gün engelledim bende cevap yok çünkü şimdi de ulaşti 5. Gün falan yok birini mi buldun bilmem ne falan üste çıkıyor engelledim yine en son yazdım böyle devam edemem anlattin anlattin istersen sacmala kendin bilirsin devam etmeyiz dedim bana ,,,, Ben saçmalamıyorum … ben evdeydim ilk yazmadığımda uyuduğum için yazmadım ikinci gün yazdıklarına cevap vermek zor geldi çünki laf anlamıyorsun sonra da zaten engelledin şimdi sen anlat bakalım 5 gün ne yapmak için. Engelledin ,,,, yazmis bende yazdım ki Şuan gözlerim doldu bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum kesinlikle bitti birdaha asla benimle olamazsin deyip engelledim . Sizce tekrar yazarmi yazarsa cevap ta vermek istemiyorum ama bu ilişkide hamile bile kaldım düşük yaptım ondan başka hayatımda da kimse yok napacagimi bilmiyorum lütfen akıl verin
sana soranda hata zaten tepkilere bak ya dövecek gibi sizde manyaksınız
Hayret bir şey gerçekten neden laf sokayım? Evet yazdığım gibi kendinize saygınız olsa betimlediğiniz gibi böyle “rezil” bir ilişkiyi uzatıp kısaltmazsın. Engelle kaldır engelle kaldır, bu laçkalık lise ilişkilerinde bile yok. Kopartıp atmazsanız, kangren yayılacak. Zaten yedi senenize mal olmuş, çevreniz bile kalmamış; hayatınızı mahvetmiş daha doğrusu izin vererek siz mahvetmişsiniz.Ya laf sokmaya mı geliyossunuz anlamıyorum insan gibi kibarca söylesen nolurdu acaba hadi naş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?