• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

smile0101

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
135
6
13
34
Selam benim 7 yıllık toksik bir ilişkim var hep hakaret kavga daha neler neler rezil bir ilişki çok arkadas çevrem vardi onun yüzünden hiç arkadaşım kalmadı çalışmıyorum da bi şekilde bitmiyor hep beraberdik sürekli peşimdeydi engellerdim arardı kapıma gelirdi son 1 senedir biraz daha ağır başlı takılıyor anlamıyorum bugün de 2 gün yazmamıştı bana ortada birşey yokken normal konuşurken birden yazmayı kesti 3. Gün engelledim bende cevap yok çünkü şimdi de ulaşti 5. Gün falan yok birini mi buldun bilmem ne falan üste çıkıyor engelledim yine en son yazdım böyle devam edemem anlattin anlattin istersen sacmala kendin bilirsin devam etmeyiz dedim bana ,,,, Ben saçmalamıyorum … ben evdeydim ilk yazmadığımda uyuduğum için yazmadım ikinci gün yazdıklarına cevap vermek zor geldi çünki laf anlamıyorsun sonra da zaten engelledin şimdi sen anlat bakalım 5 gün ne yapmak için. Engelledin ,,,, yazmis bende yazdım ki Şuan gözlerim doldu bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum kesinlikle bitti birdaha asla benimle olamazsin deyip engelledim . Sizce tekrar yazarmi yazarsa cevap ta vermek istemiyorum ama bu ilişkide hamile bile kaldım düşük yaptım ondan başka hayatımda da kimse yok napacagimi bilmiyorum lütfen akıl verin

Siz onu zor birakirsiniz gibi gorunuyo. Bir insan için hayatınızı ziyan etmeyin. Genç bekar bir insan çalışmalı. Hayatınızı onsuz yoluna koymaya bakın gerekirse terapiste gidin. Kimse kötü bir ilişkiyi haketmez

Siz onu zor birakirsiniz gibi gorunuyo. Bir insan için hayatınızı ziyan etmeyin. Genç bekar bir insan çalışmalı. Hayatınızı onsuz yoluna koymaya bakın gerekirse terapiste gidin. Kimse kötü bir ilişkiyi haketmez
Haklısınız ben Peşinden koşmam bu da bu aralar ağırdan aldığı için düşündürdü bilmiyorum hamile bile kaldım benim için çok büyük birşey bu tekrar başkasıyla nasıl olucam nerden başlasam bilmiyorum

Toksik dediğiniz halde beraberseniz, kişiye bağımlısınızdır.

Bazı kişilere yorum yazmak içimden gelmiyor. Mutlaka tedavilik olana geri dönüyorlar. Siz de aynısını yapacaksınız.

Niye kendinize saygı duymuyorsunuz nasıl bir ilişki bu böyle

Umarım size dönmez ve bir gün “iyi ki terk edilmişim” dersiniz. Çünkü sizin kendiliğinizden ayrılacağınız yok

Son düzenleme:
Haklısınız ben Peşinden koşmam bu da bu aralar ağırdan aldığı için düşündürdü bilmiyorum hamile bile kaldım benim için çok büyük birşey bu tekrar başkasıyla nasıl olucam nerden başlasam bilmiyorum
Sakın öyle düşünmeyin. Ben de ilk birlikteligim olan kişiden ayrılırken artık kimse beni sevmez kimseyle mutlu olamam diye düşünürdüm. Maasallah diyeyim iyi ki onunla devam etmemişim de eşimle hayatıma devam ediyorum diyorum. Ama eşim olmadan önce tek başıma yaşamayı mutlu olmayı öğrendim. Mutluluğumu birilerine endekslememem gerektiğini öğrendim. Önce kendinizi mutlu etmeye çalışırsanız hayatınıza sizi mutlu etmeye çalışanları cekersiniz

Niye kendinize saygı duymuyorsunuz nasıl bir ilişki bu böyle

Umarım size dönmez ve bir gün “iyi ki terk edilmişim” dersiniz. Çünkü sizin kendiliğinizden ayrılacağınız yok
Kim saygı duymuyor ben ezik birisi değilim onun da peşinden koşmadım koşmuyorum bu zamana kadar beni bırakmayip ilişkiyi sürdüren oydu şimdi soğuk yapması sinirlerimi bozdu birinden evli olmadan hamile kalmak büyük bir olay bide benim için farklı bir histi bazı şeyler kolay silinmiyor malesef bende aşkımdan ölmüyorum

Toksik dediğiniz halde beraberseniz, kişiye bağımlısınızdır.

