- 16 Haziran 2011
- 14.837
- 62.053
tabi öyle ben bi ajansta stajerim şuan ve biçok fikir oluşturdum ve benim fikrimde topluma ve değerlerine uygun olunması. Ama ne yazık ki bulunan markalardan bikaç tanesi beğenildi. bende acaba akla orjinal şeyler gelebilir mi diye sizlere sormaya karar verdim
haksızsınız diyemicem haklısınız ne kadar üslubunuz ağır da olsa bu düşünmediğim ya da emek harcamadığım anlamına gelmez. Marka bulmak yaratıcılık işi ve bu aralar sanırım sıcaktan antalyadayım pek sağlıklı düşünemiyorum. Böyle bir adım attım. ayrıca çalıştığım yerde kalma gibi bir planım yok . Günü kurtarmaya çalışmıyorum söylenenler arasında iyi şeyler varsa analiz yapıp atıp katıp bi şeyler oluşturmayı düşünmüştüm. tabi sizin fikriniz saygı duyarım.iyi günlerForumlarda bilgi toplamayı düşünen firmaları kendini geliştirmekten uzak ve isim bulmak için uğraşmaya üşenen firmalar olarak değerlendiriyorum.
Burada verilen öneriler ve akla gelen isimler bir başkası tarafından daha önce tescil edilmiş olabilir. Onun dışında önerdiğiniz isim forumda sunulan bir isimse ve yöneticiniz arama motorunda aratıp mevcut marka bağı var mı dediğinde kk forumu gördüğünde yüzünde oluşacak ifadeyi merak ediyorum.
Firmanın kültürünü ve değerlerini düşünerek siz bir isim üretmelisiniz. Bu şekilde staj sonrası da firmada kalma fırsatı yakalayabilirsiniz , forumdan bilgi edinip günü kurtararak değil.
teşekkür ederim canım fikrin için çok hoş ama alınmış ne yazık ki
haksızsınız diyemicem haklısınız ne kadar üslubunuz ağır da olsa bu düşünmediğim ya da emek harcamadığım anlamına gelmez. Marka bulmak yaratıcılık işi ve bu aralar sanırım sıcaktan antalyadayım pek sağlıklı düşünemiyorum. Böyle bir adım attım. ayrıca çalıştığım yerde kalma gibi bir planım yok . Günü kurtarmaya çalışmıyorum söylenenler arasında iyi şeyler varsa analiz yapıp atıp katıp bi şeyler oluşturmayı düşünmüştüm. tabi sizin fikriniz saygı duyarım.iyi günler