- 2 Eylül 2024
- 6
- -1
-
- Konu Sahibi gulsum5925
Teşekkür ederim Hani erkek ya yadıranır kızlarla diye ayıp diyeGayet doğal bir durum. Geçmiş olsun
Kızlar yaşım 69 rahim ve yumurtalıklarını aldılar mesanemide aldılar yarın eve kuaför çağırdım ağda için yalnızım Bakıcak kimsem yok oğlumdan başka perşembe günü doktor kontrolü var onun çağırmak zorunda kaldım kendi başıma kalkamıyorum dikişlerimden dolayı oğlum bakıyor
Kalkamıyorum Kendim Dikişlerim Çok Hastanede Bile O Baktı Yanımda Neden İstemezdiniz AcabaAğda yapılırken odadan çıkar herhalde diye tahmin ediyorum. Ha oğlunuz bişey olmaz tabiki ama yine de geçip izlemesini istemezdim sanırım ben.
çok tutarsız konuşuyorsunuzKalkamıyorum Kendim Dikişlerim Çok Hastanede Bile O Baktı Yanımda Neden İstemezdiniz Acaba
O annemin telefonuydu o neden yalan söyliyim sizeBaşka bir yerde bana yardımcı olurmusunuz ablalarım yazdınız annem ameliyat oldu tarzı farklı şeyler yazmışssınız şimdi kendiniz diyorsunuz
O annemin telefonuydu o neden yalan söyliyim size
Kalkamıyorum Kendim Dikişlerim Çok Hastanede Bile O Baktı Yanımda Neden İstemezdiniz Acaba
Siz 69 yaşındasınız anneniz kaç yaşında?O annemin telefonuydu o neden yalan söyliyim size
Mental sorunlariniz mi var?Kızlar yaşım 69 rahim ve yumurtalıklarını aldılar mesanemide aldılar yarın eve kuaför çağırdım ağda için yalnızım Bakıcak kimsem yok oğlumdan başka perşembe günü doktor kontrolü var onun çağırmak zorunda kaldım kendi başıma kalkamıyorum dikişlerimden dolayı oğlum bakıyor