Bazı kişilere yorum yazmak içimden gelmiyor. Mutlaka tedavilik olana geri dönüyorlar. Siz de aynısını yapacaksınız.
Bu ilişkiyi hep sürdüren oydu ben hiç peşinden koşmadım ezik birisi değilim emin olun bu kadar kovalarken şimdi ağırdan alması sinirlerimi bozuyor aşkından ölmüyorum merak etme

Bazı şeyler kolay silinmiyormus neden? Canını sokakta mi buldun?? Herşey insan için kendi canının kıymetini bil seni egoları için değil gerçekten seven biriyle birlikte ol lütfen..

Siz onu zor birakirsiniz gibi gorunuyo. Bir insan için hayatınızı ziyan etmeyin. Genç bekar bir insan çalışmalı. Hayatınızı onsuz yoluna koymaya bakın gerekirse terapiste gidin. Kimse kötü bir n
Neden ben zor bırakır gibi algı oluştu sizde onu merak ediyorum

Bazı şeyler kolay silinmiyormus neden? Canını sokakta mi buldun?? Herşey insan için kendi canının kıymetini bil seni egoları için değil gerçekten seven biriyle birlikte ol lütfen..
Haklısın ama gerçekten sevdiğini düşündüm hep çünkü bana hep bağlıydı ne bilim aileme herkesi arayip ağlardı bile ulaşamayınca bana nerden anladınız gerçekten sevmediğini

Haklısın ama gerçekten sevdiğini düşündüm hep çünkü bana hep bağlıydı ne bilim aileme herkesi arayip ağlardı bile ulaşamayınca bana nerden anladınız gerçekten sevmediğini
Böyle bir ilişki geçti başımdan da ondan... Ne demek 5 gün ne yapmak için engelledin, ne demek istiyor ya da demek istediği şeyi sen kendine yakistiriyor musun ki?

Herkesi arayıp ağlar tabi, o kdr manipüle etmiş seni kendine inandirmis, yeni birini kendine bu kadar bağlamak zor olacak ondan... Ağırdan alması bile ondan, anladiysa ağırdan aldığında onun peşinden kosacagini, vay senin haline...

Sakın öyle düşünmeyin. Ben de ilk birlikteligim olan kişiden ayrılırken artık kimse beni sevmez kimseyle mutlu olamam diye düşünürdüm. Maasallah diyeyim iyi ki onunla devam etmemişim de eşimle hayatıma devam ediyorum diyorum. Ama eşim olmadan önce tek başıma yaşamayı mutlu olmayı öğrendim. Mutluluğumu birilerine endekslememem gerektiğini öğrendim. Önce kendinizi mutlu etmeye çalışırsanız hayatınıza sizi mutlu etmeye çalışanları cekersiniz
Hamile kalma durumumu yeni tanıştığım birine nasıl anlatıcam nasıl başlıcam Buda beni kurcalıyor

Böyle bir ilişki geçti başımdan da ondan... Ne demek 5 gün ne yapmak için engelledin, ne demek istiyor ya da demek istediği şeyi sen kendine yakistiriyor musun ki?

Herkesi arayıp ağlar tabi, o kdr manipüle etmiş seni kendine inandirmis, yeni birini kendine bu kadar bağlamak zor olacak ondan... Ağırdan alması bile ondan, anladiysa ağırdan aldığında onun peşinden kosacagini, vay senin haline...
Evet anladı ama düzelttim bunu yazmıcam daha ve daha önce başkalarıyla oturup kalktım baya çok hatalarım oldu o yüzden diyor bunları. Ağırdan alip ne yapmaya çalışıyor benden bekliyor amaç ne

Neden ben zor bırakırım gibi algı oluştu sizde söyler misiniz anlamadım

Back