Selam benim 7 yıllık toksik bir ilişkim var hep hakaret kavga daha neler neler rezil bir ilişki çok arkadas çevrem vardi onun yüzünden hiç arkadaşım kalmadı çalışmıyorum da bi şekilde bitmiyor hep beraberdik sürekli peşimdeydi engellerdim arardı kapıma gelirdi son 1 senedir biraz daha ağır başlı takılıyor anlamıyorum bugün de 2 gün yazmamıştı bana ortada birşey yokken normal konuşurken birden yazmayı kesti 3. Gün engelledim bende cevap yok çünkü şimdi de ulaşti 5. Gün falan yok birini mi buldun bilmem ne falan üste çıkıyor engelledim yine en son yazdım böyle devam edemem anlattin anlattin istersen sacmala kendin bilirsin devam etmeyiz dedim bana ,,,, Ben saçmalamıyorum … ben evdeydim ilk yazmadığımda uyuduğum için yazmadım ikinci gün yazdıklarına cevap vermek zor geldi çünki laf anlamıyorsun sonra da zaten engelledin şimdi sen anlat bakalım 5 gün ne yapmak için. Engelledin ,,,, yazmis bende yazdım ki Şuan gözlerim doldu bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum kesinlikle bitti birdaha asla benimle olamazsin deyip engelledim . Sizce tekrar yazarmi yazarsa cevap ta vermek istemiyorum ama bu ilişkide hamile bile kaldım düşük yaptım ondan başka hayatımda da kimse yok napacagimi bilmiyorum lütfen akıl verin