- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahaha çok güldüm yaMarkamız hassüttür deseler çok pis yanlış anlama olur
bir de aklıma ne geldi iMilk böyle iPhone yi çağrıştırdı birden nedense bana yani marka adı iMilk olsa ben alırdım sanki kaliteli imajı verdi bende mi bir problem var bilemedim
ahahhaha biz açsaydık keşke ya yaratıcı şeyler çıkıyor :) ya da tamamen donmuş sütten yapılmış ısırılmış bardak figürü :) var ya iyi de reklam olur ha iyi kötü baya dikkat çeker :)iSüt'de ola bilir mesela bence iyi bi fikir logo olarak isirilmis bir inek falan hahahahhaha
ahahhaha biz açsaydık keşke ya yaratıcı şeyler çıkıyor :) ya da tamamen donmuş sütten yapılmış ısırılmış bardak figürü :) var ya iyi de reklam olur ha iyi kötü baya dikkat çeker :)
aynen :*haha süperiiiiz
yardmcı olur musunuz hanımlar ? fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
tabi öyle ben bi ajansta stajerim şuan ve biçok fikir oluşturdum ve benim fikrimde topluma ve değerlerine uygun olunması. Ama ne yazık ki bulunan markalardan bikaç tanesi beğenildi. bende acaba akla orjinal şeyler gelebilir mi diye sizlere sormaya karar verdim ayrıca firmayı tam olarak bilmiyorum o yüzden tam bi fikrim yok suan önfikir olarak halk nasıl şeyler üretiyor üreticiden nasıl isimler bekleyebiliyor onun analizi biraz daFirmayı siz mi açıyorsunuz , yoksa bir firmanın üretime başlayacağı kutu sütler için isim mi arıyorsunuz ? Şayet bir firmanın sizden istediği bir çalışma için forumda konu açıyorsanız o firma adına üzüntü duyarım.
Forum sitelerinde isim önerisi toplamak yerine marka değerine ve kültürüne uygun , halk tarafından benimsenebilecek bir isim bulmanız gerekmez mi ?