Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar Yeni Evlendim, Oturma Odası ve Salonuma Dekoratif eşya Önerilerinizz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bilge_esra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
87
5
16
İstanbul
Kızlar oturma odam ve salonumda eşyalardan başka hiçbir dekoratif eşya yok.. Mumluk, çiçekler vs. bişeyler almak istiyorum.. Bana yardımcı olurmusunuz? Renkleri seviyorum hangi renkler uygun olur yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler =) $Fotoğraf0168.webp$Fotoğraf0169.webp$Fotoğraf0174.webp

Mor koltukların olduğu oda oldukça renkli zaten,yastıklar çiçekli ve halı desenli olduğu için bundan fazlası daha fazla karmaşa yaratmaz mı?
Ayrıca 2 koltuk da oldukça büyük ve yanlarında köşelerinde yer kalmamış,1 sehpa üstüne abajur veya benzeri birşeyler ekleyebilmek için...
Diğer odaya gelince yine çiçekli koltuklar ve desenli halı,köşeye sehpa üstüne çiçek koymuşsunuz..
Tekli koltukları salona/diğer koltuklara doğru çevirirseniz ortam biraz daha genişleyecektir,illa ilave yapmak istiyorum derseniz halının ortasına sehpa koyarsınız ama üstüne çiçek koymazsanız daha zarif olur gibi :34:
Güle güle oturun..

Tv olan mor odaya,şık bir raf monte edebilirsin.Rafın üzerine mum ve aksesuarlar kullanabilirsin.
Aslında,tv için,dar ve katlı bir tv ünitesi alabilsen,hem oradaki dağınıklık toplanır,hem de aksesuar için yerin olur.

Bej olan odada,tekli koltukları,diğer koltuklara çevirip,ortaya küçük bir oval sehpa alabilirsin.
O tekliler sırtını dönmüş güzel durmuyor zaten.
Sanırım manzara sebebiyle öyle yerleştirdin ama en azından yan koysan,diğer koltuklarla daha anlamlı duracaklar.

Tv olan mor odaya,şık bir raf monte edebilirsin.Rafın üzerine mum ve aksesuarlar kullanabilirsin.
Aslında,tv için,dar ve katlı bir tv ünitesi alabilsen,hem oradaki dağınıklık toplanır,hem de aksesuar için yerin olur.

Bej olan odada,tekli koltukları,diğer koltuklara çevirip,ortaya küçük bir oval sehpa alabilirsin.
O tekliler sırtını dönmüş güzel durmuyor zaten.
Sanırım manzara sebebiyle öyle yerleştirdin ama en azından yan koysan,diğer koltuklarla daha anlamlı duracaklar.

Harikasın.. Önce beni kaale alıp yazdığın için çok teşekkr ederim, Müthiş fikirlerin içinde ayrıca teşekkür ederim.
Salona bir tv ünitesi ve masa almak gibi bir fikrim var inş.. Bu resmler aslında ilk evi dizdiğimzde çekilmişti o yüzden koltuklar öyle, Normalde diğer koltuklara bakıyor :)

Oturma odası için verdiğin fikirleri yapmaya çalışacağım..

Canım bence salonunun ortasına güzel bir beyaz sehpa kullanabilirsin.Televizyon koyduğun odaya beyaz bir tv ünitesi satın alabilirsin. Raflı alırsan ünitenin içine kitaplarınla ,aksesuarlarla süsleyebilirsin.Bencede o arkası dönük berjerleri öne dogru çevir hoş durmamış.

mor koltukların modelini ve rengini çok beğendim tek gözümü tırmalayan odadaki desenli halı.çeyizden halın vardı sanırım onu sermişsin eğer annenin ya da bir yakınının ihtiyacı varsa o halıyı ona ver sen odaya düz bir halı al derim ben.ilerleyen zamanlarda da perdeni değiştir ondan sonra diğer dekoratif eşyalara bak çünkü şuan evde bol bol hareket var :)) kolay gelsin.güle güle otur gelin hanım :)

Back
X